Wkanl

Hoe maak je kamer een jong meisje te versieren

Dit is voor meisjes alleen, een heleboel ideeën voor u om uw kamer zien er fantastisch uit, dit is gebaseerd op een kamer, dat is zo cool en schattig (soort van)... u zult het geweldig vinden! Best voor een rechthoekige kamer.

Stappen

Hoe maak je kamer een jong meisje te versieren. Bepaal wat meubels je wilt in je kamer te hebben.
Hoe maak je kamer een jong meisje te versieren. Bepaal wat meubels je wilt in je kamer te hebben.
 1. 1
  Bepaal wat meubels je wilt in je kamer te hebben. Kies voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed, een bureau met een stoel, een boekenkast, en een set van lades, je wil het niet al te te druk. Kijk voor meubels van goede kwaliteit.
 2. 2
  Duidelijk uit je hele kamer, maar het bijhouden van de meubels die je nodig hebt en het kopen van de meubels die u niet hebt. Geef elk van uw ongewenste meubels naar een tweedehands winkel of liefdadigheid, er zullen altijd mensen zijn die het nodig hebben.
 3. 3
  Beslissen welke kleur u wilt dat uw kamer te zijn. Nadat je zijn geweest om de verf winkel en kocht een fantastische kleur, het schilderen krijgt! Als voor het tapijt, probeer dan een neutrale kleur - beige en crème werk goed, hoewel wit is vaak te hard, maar kan nog steeds leuk zijn voor sommige kamers. Soms een donkere tapijt helpt, vooral als je artsy bent! Zorg ervoor dat je het te verdoezelen in het schilderproces.
 4. 4
  Schik uw meubels. Schik het meubilair totdat je denkt dat het er goed uitziet. Ieders idee van wat er goed uitziet is anders! Verf je bureau, deuren, plafond en plint wit als je toelating hebt en wilt, dit ziet er erg cool.
 5. 5
  Meet uw venster en kies of maak je gordijnen. Als kleur thema van uw kamer is, zeg, blauw en paars, en elke andere muur is blauw, en elke andere is paars, dan kopen (of hebben ze gedaan door iemand die weet hoe je goed naaien) blauw en paars gestreept of polka- gestippelde gordijnen. Maar zorg ervoor dat ze overeenkomen met uw kleurenthema en zijn niet te saai.
 6. 6
  Probeer een horizontale spiegel. Spiegels zijn een belangrijk onderdeel van een kamer. Zet uw spiegel langs de de bovenkant van de kast, zodat u al uw make-up en spullen wanneer u wilt toepassen, en het is juist daar zit. Probeer om het te zetten in de buurt van natuurlijk licht.
 7. 7
  Hier krijg je een full-length spiegel ook. Zet het ergens door de kast, of op een kast deur, zodat wanneer u probeert op outfits, u gemakkelijk toegang tot een spiegel hebben.
 8. 8
  Versier je kamer. Dit zijn het soort dingen die je zou kopen: veren boa, prikbord met kleurrijke pennen, nep nertsen deken, dekbed - in een kleur op uw muren, leuke kussens (- feeën, vlinders enz. uw favoriete dieren, schepselen) passen. Probeer niet te overdrijven, want dit zal alleen kijken dom en kinderachtig (max. 3). Voeg een werkelijk leuke klok die dezelfde kleur aan de buitenkant om uw muren, een aantal leuke dingen zoals posters en een kleedje passen als je niet al hebben ze heeft. De meeste van deze kan heel goedkoop worden gekocht bij tweedehands winkels, warenhuizen, of eBay als u enkele geweldige koopjes kan krijgen!
 9. 9
  Plaats de pin-bord bij de ingang dus het is aan de muur, en zet leuke dingen op, zoals foto's van je vrienden, huisdieren, of vriend, songteksten naar uw favoriete nummers, enz., Beveiligen ze met de punaises. Op de top van de pin-board, plaatst de veren boa dus het loopt langs de bovenkant. Gebruik een lijmpistool of super lijm om het op zijn plaats te houden. Make-up je bed met je dekbed en netjes vouw de nertsen deken op het einde, en plaats uw kussens op de top van het bed. Plaats de klok op uw bureau of aan de muur boven je bed. Je make-up, haarproducten, enz. moeten worden geplaatst in het dressoir. Zorg ervoor dat er veel licht op het dressoir te helpen zich als een filmster! Als voor het kleedje, plaats het ergens in de buurt van je bed.
 10. 10
  Een aantal grote knoppen aan te kleden uw bureau, dressoir, zelfs je kast deuren. Voor een super goedkoop alternatief verf ze zelf! En sprankelen met glitters of strass steentjes!
 11. 11
  Voeg iets funky die je persoonlijkheid toont immers uw kamer in een manier is een leeg doek waar u kunt bepalen wie je bent.
 12. 12
  Geniet van uw nieuwe kamer; vrienden uitnodigen en kijken ze jaloers is!
 13. 13
  Vergeet niet, een nieuwe sprei is ook goed!

