Wkanl

Hoe je comfortabele kleding schoenen kiezen

Het kiezen van comfortabele kleding schoenen hoeft niet tot een complexe aangelegenheid. Boven alles, kies schoenen die je voeten passen, in plaats van het maken van uw voeten passen de schoenen. Er zijn nu een aantal comfortabele kleding schoenen fabrikanten die schoenen maken met Pedorthic of het comfort kwaliteiten.

Stappen

Hoe je comfortabele kleding schoenen kiezen. Begrijp dat maten kan variëren tussen de schoen merken en stijlen.
Hoe je comfortabele kleding schoenen kiezen. Begrijp dat maten kan variëren tussen de schoen merken en stijlen.
 1. 1
  Begrijp dat maten kan variëren tussen de schoen merken en stijlen. Geen schoenen selecteren door de grootte aangegeven in de schoen. Oordelen over de schoen door hoe het past op je voet.
 2. 2
  Kies een schoen die zo dicht mogelijk aan de vorm van je voet voldoet.
 3. 3
  Laat uw voeten regelmatig gemeten. De grootte van je voeten veranderen naarmate je ouder wordt.
 4. 4
  Hebben beide voeten gemeten. De meeste mensen hebben een voet groter dan de andere. Aanpassen aan de grootste voet.
 5. 5
  Breng aan het eind van de dag wanneer je voeten zijn grootste.
 6. 6
  Staan tijdens de montage en controleer of er voldoende ruimte (3/8 "tot 1/2") voor uw grote teen aan het eind van elke schoen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de bal van je voet past comfortabel in het breedste gedeelte (bal zak) van de schoen.
 8. 8
  Vraag naar de verschillende breedtes als je voeten zijn breder of smaller dan gemiddeld.
 9. 9
  Vraag naar halve maten als je denkt dat je in tussen. Niet alle winkels bieden hen, maar wanneer ze dat doen, kan je merken dat je gelukkiger bent in tussen de gehele getallen.
 10. 10
  Heb schoenen die strak te voelen, verwachten dat ze te rekken om te passen niet te kopen.
 11. 11
  Uw hiel moet comfortabel zitten in de schoen met een minimum bedrag van slippen.
 12. 12
  Wandeling in de schoen om te controleren of het past en goed voelt. (Modieuze schoenen kunnen worden comfortabel en gezond!)
 13. 13
  Vermijd hoog hielen, bijzonder hoge, puntige degenen. Voor al hun glamour en mode, deze schoenen zijn het minst comfortabel van het stel. Ze concentreren zich uw gewicht op een kleiner gebied dan je voet is ontworpen om op te lopen, toenemende druk en vaak maken knelpunten. Ze kunnen balans bemoeilijken en zinken in zachte materialen, zoals zand of turf. Ga met lage hakken of flats zoveel mogelijk, zeker als je zal veel tijd besteden aan uw voeten in deze schoenen.
 14. 14
  Kijk en voel voor vulling en demping. Er lijkt niet zoveel ruimte voor het in kleding schoenen als in sportschoenen zijn, maar neem alles wat je kunt krijgen. Elke laag van schuim of rubber dat de impact tussen harde bestrating en je voet kunnen opvangen zal staan ​​en lopen comfortabeler.

Tips

 • Krijgen twee paar, als je eindelijk goede kleding schoenen en ze zijn een klassieke stijl die je zult dragen voor een lange tijd.
 • Wanneer u winkelen voor alles, draag je meest flatterende, comfortabele kleding, schoenen, accessoires. Als wat u probeert op minder geweldig dan wat je droeg in de winkel, laat het waar het is, en kijk elders. Vooral met schoenen, het comfort is koning. Hoe werkt de schoen kijken met uw normale outfit? Is het zo comfortabel als wat je droeg in de winkel? Kan je het werken met meer items uit je garderobe?
 • Overwegen om het comfort boven mode, vooral als sta je veel in deze schoenen (bijv. wachten tafels). Dat betekent niet dat je nodig hebt om te interviewen voor een baan of bijwonen van een bruiloft in je oude tennisschoenen, maar je kon kiezen lagere hakken of elegant flats in een klassieke stijl en aankleden van de outfit met een sjaal, ketting, en portemonnee, in plaats.
 • Zorg ervoor dat je draagt ​​de schoenen in de winkel tijdens het winkelen, indien van toepassing. Veel schoenen voel me geweldig voor de eerste paar minuten, dan beginnen de bal van de voet te branden, knijp je tenen, kantel je voet naar voren, of slip na een paar minuten.
 • Zoeken naar fabrikanten gericht op comfort, en als je er een vindt die je wilt, eerst bezoeken ze de volgende keer.