Wkanl

Hoe maak je een bikini te kiezen

Warm weer betekent seizoen. Voor de meeste vrouwen, het betekent ook de gevreesde reis naar het uitzoeken van bikini dit jaar. Echter, dit hoeft niet een nachtmerrie shopping trip. Hier is hoe om te achterhalen wat bikini zou een perfecte blik op je.

Stappen

Hoe maak je een bikini te kiezen. Zorg voor een boven-en onderkant.
Hoe maak je een bikini te kiezen. Zorg voor een boven-en onderkant.
 1. 1
  Bepaal uw lichaamsvorm. Je lichaam het type zal bepalen wat je kiest om te benadrukken of bagatelliseren met je bikini. Hier zijn de meest voorkomende soorten:
  • Athletic - Uw buste en heupen zijn allebei vrij klein, en je algehele mager bent. U kunt benadrukken uw kleine frame, of proberen om je borsten en heupen lijken groter.
  • Apple - Je bent geneigd om je gewicht in je buste en buik, maar je benen en heupen zijn kleiner. Om een ​​zandloper imiteren, kies dan een bodem die maakt je heupen groter lijken en een top dat maakt je borsten kleiner lijken.
  • Peer - Uw gewicht verzamelt rond je heupen en billen, maar je taille en schouders zijn kleiner. Om een ​​zandloper imiteren, kies dan een top dat maakt uw heupen kijken kleiner en je borsten groter lijken.
  • Zandloper - Uw buste en heupen zijn beide breed, maar je taille is smal.
 2. 2
  Kies een top. De snit, kleur en stof van uw bikini top kan maken allemaal een groot verschil in hoe het eruit ziet op je. Gebruik deze cheats te halen aan jou:
  • Te maken van een kleine buste groter lijken: Shun zwart, en in plaats daarvan kiezen voor wit of felle kleuren. U kunt ook gebruik maken van ruches om het uiterlijk van het volume toe te voegen. Bandeau en halter bikini tops kijken best op kleine-breasted vrouwen. U vindt er ook gewatteerde topjes.
  • Te maken van een grote buste smaller lijken: Draag zwart of andere donkere kleuren, of drukke patronen. Vermijd top die niet genoeg steun voor uw borsten - kies een bikini top met een beugel, indien mogelijk, en Bandeaus als de pest. Sturen duidelijk van strepen of grote patronen.
  • Om uw buste te benadrukken: Triangle tops, aka de klassieke string bikini look, zal gemakkelijk direct verkeer naar uw vermogen. U kunt ook benadrukken splitsing met een halter bikini, of perkiness met een bandeau.
  • Ter ondersteuning van een grote buste: Kies een top met brede bandjes, beugel ondersteuning en voldoende dekking.
 3. 3
  Kies een bodem. Niet alleen zal de bodem u bepalen hoe uw derrière eruit ziet selecteert, kan het ook benadrukken uw benen of directe aandacht weg van hen. Hier is wat je moet weten:
  • Te maken je kont groter lijken: Kies een wit of licht-gekleurde bodem. Voor extra nadruk, draag een gegolfde draad bodem of boyshorts.
  • Om uw kont kijken kleiner: Draag zwart of donkere kleuren, en strepen of drukke patronen te vermijden. Kies voor een high-cut of tie-samen bodem. Ook al ben je misschien geneigd te bedekken met boyshorts, doe niet - ze zullen alleen je breder kijkt.
  • Om je kont te benadrukken: Wear - wat anders? - Een string bodem. U kunt ook kiezen voor een met veel details, zoals ringen, ruches of patronen.
  • Te maken je benen langer lijken: Kies een hoog uitgesneden bodem die rondes tot aan je heupbeenderen.
  • Om uw benen kijken korter: Draag boyshorts, die zal snijden een scherpe horizontale lijn aan de bovenkant van je dijen.
 4. 4
  Zorg voor een boven-en onderkant. Dus je hebt besloten wat je wilt, maar hoe doe je het samen? Hier zijn enkele tips voor het kopen scheidt:
  • Draag een kleur die een tint of twee lichter op het deel dat u wilt benadrukken. Bijvoorbeeld, als u wilt dat de aandacht vestigen op je borsten, je zou een lichtblauwe top te dragen met een donkere blauwe bodem.
  • Zorg voor een consistente kleuren. Probeer gaat monochromatische (dragen twee tinten van dezelfde kleur), het koppelen van een heldere kleur met wit of zwart, het dragen van twee juweel-getinte kleuren (zoals donkerpaars en donkerblauw), of een paar neutrale (zoals wit en zwart).
  • Wees niet bang om verkeerde maten te krijgen. Als je een kleine buste, maar brede heupen, omwisselen dat top voor een maat small en krijg een maat medium of groot is voor de bodem - je twee stukken hoeven niet van dezelfde grootte zijn, ze hoeven alleen maar aan te passen. Als je onzeker bent over het mixen en matchen maten, vraag een verkoper voor hulp.
 5. 5
  Houd het smaakvol en aangepast aan de leeftijd. Weinig dingen leiden tot meer tweedehands verlegenheid dan het zien van iemand anders in een bikini moeten ze niet dragen. Volg deze eenvoudige richtlijnen om een ​​ramp te voorkomen:
  • Vermijd een string boven als je groter dan een C cup bent. Als je valt uit de zijden van een string boven, het is te klein - vinden iets met meer zijdelingse steun, zoals een halster.
  • Verlaat riemen om de beroemdheden. Over het geheel, ze zijn niet vleiend en tonen meer dan de meeste mensen willen zien.
  • Begrenste bodems zijn voor oude dames. Tenzij het een pinup-stijl gesneden met meer van een ruche dan een rok, overslaan.
  • Maak gebruik van een cover-up wanneer je wandelt en naar het strand of het zwembad. Cover-ups zijn vleiend en kan u helpen om zich comfortabel voelen wanneer ze niet in het water. Kijk voor cover-ups die zijn makkelijk te verwijderen en te vervangen.
 6. 6
  Draag je bikini met vertrouwen tegemoet. De beste bikini in de wereld er niet erg vleiend als je je opgetrokken schouders en je houding slordig. Laten zien wat je hebt! Rechtop staan, houd je schouders naar achteren en houd je kin omhoog. Voeg een lach en een zelfverzekerde houding, en u zult verbluffende in die bikini.

Tips

 • Zoek een winkel die "mix en match" tops en bottoms maakt. Deze winkels kunt u een top die is exact voor uw borstomvang en bodems die je figuur goed passen passen. Weinig mensen zijn one size fits all, dus dit blijkt te zijn de meest maatwerk beschikbaar zijn.
 • Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt in je bikini, als je het niet zult zien.
 • Banden aan de zijkant geven u de mogelijkheid van het verhogen van de grootte van het stuk of het verminderen van het, om gewicht veranderingen tegemoet.
 • U kunt mengen en boven zodat kleurrijk zijn. Kies degene die het beste bij u en uw persoonlijkheid.

Waarschuwingen

 • Ga er niet vanuit wat werkte afgelopen zomer zal deze zomer werken. Ons lichaam en kleur veranderen de hele tijd. De truc is om te proberen op de bikini en zien of het werkt voor jou nu.