Wkanl

Hoe maak je een funky en moderne tiener ruimte te creëren

Moe van het kijken naar dezelfde oude pastelkleurige behang en knuffels staren je vanaf het einde van uw bed? Zou je graag een funky tiener kamer die eruit ziet alsof hij rechtstreeks uit een Ikea tijdschrift? Lees verder voor een gemakkelijke manier om dit te doen!

Stappen

Hoe maak je een funky en moderne tiener ruimte te creëren. Duidelijk uit je kamer, inclusief bed, nachtkastjes etc.
Hoe maak je een funky en moderne tiener ruimte te creëren. Duidelijk uit je kamer, inclusief bed, nachtkastjes etc.
 1. 1
  Duidelijk uit je kamer, inclusief bed, nachtkastjes etc al je spullen sorteren in vijf stapels;. Keep, Verkopen, Recycle, Toss, of doneren. Nadat je alles hebt gesorteerd, neem al je oude speelgoed en schenken ze aan een goed doel, ze kon echt een kind gelukkig te maken. Als je oude kleren, geef ze neer op een jongere broer of familielid, of geef ze gewoon aan een goed doel. Als je oude game consoles of cd's, probeer ze te verkopen op Ebay of op een garage sale.
 2. 2
  Kijk naar uw huidige meubilair. Kun je ze knappen door ze te schilderen? Zorg ervoor dat uw kamer heeft genoeg opslagruimte voor al uw kleding en andere stukjes, en als het niet, koop dan een kast of commode. Zorg ervoor dat al uw meubels aan te passen.
 3. 3
  Verf je kamer! Kies een kleur of twee die je leuk vindt en verf je muren die kleur. Als u wilt, koop wat funky wallpaper voor een muur. Dit zal uw functie wand zijn (het is meestal de muur die je hoofdeinde zal zijn op). Zorg ervoor dat het behang niet te donker is en dat het een gewaagd patroon op het, zoals damast. Als u niet wilt wallpaper gebruiken, gewoon verf je kamer of het huren van een schilder om het te schilderen voor u.
 4. 4
  Neem een kijkje op uw vloer. Is het tapijt, of houten? Als uw tapijt is echt een afschuwelijke kleur en komt niet overeen met uw kamer, maskeren met een funky tapijt. Als je genoeg geld om de vloer opnieuw gedaan te krijgen, probeer dan een houten vloer met een lichte deken.
 5. 5
  Beweeg uw meubels terug in, en beweeg het rond totdat het er goed uitziet. Gewoon verplaatsen van uw meubilair rond kan een enorm verschil maken in een slaapkamer te maken!
 6. 6
  Voeg een persoonlijk tintje teen! Voeg wat zitzak stoelen, spiegels, koel lampen, gooien kussens, en wat anders naar je kamer om het koel, comfortabel en zeer funky maken. Voeg wat foto's van jou en je vrienden, familie of huisdieren op je kamer personaliseren.
 7. 7
  Zet al je spullen terug in uw kamer. Zorg ervoor dat u voldoende opslagruimte voor dit alles, alsmede in de ruimte hebben om al je spullen weer te geven. Cool planken zijn een groot ding in je slaapkamer te hebben.
 8. 8
  Vergeet niet de bedden! Als je van je huidige beddengoed, houd het, maar zo niet, koop een nieuwe set! Heldere, levendige kleuren of koele patronen op spreien zijn echt modern en funky. Zorg ervoor dat deze overeenkomt met al uw kamer!
 9. 9
  Krijg wat verlichting. Een goed idee is om meestal 2 bronnen van verlichting in uw kamer. Je moet een belangrijke bron van verlichting, zoals een kroonluchter, een staande lamp, of een lichte aangesloten op uw plafond. Je moet ook een bureaulamp zodat als je wilt de verlichting laag te houden, kunt u alleen uw bureaulamp op, of het geeft je extra licht als je het nodig hebt. Lighting zet echt de sfeer in uw kamer, dus hou dat het erg!

Tips

 • Probeer strepen op uw functie muur. Horizontale regels maken een kamer groter lijken, en verticale maak uw plafond lijkt hoger.
 • Onthoud altijd dat dit je kamer! Versier het hoe je het wilt, niet hoe iemand anders wil.
 • Probeer om echt onafhankelijk met dit zijn. Versier je kamer de manier waarop u het wilt. Bespaar je eigen geld voor items voor uw slaapkamer. Verantwoordelijk en volwassen over. Je ouders zullen onder de indruk met u.
 • Krijgen toestemming van de ouders voor je iets doet!

Waarschuwingen

 • Behang kan echt moeilijk om neer te halen, dus als je het gebruikt, zorg ervoor dat het een patroon dat u wilt.
 • Bij het verplaatsen van meubels, zorg ervoor dat een sterke volwassene helpt.
 • Alleen verf op muren en meubels als je ouders zeggen.

Dingen die je nodig hebt

 • Verf
 • Funky artikelen
 • Cool beddengoed
 • Sommige wallpaper
 • Toestemming van de ouders!