Wkanl

Hoe kunt u uw bikinilijn waxen thuis

Thuis waxen is iets wat elke vrouw zou moeten proberen minstens een keer. De pijn is zeer beheersbaar en u zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is. Het is goedkoper en biedt meer privacy dan professioneel waxen ook.

Stappen

Hoe kunt u uw bikinilijn waxen thuis. Koop uw huis waxen materialen.
Hoe kunt u uw bikinilijn waxen thuis. Koop uw huis waxen materialen.
 1. 1
  Koop uw huis waxen materialen. Bij aankoop van een wassende kit voor uw gevoelige gebied zijn zeker een die speciaal is gemaakt voor bikini of Brazilian waxing kiezen. Harde was (wax die geen mousseline strips vereist) is aan te raden want het is beter in het oppikken van natuurlijk haar. Er zijn tal van geschikte producten. Afgezien van wax je een bikinilijn trimmen scheerapparaat met lengte-instellingen, gevoelige huid moisturizer, ijslollystokken en baby-olie nodig. Een commerciële waxing kit moet de ijslollystokjes en doekjes die kan worden gebruikt in plaats van baby-olie.
 2. 2
  Plan uw aanpak. Hoeveel komt uit? Welke vorm wil je over? Voorkomende stijlen omvatten een nette driehoek, landingsbaan, liefde hart of full Brazilian. Hebben een duidelijk idee van hoe u wilt dat uw eindresultaat te kijken.
 3. 3
  Neem een douche en trim. Een douche zal uw huid te verzachten en verminderen de pijn van het waxen. Dit is een goede gelegenheid om te trimmen om een ​​waxable lengte (5-8mm) met behulp van je scheermes. Vochtinbrengende een product geschikt voor gevoelige gebieden zullen verminderen pijn later in het proces.
 4. 4
  Bereid je voor om wax. Kies een kamer om de was in dat een bed en een bak heeft. Leg een handdoek op het bed om het te beschermen tegen rommel en misschien hebben een aantal kussens handig voor je hoofd. Een comfortabel bed maakt een enorm verschil.
 5. 5
  Volg de instructies voor het verwarmen van was. Verschillende wassoorten zullen verschillende instructies geven. Hoe warmer een wax is het meer viscose, of 'loopneus' het zal krijgen. Zeer loopneus wax zult u waarschijnlijk verbranden, en harde was onmogelijk zal zijn om te gebruiken.
 6. 6
  Testtemperatuur. Gebruik een popsiclestok te deppen een beetje wax op je pols. Als wax is onaangenaam warm of branderig heet, laat het afkoelen en herhaal deze stap totdat het een aangename temperatuur.
 7. 7
  Krijgen in de stand. Voor het verwijderen van alle haren zichtbaar op de voorkant van je lichaam, is het het beste op je bed te liggen met je voeten plat op de vloer (gebogen op de knieën) en je benen iets uit elkaar. U kunt graag uw hoofd overeind te houden met een kussen of twee, zodat je kunt zien wat je doet. Haar tussen de benen is een beetje moeilijker en kan enige gymnastiek nemen om toegang te krijgen.
 8. 8
  Van toepassing was. Was moet met een popsiclestok worden toegepast in de richting van de haargroei, dwz beginnen bij de wortel van het haar en ga in de richting waarin het haar van nature groeit. Het is raadzaam om een ​​lipje los van was op de huid verlaten aan het einde van de strip.
 9. 9
  Verwijderen wax. Was wordt verwijderd in de tegenovergestelde richting van de richting van de toepassing. Dit is de meest belangrijke overweging bij de beveiliging van een vlotte en pijnvrij afwerking. Vertrekken wax voor 10-15 seconden (producten kan variëren) of totdat wax is koeler en hard. Als u heeft geen reactie tabblad flick de wax er een te maken. Houd de huid gegeven door het verspreiden van het met uw vingers uit de buurt van de was overdekte ruimte. Pak de wax stevig in je andere hand en trek snel. Het is van vitaal belang om niet te trekken wax-up van de huid, in plaats van te trekken parallel aan de huid, terug over de top van de was gezette gebied. Onmiddellijk plaatst vrije hand stevig op vetvrij gebied om eventuele pijn te verlichten. Sommige haren niet door de was worden gevangen, maar het is belangrijk om slechts elk deel van de huid wax keer, zodat overgebleven haar moet op een ander tijdstip worden verwijderd. Herhaal het gebruik en de verwijdering van was over het gebied van het haar dat u wilt verwijderen.
  • Dit is een goed moment om eventuele resterende haren tweeze, als je wilt om een ​​gladde afwerking te garanderen, aangezien het ongemak van die net is gewaxt zal enigszins obscure het ongemak van een pincet.
 10. 10
  Toepassing babyolie. Baby-olie zal elke waxresten los en verzacht eventuele resterende ongemak. U kunt wensen om dit te combineren met een zachte massage om uw huid te kalmeren. Roodheid zal verminderen binnen een uur of zo.
 11. 11
  Spoelen (optioneel). Een douche waaronder zachte hydratatie zal verder verzachten en reinigen het gebied van was. Eventuele pijn die u hebt ervaren moet door dit punt voorbij zijn en een douche is ontspannend.
 12. 12
  Aftermath. Pincet resterende haren zal de look compleet. Als je nog hebt meer dan een paar haartjes wacht een paar dagen en re-wax. Gebruik een zachte peeling twee dagen na het waxen om ingegroeide haren te voorkomen.

Tips

 • Over de toonbank pijnstillers een uur of zo kunnen worden genomen voordat de was zetten om verdere pijn te verminderen.
 • Een spiegel zal nuttig zijn voor moeilijk bereikbare plaatsen te zien.

Waarschuwingen

 • Verbranding door hete wax zal zeer pijnlijk zijn. Volg de instructies van uw waxen kit en test altijd wax op je pols voor gebruik.
 • Bloeden uit haarfollikel, blauwe plekken of schaafwonden kan ontstaan ​​als wax niet wordt toegepast en verwijderd in de juiste richting.

Dingen die je nodig hebt

 • Elektrische bikini-lijn scheerapparaat met lengtestanden
 • Gezichtscrème voor de gevoelige huid
 • Hard wax
 • Ijslollystokjes
 • Baby-olie of andere zachte reinigingspennetje oplossing of doekjes
 • Pincet