Wkanl

Hoe maak je een tiener meisje de slaapkamer te versieren op een begroting

Decoreren slaapkamer van een tiener meisje, betekent niet het kopen van de duurste meubels of het hebben van vele dingen. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor een thema en kleuren, te kopen of te wijzigen meubels, herschikken een beetje, en netjes. Wees creatief, en een grote ruimte kan van jou (of je dochter's) met een bescheiden budget.

Stappen

Hoe maak je een tiener meisje de slaapkamer te versieren op een begroting. Haal alles uit de kamer van uw dochter en koop de verf die u wilt van uw lokale bouwmarkt.
Hoe maak je een tiener meisje de slaapkamer te versieren op een begroting. Haal alles uit de kamer van uw dochter en koop de verf die u wilt van uw lokale bouwmarkt.
 1. 1
  Kies een thema. Zorg ervoor dat u weet dat uw dochter de favoriete kleur, hobby's en activiteiten voordat je een verrassing makeover op kamer of op het werk van uw dochter met je dochter naar haar kamer te werken.
 2. 2
  Haal alles uit de kamer van uw dochter en koop de verf die u wilt van uw lokale bouwmarkt. Zorg ervoor dat je weet hoe je slaapkamer muren te schilderen. Als je dat niet doet, kunt u een persoon die weet hoe het moet vragen, om het te schilderen voor u. Verf twee lagen (of prime en vervolgens verf) en laat de kamer lucht uit, leeg, voor een dag of twee.
 3. 3
  Nadat je klaar bent met al het schilderij, vind meubels zoals een bed, een bureau, een dressoir (voor haar ijdelheid), een kleine comfortabele bank, een boekenkast en een bureaustoel. Als bijvoorbeeld uw thema kleur is roze, niet kiezen voor een leuke bank in een andere kleur die niet overeenkomt. Zorg ervoor dat het dressoir slaat haar ijdelheid, haar games of iets anders netjes en georganiseerd. Niet zet diverse, elkaar gegooid spullen in de laden van het dressoir anders zal ze hebben een harde tijd vinden van haar spullen.
 4. 4
  Zoek kleuraanpassing beddengoed, leuke kussens en gordijnen. In plaats van naar de winkel en kopen van nieuwe gordijnen, vind een oude over-sized sjaal of oude weefsel. Draperen over het raam. Dit bespaart geld en krijgt ontdoen van extra kleding. Probeer een hangstoel als je ruimte om een ​​te hangen. Voor kinderen en jongeren, ze zijn leuk en vernieuwend, het aanbieden van een zeer comfortabele plek om weg te kruipen met een boek.
 5. 5
  Daarna laat je dochter winkel schattige accessoires voor haar kamer zoals fotolijsten, potlood houders, een prikbord, wand spiegels, leuke decoratie, kaarsen, sieraden dozen, enz.

Tips

 • Wees creatief en vindingrijk bij het zoeken naar accessoires en je zult een hoop geld besparen. Probeer spaarzaamheid winkels en garage verkoop, dollar winkels, en zelfgemaakte dingen, als je handig bent.
 • Meet uw venster voor het kiezen van uw gordijnen of het maken van hen. Als kleur thema van uw kamer is, zeg, blauw en paars, en elke andere muur is blauw, en elke andere is paars, dan kopen of te naaien coördineren van gordijnen in een blauwe en paarse druk. Maar zorg ervoor dat ze overeenkomen met uw kleurenthema en zijn niet te saai.
 • Het is een goed idee om een ​​vuile wasmand en prullenbak in uw kamer. Probeer zettend hen naast uw bureau.
 • Het beste is om drie kleuren in een ruimte thema hebben. Twee hoofdkleuren, en spatten uit een derde. Bijvoorbeeld, kan een kamer zijn voornamelijk zwart-wit, maar hebben plonsen van paars.