Wkanl

Hoe je kroeshaar krullen te zetten in prachtige krullen

Het hebben van gekke, kroeshaar krullen is niet altijd leuk, maar met een beetje zorg en tijd, kunt u krulletjes die schitteren met al hun kracht hebben. Hier is een gids over het inschakelen monster kroezen in glossy godin krullen die er geweldig.

Stappen

Hoe je kroeshaar krullen te zetten in prachtige krullen. Je haar te wassen zo weinig mogelijk.
Hoe je kroeshaar krullen te zetten in prachtige krullen. Je haar te wassen zo weinig mogelijk.
 1. 1
  Je haar te wassen zo weinig mogelijk. Shampoo droogt krullend haar, dat al die kroezen veroorzaakt! Wanneer je moet wassen, gebruik dan alleen een beetje shampoo, en tal van conditioner. Kijk voor shampoo producten die niet natriumlaurethsulfaat of dergelijke chemicaliën bevatten - dit is wat maakt de shampoo schuimend, en droogt je krullen. Probeer Deva Curl Geen Poo en Lage Poo shampoos. Als je roos hebt, masseer je hoofdhuid krachtig om de vlokken uit te werken en verbeteren de bloedcirculatie - u zult het verschil in een paar weken te zien. Staat met een product dat is gemaakt voor krullend haar.
 2. 2
  Na het wassen van uw conditioner, kam door je haar met ofwel een grove kam of je vingers. Beide werken prima. Of, als je haar klitten gemakkelijk, kam door je haar * voordat * je spoel de conditioner.
 3. 3
  Bij het ​​drogen, niet je haar krachtig met je handdoek wrijven, of het zal kroezen up. Probeer kneden het vocht uit door het maken vuisten met de handdoek in je handpalmen, knijpen handenvol haren, het verwijderen van overtollig product en water (dus het is niet gebukt).
 4. 4
  Volg altijd up met een hoge kwaliteit leave-in conditioner. Krullend haar is dorstig voor vocht en kroezen is een gevolg van de individuen haren uit te steken op zoek naar die vocht. Als je fijn haar, een drogisterij merk leave-in conditioner goed zal werken. Voor grof, dik haar, raadpleeg dan uw kapper om een ​​rijke romige leave-in, dat zal verzwaren je krullen een beetje vinden.
 5. 5
  Werk af met een niet-kleverige stylinglotion zoals hommels & bumble krul crème of hoofdeinde krullen rock. Pomp een kleine hoeveelheid in je handen en wrijf ze samen, zodat het gelijkmatig wordt verspreid op je handen.
 6. 6
  Kantelen van je hoofd naar een kant, glad het product in je haar, in secties. Vergeet niet aan te brengen met uw vingertoppen, zoals het toepassen van met je handpalmen kan leiden tot meer dan de toepassing en plakkerigheid. Werken door je haar sectie voor sectie, en wanneer het product gelijkmatig is verdeeld, kneed naar hartelust.
 7. 7
  Laat je haar drogen aan de lucht, en raak het niet aan tijdens het drogen, of na het droogt. Het is OK om te tillen aan de wortels als het ziet er een beetje plat op de bovenkant, maar doe dit met mate. Als je droog moet blazen, gebruik dan een diffuser, en slechts lang genoeg om het haar te voorkomen dat het weken van de achterkant van je shirt.
 8. 8
  Zodra het droog is, kunt u het in een clip, een mini-paardenstaart, of iets dergelijks te zetten. Of u kunt gewoon laten zitten! Krullend haar is echt veelzijdig. Maar hoe je besluit om je haar te repareren, doe niet borstel of kam het na het droogt, want je krullen zullen waarschijnlijk kroezen juiste back-up.

Tips

 • Leave-in conditioner is de sleutel tot het temmen van je krullen. Praat met uw kapper om te leren of je een lichte of zware leave-in conditioner nodig.
 • Als je goed om je krullen hebt en ze voeren veel leave-in conditioner, zal de uiteinden niet splijten zo vaak als je straight-haired vrienden. Ga alleen voor een trim wanneer het voelt alsof je een trui op je hoofd dragen.
 • Je haar knippen betekent veel! Een goede kapsel voor krullend haar is meestal gelaagd. Het creëert een look die is evenwichtig en niet weeg je naar beneden.
 • Door het kneden in secties, het zorgt ervoor dat je geen vlekken missen.
 • Na een douche, lucht droog je haar dan van toepassing hairspray. Proberen om elke krul scheiden en spuit hem individueel tot het plakt.
 • Vermijd mousse en gel, zullen ze je haar plakkerig en stijf te maken. Niemand bewondert die begin jaren '90 kijken.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op een perfecte vreemden om je lokken te trekken, alleen maar om ze te bekijken voorjaar weer op zijn plaats.
 • Als je haar gepermanent, hoeft deze handleiding niet gebruiken. Moet u speciale producten voor je haar, zoals conditioner speciaal voor gepermanent of gekleurd haar gebruiken.