Wkanl

Hoe maak je goede wandelschoenen kijken op hakken

Lopen op hakken kan lastig zijn. Wandelen gracieus op hakken is nog lastiger. Kijken als een idioot als je loopt kan veel doen om de sexiness van een hete paar schoenen korting.

Stappen

Hoe maak je goede wandelschoenen kijken op hakken. Dit artikel gaat over de details.
Hoe maak je goede wandelschoenen kijken op hakken. Dit artikel gaat over de details.
 1. 1
  Dit artikel gaat over de details. Voordat u begint met het proberen om uw wandeling te perfectioneren, zorg ervoor dat u meer neem dan gewoon een paar stappen in je schoenen niet uit hoe je het doen. Het is belangrijk om schoenen die minstens soort comfortabele kiezen.
 2. 2
  Praktijk! Praktijk! Praktijk! En let op jezelf wanneer je loopt.
 3. 3
  Aandacht besteden aan de positie van je voeten. Je tenen moeten recht vooruit worden geconfronteerd. Als uw voeten zijn bleek, zul je ziet eruit als een eend als je loopt. Als uw voeten zijn ingeschakeld in, zal je waarschijnlijk naar beneden vallen.
 4. 4
  Probeer om je stappen te houden in een rechte lijn. Als u houdt uw voeten uit elkaar als je loopt, je eindigen met een beetje een waggelen. Als u uw voeten oversteken te veel, kunt u beginnen om een ​​beetje aangeschoten kijken.
 5. 5
  Probeer verschillende lengtes van uw stap en erachter te komen wat er het beste en is het meest comfortabel voor je. Als het pijnlijk stepping, je bent niet van plan om sierlijk uitzien. Voor de meeste, een hogere hak: een stap korter. Kijk hoe de modellen lopen voor inspiratie.
 6. 6
  Houd je gewicht een beetje naar voren. Stap niet teen eerste, maar vertrouw niet op je hiel naar al uw gewicht te nemen als je stap. Vooral als je het dragen van echt stekelige hakken. De hogere en magerder de hiel, de meer naar voren uw gewicht zou moeten zijn.
 7. 7
  Nogmaals, kijk zelf. Wees je bewust van hoe je loopt totdat het natuurlijk voor je wordt.

Tips

 • Wandelen in de voorkant van een spiegel. Vraag een vriend om te kijken je loopt en je feedback te geven. Gebruik een videoband en kijk zelf lopen. Het lijkt misschien narcistisch, maar het zal u helpen warm op de lange termijn te kijken.
 • Als je een vloer kunt vinden met rechte lijnen op geschilderd, gebruiken om u te helpen uw stappen in lijn te houden. Zijlijn van basketbalvelden zijn een goed voorbeeld.
 • Lijnen geschilderd in het midden van de drukke straten zijn een slecht voorbeeld.
 • Wandelen met je voeten een voor de ander is iets wat je kunt ook oefenen zonder hakken. Als je dus dit is je natuurlijke manier van lopen, je gaat er net zo warm lopen in tennisschoenen als stiletto's.

Waarschuwingen

 • Weet schoenen die te hoog zijn niet te krijgen. Niet alleen zullen zij bijna onmogelijk om goed te lopen, ze zijn ook echt slecht voor je benen en voeten! Om te controleren of je schoenen te hoog zijn, doe dit eenvoudige test. Sta in je schoenen op een vloer, en dan proberen om jezelf te verhogen op je tenen (zonder de knieën te buigen), zodat er minstens een centimeter tussen de hiel en de vloer. Als je dit niet mogelijk vinden, de hak van de schoen is te hoog voor je, je zal uiteindelijk inspanning uw knieën en benen als je probeert te lopen in zo'n schoen.
 • Hoewel het goed is om jezelf te controleren wanneer u oefent, doe het dan niet als je uit op de stad.
 • Niet dragen van je hoge hakken elke dag! Je zult uiteindelijk veroorzaakt problemen voor je voeten als je ouder bent, dus gewoon dragen ze een keer in de zoveel tijd.
 • Rijd niet op hoge hakken. Dragen flats, en veranderen in je hielen later als je gaat rijden in hen.