Wkanl

Hoe maak je een dubbele ooglid te maken

Onder de vele dingen die mensen doen om hun ogen groter lijken (zoals het toepassen van make-up en valse wimpers) het creëren van een "dubbel ooglid" is een van hen voor vele Aziatische vrouwen. Ongeveer de helft van alle Aziaten zijn geboren zonder het dubbel ooglid vouw. In Azië, ooglidcorrectie (chirurgie om de dubbele ooglid te maken) is de meest populaire cosmetische procedure. Vrouwen die graag deze functie toe te voegen aan hun ogen hebben zowel chirurgische en niet-chirurgische opties beschikbaar. Terwijl chirurgische procedures zijn uitgegroeid tot een populaire optie voor het maken van een dubbel ooglid, niet-chirurgische methoden zijn een goede manier om een ​​voorbeeld van wat een dubbele deksel voorafgaande eruit zal zien zich te verbinden tot een meer permanente cosmetische procedure krijgen.

Stappen

Hoe maak je een dubbele ooglid te maken. Leer het verschil tussen een Aziatische en Kaukasische dubbel ooglid.
Hoe maak je een dubbele ooglid te maken. Leer het verschil tussen een Aziatische en Kaukasische dubbel ooglid.
 1. 1
  Leer het verschil tussen een Aziatische en Kaukasische dubbel ooglid. Aziatische ooglid plooien beginnen dichtbij de wimpers in de binnenste ooghoek en bewegen evenwijdig aan het voorhoofd van het middelpunt van het oog. Daarentegen Kaukasische ooglid vouwen vormen een omgekeerde "U" vorm, met een taps dichter bij de vorm van de wimpers. Een gevolg hiervan is dat de toepassing van eyeliner niet merkbaar tenzij de ogen gesloten.
 2. 2
  Maak dubbele oogleden door het gebruik van cosmetische producten zoals dubbel ooglid lijm of ooglid tape. Dit zijn tijdelijke manieren die u in staat om te zien wat je eruit zal zien met dubbele oogleden. Deze technieken duren meestal een dag en weg te wassen met water en zeep als je de rest van je gezicht te wassen.
 3. 3
  Was je gezicht goed voorafgaand aan het toepassen van dubbel ooglid lijm of plakband, dus je hebt een schone, niet-vette ondergrond om mee te werken. Dep het gezicht droog, extra aandacht voor de ogen. Wacht een paar minuten om ervoor te zorgen het tapijt volledig droog is alvorens de dubbel ooglid lijm.
 4. 4
  Breng het ooglid plakband of lijm net boven je wimperlijn. Voor een natuurlijke look, volgen de natuurlijke lijn van de binnenwand van je oogkas. Als u gebruik maakt dubbel ooglid lijm, wacht 30 tot 60 seconden voor de lijm in te stellen voordat u op het ooglid op zijn plaats. Als u een aanvraag ooglid tape, kunt u de volgende stap beginnen meteen.
 5. 5
  Duw zachtjes tegen je bovenste ooglid richting de zelfklevende strip, met behulp van een tool "y" of het einde van een haarspeld. Werk een klein deel van het ooglid tegelijk, wacht 30 seconden tot 1 minuut tot dat deel van het ooglid waarborgen voldoet volledig aan het bovenste ooglid voordat hij naar de volgende sectie.
 6. 6
  Toepassing cosmetica, zoals oogschaduw, mascara en liner voor het oog om het uiterlijk te verbeteren zoals gewenst. De dubbel ooglid zou moeten duren de hele dag door, tot je wassen de lijm met warm water en zeep.
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Er zijn nu chirurgische technieken om dubbele oogleden die geen insnijdingen of latere littekens vereisen creëren. Praat met uw plastisch chirurg over de DST-techniek, waarin een reeks wendingen en dubbele hechtingen gebruikt om vergelijkbare resultaten te bereiken zonder littekens daarna.
 • Ooglidcorrectie wordt meestal uitgevoerd met een plaatselijke verdoving als een poliklinische procedure, en het herstel duurt ongeveer 6 weken in beslag. Als het kiezen van een chirurg voor dubbele ooglidcorrecties, zorg ervoor dat u een arts te selecteren met specifieke ervaring met Aziatische oogleden.

Waarschuwingen

 • Cosmetische lijm kan ogen branden als het in hen

Dingen die je nodig hebt

 • Dubbel ooglid lijm of plakband
 • Bobby pin of gereedschap "Y"
 • Schoonheidsmiddelen