Wkanl

Hoe je tiener jongens begrijpen

Wilt u meer dan vrienden met die jongen te zijn, maar begrijp hem niet helemaal? Of wil je gewoon niet je vriendje begrijpen? Deze tips helpen hem beter te begrijpen.

Stappen

Hoe je tiener jongens begrijpen. Begrijpen dat veel jongens niet zien zoveel emotie als meisjes.
Hoe je tiener jongens begrijpen. Begrijpen dat veel jongens niet zien zoveel emotie als meisjes.
 1. 1
  Begrijpen dat veel jongens niet zien zoveel emotie als meisjes. Gewoon omdat je wilt emotioneel open te zijn met hem, betekent niet dat hij wil terug de gunst. Bijgevolg kan hij wel een beetje ongemakkelijk als je begint te praten over gevoelens. Echter, omdat iedereen anders is, kunt u tegen jongens die zijn gevoelig en emotioneel.
 2. 2
  Verwacht niet dat hij met het stopzetten van alle contacten met andere meisjes, of en wanneer je aan het daten bent. Daarbij zou egoïsme en jaloezie uiten, die kan zeer onaantrekkelijk.
 3. 3
  Wees niet bang om hem te vertellen wat je voelt. Bijvoorbeeld, als hij wil een film die je niet geïnteresseerd bent in te zien, vertel hem! Als hij dat het te overweldigend, zeg hem dat je wat tijd alleen te geven.
 4. 4
  Geloof het of niet, maar een jongen kan "vriendinnen" dat hij niet aantrekkelijk vinden, maar spreekt een hoop hebben. Vermijd onredelijk en terloops en vriendelijke confronteren de situatie. Als hij niet is geïnteresseerd in haar, hij zal je vertellen dat ze is gewoon een vriend. Zorg ervoor dat die verklaring te respecteren en de scepsis te vermijden - dit kan valse ontrouw te creëren.
 5. 5
  Worden heel accepteren van hem. Als hij gaat in een tirade over sport, naar hem luisteren. Als hij een slechte dag, troosten hem.
 6. 6
  Niet alle tienerjongens zijn gelijk. Alleen maar omdat een vorige vriendje gehandeld op een manier, betekent niet dat alle jongens fungeren op die manier. Zorg ervoor om te luisteren naar de dingen die hij zegt, en probeer te begrijpen waar hij vandaan komt.
 7. 7
  Vergeet niet dat jongens anders handelen rond hun vrienden dan wanneer het alleen werden de twee van jou. Jongens hebben de neiging om zich te zelfgenoegzaam wanneer rond hun collega-vent vrienden, maar ze zijn meestal meer aanhankelijk rond hun vriendinnen of andere vrouwtjes.
 8. 8
  Weet dat tienerjongens zijn vaak van nature denken over seksuele onderwerpen. Jongens in hun tienerjaren zijn hormonale vanaf de puberteit dat ze verkeerd prurient. Laat je niet onder druk gezet tot seks tot je absoluut zeker bent. Dit probleem kan worden voorkomen door het instellen van je grenzen vast.
 9. 9
  Houd de communicatielijnen open. Vragen over zijn hobby's en andere interesses. Hij kan wel of niet willen dat je betrokken worden bij bepaalde activiteiten. Echter, als je echt hebt interesses en / of vaardigheden in zijn activiteiten, moet u uw gedachten te uiten over deze onderwerpen en bieden om deel te nemen.

Tips

 • Veel plezier. Buiten de klas, dingen doen met je vriendinnen, evenals jongens, die zijn leuk. U zult genoeg tijd later serieus te zijn.
 • Weet dat alle jongens zijn NIET hetzelfde.
 • Voel je niet verlegen te benaderen jongens, dat is de enige manier waarop je kunt ze beter te leren kennen.
 • Krijg tot jongens weten door het aangaan van activiteiten die jongens, maar ook meisjes te betrekken.

Waarschuwingen

 • Gebruik je intuïtie. Als er iets niet goed voelt over een jongen, niet in een situatie te krijgen met hem buiten het publieke oog.
 • Denk niet dat je vrienden met iedere jongen die een interesse in je toont zijn.