Wkanl

Hoe maak je een bar gevecht overleven

Het hebben van een drankje bij uw stamkroeg kan een heel leuk zijn. Helaas, alcohol brengt soms het slechtste in mensen. Als je merkt dat je geconfronteerd met een bar gevecht, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om het te overleven in een stuk.

Stappen

Hoe maak je een bar gevecht overleven. Proberen om de situatie te verspreiden.
Hoe maak je een bar gevecht overleven. Proberen om de situatie te verspreiden.
 1. 1
  Proberen om de situatie te verspreiden. Zelfs als de man is een eikel, krijgen in een gevecht met hem alleen problemen geven. Als je wint, krijg je nog steeds geschopt uit de bar en strafrechtelijke vervolging kunnen worden geconfronteerd. Als je verliest, kun je de wind in het ziekenhuis. Doe je best om uw potentiële tegenstander te praten uit een fysieke confrontatie, zelfs als dat betekent toegeven dat je mede verantwoordelijk. Bar gevechten zijn gewoon niet de kosten waard.
 2. 2
  Hulp zoeken. Barmannen en uitsmijters wil geen ruzie meer dan jij. Stuur een vriend om te helpen als je kunt krijgen, en proberen om inch naar de dichtstbijzijnde uitsmijter. Er is ook de mogelijkheid van het maken van zijn vrienden te zien reden als je tegenstander niet.
 3. 3
  Wanneer u vermoedt dat de strijd echt gaat gebeuren, gaan uit van een defensieve houding. Leun naar voren in de richting van de aanvaller en de positie van uw handen door uw gezicht. Je zult er niet uit als je in een het vechten houding, maar je zal klaar zijn voor de komende aanval.
 4. 4
  Hebben uitgeput alle andere opties, doortastend optreden. Als iemand maakt een beweging om u te raken, het beste wat je kunt doen is ze verslaan om de punch. Dit betekent niet dat je moet gaan rond het raken van mensen elke keer dat je je bedreigd voelt. Echter, in een situatie waarin je bent echt bang voor uw veiligheid, is het het beste om te laten zien dat je serieus bent over het beschermen van jezelf zijn. De meeste mensen die willen een gevecht te duwen op zoek zijn naar een gemakkelijke prooi. Een persoon die bereid is om schade toe te brengen effectief tegen een aantal 'Huff en bladerdeeg' jongens kunnen zijn. Doen beseffen dat geweld van deze soort is vaak illegaal en moet zoveel mogelijk worden vermeden.
 5. 5
  Blijf slaan totdat je voelt dat je veilig bent. Zodra u zich verbinden om terug te vechten, blijven doen totdat je niet meer dreiging waarnemen. Wanneer je tegenstander vraagt ​​u om te stoppen en zijn vrienden hebben verspreid, maar dan moet je de wind naar beneden.
 6. 6
  Weten dat de meeste bar nooit gevechten evolueren in veel. Vaak maar een paar klappen zijn ooit tevoren uitsmijters zwerm gegooid in om de daders uit de inrichting te verwijderen.

Tips

 • Vrienden zijn een goede zaak. Afhankelijk van de mate van soberheid, kunnen ze rationeler dan zowel jij als je tegenstander.
 • Intimidatie is niet alles. Laat uw potentiële tegenstander overschaduwen u.
 • Bijna alles in een bar kan worden gebruikt als een wapen, kijk om je heen, als een dronken tegenstander op je af komt, moet je improviseren en snel zijn; glazen, lampen, stoelen zijn allemaal harder dan je vuisten, en kan helpen om afstand tussen jij en je tegenstander.
 • Als je een bar gevecht, en zijn niet betrokken bij het, zoek dekking onder een tafel.

Waarschuwingen

 • Je tegenstander kan zwakker dan je lijkt, maar u kunt nog steeds geconfronteerd met aanzienlijke schade als je dronken of pech zijn. Ook bewust zijn van het niveau van de soberheid van je tegenstander, en in gedachten houden kon hij worden getraind in self-defense/martial kunsten.
 • Bar gevechten zijn nooit een goede zaak. Je wordt verbannen uit de inrichting waar de strijd plaatsvond, ongeacht wie de schuldige is. Wees voorbereid op de consequenties.
 • Indien betrokken bij een gevecht, kan je meer pijn doen dan je beseft. De neurotransmitters uitgebracht in een strijd te maken men minder goed in staat om pijn te voelen, zelfs als je geen zin alle verwondingen, je zou nog steeds ernstig gewond. Controleer jezelf zorgvuldig voor eventuele wonden. Zoek medische hulp als u overmatig bloeden.
 • Als je niet betrokken zijn bij een gevecht, en je elke kans om weg te komen, doe dat, en het incident snel hebben. Zelfs bouncers kan verdrijven de verkeerde mensen gewoon door verenigingen of nabijheid.