Wkanl

Hoe maak je een echt geweldig kamer

Toen je over vijf, heb je ouders te versieren uw kamer met vlinders en eenhoorns? En ben je nu echt beschaamd om een ​​vriend op te hebben omdat je kamer is zo dorky? Nou, hier is een handleiding over hoe je je kamer helemaal geweldig, zonder de uitgaven veel geld te verdienen!

Stappen

Hoe maak je een echt geweldig kamer. Herschikken uw meubels.
Hoe maak je een echt geweldig kamer. Herschikken uw meubels.
 1. 1
  Controleer uw kamer. Kijk eens rond je kamer. Wat is het meest beschamende / lelijk ding in het? Heb je niet genoeg hebt spullen? Ga naar Goodwill! Is het uw Barbie sprei of uw groene en oranje gestreepte lampenkap? Kijk voor alle sullige dingen die je haat in je kamer. Maak een lijst als dit helpt je meer. Verwijder al het sullige dingen die je gemakkelijk kunt verwijderen, zoals het verwijderen van een poster. Als uw sprei is de sullige / lelijk ding, gooi het niet weg gewoon nog niet! Laat het maar, omdat het van gebruiken om u later wanneer je verf zou kunnen zijn.
 2. 2
  Herschikken uw meubels. Beweeg uw bed dan door je raam, uw dressoir in de buurt van uw deur en uw bureau in de buurt van je kast. Schakel uw bed en uw boekenplank. Het verplaatsen van uw meubilair rond maakt uw kamer kijken totaal anders, en je kan besluiten dat simpelweg uw meubilair rond bewegen is genoeg en dat je niet nodig hebt om uw muren te schilderen of te krijgen nieuw meubilair. Hoe dan ook, het zal je kamer geven een totaal lift. Het zal lijken alsof een geheel andere kamer!
 3. 3
  Achterhalen een belangrijke kleur voor uw kamer. Zelfs als u niet wilt dat uw kamer te schilderen, zult u nog steeds een van de belangrijkste kleur of twee voor uw meubels nodig, zodat uw kamer ziet er niet naar gekke en verkeerde. Als u een favoriete kleur, dat zou goed werken, zolang je weet dat je zult blijven als dat kleur een paar jaar op de weg.
 4. 4
  Verf je kamer! Het schilderen van uw kamer zal echt een groot verschil maken. Het wegnemen van die pastel roze en te vervangen door een gewaagde oranje zeker zal een verklaring afleggen! Een goed idee is om je muren te schilderen de hoofdkleur van uw kamer. Als u wilt, kunt u een van uw muren een andere kleur verf dan de andere drie, of verf twee muren een kleur en twee muren een andere kleur. Als je gaat om dit te doen, zouden we raden het bijhouden van de kleuren een paar tinten donkerder of lichter dan de andere muren, zodat ze nog steeds overeenkomen. Bij het schilderen van uw kamer, in gedachten houden dat donkere kleuren zoals zwart, donkergroen of donkerpaars het licht slecht zal weerspiegelen en maak je kamer kijken kleiner dan het werkelijk is.
 5. 5
  Hier krijg je een nieuwe sprei. Een sprei is een brandpunt van uw slaapkamer. Als je nog steeds redden die lelijke sprei van jou, hier is wat je ermee kunt doen: flip je sprei over en bekijk de andere kant ervan, want soms is het een koele kleur. Als de jouwe heeft een extreem lelijke onderkant ook, wortel rond het huis voor extra dekens. Misschien zou je oudere broer of zus oude werken in uw kamer. Zo niet, ga uit en koop een dat uw belangrijkste kleurenschema past. U kunt kopen een vlakte een of een met een gewaagd patroon als je van vette dingen. Als je een deal, zou je naar Goodwill en te zien als je een goedkoop een kan vinden. Als u niet wilt om iets te kopen, als je een grote deken / gooien liggen rond het huis, dat gebruiken als dekmantel voor uw geeky een. U kunt ook vragen uw vrienden voor extra's of oude degenen die ze hebben.
 6. 6
  Krijgen een aantal meubels, of opknappen van uw oude. Als u wilt wat nieuwe meubels te kopen, uit te gaan en kopen wat. Je kunt echt leuke meubels vinden bij garage sales die niet komen met een even grote prijskaartje. Als je van de meubels die je al hebt, maar niet zoals de kleur, verf over hen en boven hen af ​​met een afwerking / glans aan de kleur te behouden. Als je helemaal prima met de meubels die je hebt, niet de behoefte voelen om ze te veranderen.
 7. 7
  Zet dingen in je kamer die je wijst! Vergeet niet, dit is uw kamer! Dus als je van dieren, zou een kitten poster op uw muur een geweldig idee! Als je van voetbal, een plaats vinden om al je trofeeën / medailles geven! Accessorize uw kamer met spullen die het kleurenschema past, maar is nog steeds je. Wat je ook doet, zorg ervoor dat uw kamer is niet te rommelig. Zoek spul dat helemaal is "je." Vergeet niet: Minder is meer.

Tips

 • Zorg ervoor dat wat u kunt gemakkelijk overgedaan of weggenomen. Als je van de Jonas Brothers, krijgt niet een muurschildering van hen geschilderd op de muur, omdat de meeste kans, in een jaar of zo, dat de muurschildering zal een enorme verlegenheid.
 • Voor je iets doet, reinigen van uw kamer en ga door je spullen. Het is altijd makkelijker om opnieuw je kamer als het minder rommelig en als je niet voortdurend stappen over rommel op uw vloer.
 • Als je het schilderen van uw muren, neergezet krant / covers op uw vloeren en meubels, zodat verf niet op komen!
 • Als je muurschilderingen die je wilt bedekken, kunt u gemakkelijk verf over hen. Een andere snelle oplossing is om een ​​whiteboard of een prikbord over de muurschildering te zetten, of zetten een poster overheen.
 • Als je een meisje bent, gooi / kussens zijn een geweldig idee! U kunt kopen wat, of vraag je ouders als je die op de bank beneden kan hebben. U kunt ook vragen uw vrienden als ze je elke zult geven. Als geen van de bovengenoemde werkzaamheden, kon je altijd naaien je eigen. Ze zijn heel gemakkelijk om zo lang als je weet hoe om te naaien en hebben een aantal leuke stof te maken. Je zou ook kunnen gaan om Goodwill en te zien of ze hebben geen.
 • Bij party winkels kun je een hoop dingen die er geweldig uitzien met uw kamer te kopen. Ook kun je thema's instellen met de items
 • Als je een meisje bent, wil je misschien een aantal knuffelbeesten op je bed. Echter, niet gek en bedek uw bed met knuffels als je meer dan 11 jaar oud. Het ziet er een beetje kinderachtig. Kies een paar van uw favoriete knuffels (3-4 max.) En zet ze op je bed. Als u wilt een extra leuke tintje, neem stroken van gekleurde doek die passen bij uw kamer en maken ze weinig bandana of sjaal!
 • Krijg je ouders / voogd 's voor je iets doet! Je woont in hun huis, zodat ze het recht om te beslissen of u kunt uw kamer opnieuw hebben. De meeste ouders en bereid om u te laten overdoen uw kamer zolang je niet het blazen van de bank op.