Wkanl

Hoe plezier alleen in je slaapkamer (alleen meisjes)

Soms, een meisje moet gewoon weg van het gedoe en de stress van het leven om gewoon te relaxen de hele dag in haar kamer. Hoewel de gedachte kan een beroep op u, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat te doen! Gelukkig zal dit artikel het gemakkelijk te maken - volgt te werk!

Stappen

Hoe plezier alleen in je slaapkamer (alleen meisjes). Ruim je kamer hier en daar.
Hoe plezier alleen in je slaapkamer (alleen meisjes). Ruim je kamer hier en daar.
 1. 1
  Ruim je kamer hier en daar. Halen dingen uit de grond, weg te gooien dingen die je niet nodig hebt, en strek dingen. Je hoeft niet te slepen uit het vacuüm of herschilderen je hele kamer, maar als je de tijd neemt om de rommelige plekken te organiseren, zal uw kamer er aantrekkelijk uitzien en je geweldig voelen!
  • Hebben plezier tijdens het opruimen. Of het nu gaat zetten op bepaalde muziek of herinneringen over het verleden, maken het een leuk ding om te doen! Niet alleen bent u het organiseren van uw kamer en het verbeteren van het uiterlijk, maar je bent ook een geweldige tijd!
 2. 2
  Lees een aantal tijdschriften. Probeer CosmoGirl, Zeventien, AstroGirl, etc. Probeer een paar celebrity magazines te krijgen ook, en modebladen dus je hebt een scala om uit te kiezen.
 3. 3
  Probeer een aantal make-up en kapsels, maar moet u een spiegel in je kamer hebt, zodat je niet hoeft te vertrekken naar de badkamer. Neem foto's van gekke, mooie, of ongebruikelijke kijkt u komen met. Je kan ook! Wie weet? U kunt zelfs een nieuwe stijl die je leuk vindt!
 4. 4
  Hier krijg je een cd, of verbranden een. Speel de muziek op uw kamer en dans, of gewoon en tv kijken met het op de achtergrond.
 5. 5
  Uw favoriete film bekijken. Probeer chick flicks, komedie, romance - iets dat je aanspreekt!
 6. 6
  Verf je teennagels, vingernagels, en uw huid. Probeer een miniatuur home spa te doen! Doe makeovers op jezelf, haren, nagels en huid dingen.
 7. 7
  Opnieuw decoreren van uw kamer - Een klein beetje maar. Breng in een kleed of herindelen dingen om je ruimte te geven een kleine draai. Verander iets, zelfs al is het maar op welke manier je bed kantelt.
 8. 8
  Brand een kaars. Koop een glazen pot kaars brander als je kunt, en koop een kleine kaars, zet in een glazen container, zet het op het platform, en zet hem op! Geen vlammen, en het ruikt goed!
 9. 9
  Als je een bepaald aantal pagina's lezen, lees een leuke, girly boek; alles lezen hoeft niet stom of saai! Probeer de Sisterhood van de Traveling Pants, Princess Diaries, TTYL series, Peaches, Models Eet geen Chocolate Cookies, en de Clique Books. Er zijn zo veel verschillende boeken om te proberen!
 10. 10
  Als u een zolder of berging, ren snel naar het en brengen in een nieuw kleed of enorme knuffel, enz. Het is misschien oud zijn, maar het zal nieuw voor je zijn!

Tips

 • Veel plezier en probeer te ontspannen zonder je ouders, broers of zussen last van hebt (als je een slot op je deur kunt u deze lock-out).
 • Doe wat je wilt - denk aan het als een vrije dag.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met de kaarsen! Ook, zorg ervoor dat niemand in uw huis is allergisch voor het kunstmatige geur, zoals het ruiken kan leiden tot migraine of allergische reacties!
 • Als u besluit om iets wat je ouders niet willen zien doen, zorg ervoor dat u hen te waarschuwen dat u wilt "alleen" tijd te hebben. Zij zorgen dat je bij gebrek aan een sociaal leven kan zijn.
 • Zorg ervoor dat het goed is om je kamer te herschikken.
 • Weet je muziek te hard niet te spelen of je kan onderbrekingen en klachten ontvangen!