Tips

 • Maak uw lades opgeruimd, verdeel ze in ondergoed / sok laden, bovenste lade een weet een stapel bandjes topjes, een stapel lange mouwen tops en een stapel t-shirts, zodat je weet waar alles is. Ophangen broeken, shirts etc. in je kast en ontleedt tot overhemden, jurken, rokken, jassen enz.
 • Houd uw kamer opgeruimd en netjes.
 • Een ander idee is om een ​​heleboel verschillende willekeurige items die koele of schattig uitzien krijgen, en zet ze op je muren met sticky-tack. Zorg ervoor dat als je iets als een poster op uw uw muur, om te beschermen gebruiken sticky-tack in plaats van tape.
 • Het is een goed idee om een ​​wasmand en prullenbak hebben kan in uw kamer, probeer dan de wasmand in de bodem van je kast als het dodgy zal zijn wanneer je vrienden komen naar je huis en de prullenbak naast uw bureau.
 • Niet al te veel meubels. Een volledige bed, een bureau, een dressoir, een kleine boekenkast, en twee ronde voetenbankjes voor zitplaatsen zijn voldoende.
 • Als u meer ruimte nodig hebt, probeer dan een hoogslaper en zet een bank of bureau eronder.
 • Als je een bed op wieltjes neemt het andere bed uit en gebruik die ruimte om dingen die je wilt dat je niet wilt worden tentoongesteld slaan. Als je dat doet heb dit krijgen een jurk rok om je spullen te verbergen of je kon een aantal echt cool materiaal te krijgen en zet het door naar de dingen die je niet wilt zien te verbergen.

Waarschuwingen

 • Toestemming van je ouders eerst vragen altijd, je zou niet worden toegestaan ​​om bepaalde dingen te doen.
 • Ook bij het schilderen van de meubels, is het een goed idee om buiten te gaan.
 • Wees zeer voorzichtig wanneer u het schilderen van uw kamer, als het het tapijt kan beschadigen. Gebruik altijd schilderstape (de beroemde blauw-gekleurd een of groen). Het is niet erg prijzig, en het kan worden gevonden in eigenlijk elke hardware-soort winkel. Je zou ook kunnen schilderen het plafond met sterren en nog veel meer (het zou echt cool zijn als deze gloeiden in het donker) of je kan affiches en foto's zetten daar plaats.
 • Krant moet ALTIJD worden gebruikt bij het schilderen, het instellen van het langs de randen van de muur. Het niet kost je een dubbeltje te recycleren, maar je zult veel gelukkiger zijn in het niet hebben van verf klotst op uw vloer!
 • Deze kamer zou niet passen elk meisje, dus als je niet van feeën en glitter, dan bedek je muren met wat anders kunnen u interesseren.
 • Als je gaat om nieuwe vloerbedekking te krijgen, verf je kamer vóór de invoering van het nieuwe tapijt dus er is geen risico op het krijgen verf op.
 • In plaats van de krant, kan je altijd kopen kunststof vloerbedekking die speciaal voor dit doel.
 • Je zou niet worden toegestaan ​​om je muren te schilderen OR krijgt nieuw tapijt.

Dingen die je nodig hebt

 • Toestemming (Dit is een belangrijk aspect van de hele zaak... Zonder dat, zal er niets gebeuren, dus zorg ervoor om toestemming te krijgen van je ouders.)
 • Hulp van je ouders / vrienden
 • Materieel
 • Geld
 • Schedule (Wat ga je om te schilderen en wanneer?)