Wkanl

Hoe maak je een hoed te dragen

Wilt u uw garderobe te geven een belangrijke impuls? De sprong te wagen en koop jezelf een hoed. Een goed gekozen hoed kan een sterke verklaring toe te voegen aan elke outfit. Als u wilt punch-up van uw garderobe met een gewaagde accessoire, volgt u deze tips om een ​​hoed te dragen met zwier.

Stappen

Hoe maak je een hoed te dragen. Draag een cloche hoed.
Hoe maak je een hoed te dragen. Draag een cloche hoed.

Voor vrouwen: grote hoeden voor de lente en de zomer

 1. 1
  Draag een cloche hoed. Cloche hoeden, of "flapper hoeden," zijn gemaakt met of zonder randen.
 2. 2
  Probeer een krantenverkoper hoed. Ook wel "krantenjongen hoeden," deze hipster hoeden ziet er geweldig uit met zowel casual en beroepskleding.
 3. 3
  Zet op een gigantische zonnehoed. Deze hoeden hebben floppy randen worden zijn geweldig om te dragen tijdens het daglicht uren. Als je het dragen van dit soort hoed in de winter, kies dan een zon hoed gemaakt van vilt.

Voor vrouwen: hoed keuzes voor de herfst en winter

 1. 1
  Draag een Victoriaanse hoge hoed. Deze hoeden zijn geweldig met elke outfit en zijn een geweldige touch voor een steampunk ensemble. Hou de outfit eenvoudig, omdat deze hoeden zijn vrij uitgebreid.
 2. 2
  Don een pork pie hat. Pork pie hoeden werden uitgevonden in de Victoriaanse periode. Hoewel ze van oudsher werden gedragen door mannen, ze zien er geweldig uit op vrouwen ook.
 3. 3
  Dek jezelf in een baret. Breien en wol baretten zijn zeer geschikt voor de koelere seizoenen.
 4. 4
  Pronken met een fedora. Deze hoeden werden oorspronkelijk ontworpen voor mannen, maar ze zien er geweldig uit met kostuum van een vrouw of zelfs met girly jurkjes.

Voor mannen: grote hoed ideeën

 1. 1
  Draag een platte pet. Deze hoeden ziet er geweldig uit met een pak of als je het dragen van een grote jas of trenchcoat.
 2. 2
  Zet op een fedora. Humphrey Bogart en Frank Sinatra zal niets op je hebt als je op je eigen fedora met ofwel formele slijtage of bedrijf past. Echter, fedora's zijn zo veelzijdig dat je ze ook kunt dragen met een polo shirt of T-shirt.
 3. 3
  Probeer een homburg. Je hebt deze hoed gezien in de Godfather films, en de laatste tijd heb gezien opgewekt door Tupac en Snoop Dogg. Of je gaat voor gangster of don, zult u groot in uw homburg hoed.
 4. 4
  Zet op een pork pie hat. Deze hoeden werden uitgevonden in het Victoriaanse tijdperk voor mannen en werden genoemd voor hun gelijkenis aan een pork pie gerecht. Denk Gene Hackman in The French Connection.
 5. 5
  Ga met een bolhoed. Denk aan Charlie Chaplin of een oude 19e-eeuwse New York gangster. Deze hoed ziet er geweldig uit met een pak of met een mooi shirt en een vest.

Algemene richtlijnen voor het dragen van een hoed

 1. 1
  Kies een hoed die overeenkomt met uw proporties. Als je petite, zou een enorme breedgerande hoed helemaal overweldigen je. In plaats van het gebruiken van omvang om een ​​visueel statement te maken, kies dan een hoed met gedurfde kleuren en levendige bekleding plaats.
 2. 2
  Selecteer een hoed die uw kapsel flatteert. U kunt dragen een klein hoedje aan de ene kant en draai een chignon aan de andere kant. Dit effect maakt ook je nek langer lijken.
 3. 3
  Draag een hoed, dat de vorm van je gezicht aanvult.
  • Als uw gezicht is rond, kies dan een hoed die een brede rand in evenwicht uit de volheid van je gezicht heeft.
  • Als uw gezicht is lang, kies dan een zachtere ontwerp of iets met beweging, zoals veren.
  • Voor een vierkant gezicht, kies een asymmetrische hoed om de hoek van je kaaklijn evenwicht.
  • Mensen met hart-vormige gezichten zijn de gelukkigste. Ze kunnen dragen uit vrijwel elk type van de muts.
 4. 4
  Kies kleuren die je huidskleur flatteren. Als je een vette hoed, de toon van uw make-up, zodat je niet kijken clownesk.
 5. 5
  Sluit je hoed aan je outfit. Als je het dragen van een jurk met een pauw patroon, probeer dan een hoed met een montere pauwenveer om de outfit te verenigen. Echter, als je hoed is vet, de toon van accessoires zoals sieraden, zodat je niet kijken opzichtig.
 6. 6
  Beveilig uw hoed om je hoofd. Dit advies klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het laatste wat je wilt doen is om je hele dag doorbrengen geklemd uw hoed tegen je hoofd. Gebruik dunne elastische banden, linten of kammen om ervoor te zorgen dat uw hoed op zijn plaats blijft.

Tips

 • Breng tijd door het kiezen van uw hoed. Heeft een impulsieve aankoop niet maken. Probeer in plaats daarvan de hoed op, experimenteren met verschillende hoeken, en vraag om feedback van een vriend of sales associate voordat u uw aankoop.

Waarschuwingen

 • Wees hoffelijk als je een hoed draagt ​​bent om een ​​outdoor evenement in een stadion. Zorg ervoor dat uw hoed is niet zo groot dat je de mening van iemand die achter je belemmeren.