Wkanl

Hoe maak je een saaie tiener slaapkamer (voor jongens) versieren

Ben jij een man die een koele ruimte om uw vrienden wow als ze komen dan wil? Volg gewoon deze eenvoudige stappen en deze kan van jou zijn!

Stappen

Hoe maak je een saaie tiener slaapkamer (voor jongens) versieren. Allereerst ga je een ouder of andere wettelijke voogd moeten helpen om materiaal te kopen en te helpen bij grote projecten.
Hoe maak je een saaie tiener slaapkamer (voor jongens) versieren. Allereerst ga je een ouder of andere wettelijke voogd moeten helpen om materiaal te kopen en te helpen bij grote projecten.
 1. 1
  Allereerst ga je een ouder of andere wettelijke voogd moeten helpen om materiaal te kopen en te helpen bij grote projecten. Het is mogelijk om dit te doen zonder toestemming van de ouders, maar is veel makkelijker als je iemand met een auto en debit card aan uw kant te hebben.
 2. 2
  Het eerste wat je opvalt als je in een kamer komen is haar muur kleur. Als je een kinderkamer muurschildering of iets anders gênant op uw muren dan is dit een absolute must. Als u toegestaan ​​om verf je muren niet gek. Een rood of zwart kan op het moment koel lijken, maar in een jaar of twee zul je tegen jezelf kunnen zeggen, "Wat ik dacht was?" Ook zwart is een aanbestedende kleur die maakt dingen lijken kleiner meer verkrampt of. Een goede kleur voor een man is een kaki, beige, koffie of karamel kleur. Oranje is ook cool, maar, het is een beetje moeilijk om mee te werken als dingen niet precies voegen "oranje intensiteit" of werken met oranje. Deze kleur kan een beetje saai lijken op het eerste, maar is geweldig omdat je nooit ontgroeien. Als u op zoek bent naar iets wat een beetje meer avontuurlijk beweging naar een donkerder blauw of two-tone zilver en blauwe kamer. Als je in een lichtere blauwe eruit zal zien van een babykamer dus kijk uit. Als je ouders of de mensen die je leven met voorkeur je hebt geen verf op de kamer voor een of andere reden, dit is prima en heel gemakkelijk om overal te werken.
 3. 3
  Nadat u hebt geschilderd uw muren, is het belangrijk om iets op te hangen op hen hebben. Afhankelijk van de grootte van uw kamer en uw voorkeur, kan het bedrag van de wandkleden sterk variëren. Een gemakkelijke manier om een ​​grote lege muur netjes en schoon te dekken is om naar beneden te richten en de aankoop een aantal grote poster frames. Deze kosten ongeveer 15 $ en zijn een 2x3 blad van plexiglas met een dunne houten rug en een smalle zwarte kader rond de buitenkant. Deze zijn groot voor het plaatsen van affiches en andere kunst inch Ook kunnen ze zeer geschikt voor collages van foto's met vrienden of posters uit surf tijdschriften of zelfs bioscoopkaartjes zijn. Het beste deel over deze zijn ze vereisen slechts een spijker en je ouders zullen van hen houden omdat ze elk moment worden gewijzigd of als u verhuist kan worden genomen naar beneden. Andere grote wandkleden zijn, concertkaarten, vintage cola of Dr Pepper tekenen, koele klokken, sport truien en pizza of donut dozen. De pizza en donut dozen kan vooral koele indien correct gebruikt. Open eerst de doos pizza en houdt het aan de muur. Duw een punaise door elk van de binnenkant 4 hoeken. Dit moet de pizzadoos te openen terwijl aan de muur. Een geweldige manier om veel ruimte te dekken is op te zetten wit papier en laat je vrienden om te schrijven of te tekenen op het over de tijd.
 4. 4
  Nu heb je je muren naar beneden, werken op meubels, voeg dingen om je kamer, dat is goedkoop en jij en je vrienden kunnen gebruiken, bijvoorbeeld stoelen, een tafel, lampen..... Spullen die een normale jongen in hun kamer zouden hebben, maar zorg ervoor dat je een thema gaande met verf op je muren.

Tips

 • Wees creatief en gedurfd. Volg uw persoonlijkheid en trekken uit wat er om je heen.
 • Houd altijd een oogje op stapels ongewenste meubilair op de straat die zijn gratis voor het oprapen. Als je een meubel dat je wilt, pak het op met een vrachtwagen, wassen, opnieuw te schilderen dan mocht dat nodig zijn. En, vergeet niet, bij het vinden van tweedehands meubels en trottoirzijde items die bedwantsen gemeenschappelijk zijn in het hele land. Leer zelf over wat te zoeken om de vervelende, bloed sukkels identificeren als ze niet alleen in de "vuile" huizen. Je ouders zullen worden met behulp van uw college middelen om het huis anders te bevrijden.
 • Laat uw eigen unieke stijl.
 • Schoon als je gaat, en blijven op een vrij strak schema. Als je in een puinhoop, get it zetten, niet alleen uit de weg.
 • Als u een bouw-vaardigheden en een lokale auto schroothoop, wilt u misschien de voorste helft van een auto "smashing" door de muur.
 • Een kastdeur vol oude Compact Disks (CD) ziet er ook erg cool. Zet de glimmende kant naar buiten en zorg ervoor dat je genoeg tape te gebruiken om ervoor te zorgen dat er niets later valt.
 • Als u het even welk type van houtbewerking apparatuur in je huis, wees niet bang om je eigen meubels te bouwen. Er is niets als het zeggen, "Ja, ik bouwde dat" als vrienden langskomen.
 • Oud parkeren borden zijn een styling ding om te hebben genageld aan uw muren. Probeer ze te vinden in junk werven en andere plaatsen rond waar mensen weg te gooien spullen. Veel instellingen hebben deze ergens laten rondslingeren, wachtend worden weggegooid. Zorg ervoor dat u de stad te bereiken zijn omdat alleen omdat de borden "rondslingeren" het betekent niet dat het is trash. Odds zijn ze gewoon niet hebben rond gekregen om het picking it up.

Waarschuwingen

 • Niet overboord te gaan.
 • Niet op te zetten elke ongepast / onthullende foto's van de vrouwen zonder toestemming van je ouders, vooral als je zusjes of broertjes. Ook als je ooit uit te nodigen een meisje over, kunnen deze posters je slecht uitzien.
 • Wees voorzichtig met parkeerborden, je in de problemen zou kunnen krijgen als je ze nam zonder toestemming. Ze niet stelen wanneer ze worden geplant in de grond.