Wkanl

Hoe kunt u uw natte haar blik goed te maken

Nat haar ziet er sexy en stijlvol, en is eenvoudig te onderhouden,! Als u wilt dat deze look, volgt u deze stappen om de beste resultaten te bereiken!

Stappen

Hoe kunt u uw natte haar blik goed te maken. Knijp het overtollige water.
Hoe kunt u uw natte haar blik goed te maken. Knijp het overtollige water.
 1. 1
  Was je haar. Gebruik shampoo en een vochtinbrengende conditioner, daarna goed uitspoelen.
 2. 2
  Knijp het overtollige water. U kunt een handdoek gebruiken om dep je haar droog. Je haar zal zijn van nature vochtig.
 3. 3
  Maak een paardenstaart. Start vanaf de onderkant van je nek, en toe te passen gel of vochtinbrengend middel om je haar, naar boven werken. Verzamel je haar en maak een paardenstaart, dan gelden gel of crème om de afzonderlijke lokken van de paardenstaart. Dit zal je haar een mooie nattigheid dat is strak en stijlvol.
 4. 4
  Werk van boven naar beneden. Starten vanaf de haarlijn, en werken terug naar de kruin van je hoofd, kneden gel of crème in je haar.
 5. 5
  Meng het in. Gebruik je vingers of een grove kam om de nattigheid naar beneden trekken van de zijkanten en achterkant van je haar.
  • Dit geeft je een wetlook op de top die geleidelijk "droogt" onderaan de SIDS en de achterkant van je hoofd, die misschien meer geschikt is in de professionele instellingen.
 6. 6
  Ga helemaal. Was je haar en voorzichtig handdoek-drogen, breng daarna gel of crème vanaf de kruin en werk naar beneden de lengte van je haar, scheiden van individuele sloten.
  • Laat de bovenkant van je hoofd op natuurlijke wijze drogen.

Tips

 • Als je haar is van nature steil en je gaat voor de curly-wetlook, geen kam of borstel je haar na het aanbrengen van de conditioner.
 • Sommige producten die werken voor dit zijn haar serum, baby haar olie, mousse en gel.
 • De wet look zal vervagen gedurende de dag. Draag een beetje gel om opfleuren dingen wanneer dingen beginnen uit te drogen.
 • Vergeet niet om de conditioner te verlaten in je haar voor ongeveer 10-20 seconden voordat het af te wassen. Dit gaat met gebleekt en geverfd haar. Als je het eerder het grootste deel van de tijd dat je haar krijgt messed up.

Waarschuwingen

 • Als je dik haar, kan het de hele dag om te drogen op zijn eigen.
 • Zorg ervoor dat je knijp al het overtollige water, of licht handdoek droog je haar. Het verlaten van je haar nat zullen ook genieten van de kleren die je draagt ​​en kunnen verlaten een lelijke vlek.