Wkanl

Hoe je huid te polijsten

Huid Polijsten is een mechanische techniek van afschilfering gebruikt voor ultra-gladde huid te creëren op vrijwel dezelfde manier als een timmerman eindigt een stuk van mooie meubels.

Stappen

Hoe je huid te polijsten. Hydrateren en voeden van uw huid van binnenuit omdat zelfs de grootste kunstenaar heeft een kwaliteit canvas.
Hoe je huid te polijsten. Hydrateren en voeden van uw huid van binnenuit omdat zelfs de grootste kunstenaar heeft een kwaliteit canvas.
 1. 1
  Hydrateren en voeden van uw huid van binnenuit omdat zelfs de grootste kunstenaar heeft een kwaliteit canvas. Drink 8-10 glazen water per dag en eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A en E, zoals noten, donker groen en geel / oranje groenten, hele eieren, sojaproducten en tarwekiemen. Het is altijd beter om voedingsstoffen te bereiken uit voedselbronnen dan supplementen, maar als je ervoor kiest om aan te vullen, neem dan contact op met uw arts of apotheker EERST!
 2. 2
  Boodschappenlijstje: Een puimsteen, een body scrub doek (The Body Shop maakt een goede duurzame exfoliërende washandje), een grote lus washandje, een mooie lus washandje, een stukje zacht flanel (luiers goed werken), een paar katoenen handschoenen (probeer uw apotheker of drogist), Een paar zijden handschoenen (camera winkels verkopen deze voor de behandeling van negatieven). Als u wilt dit op de traditionele manier te doen, zal je een sable mitt nodig. U mag in staat zijn om een ​​stuk van de sable vinden op een bontwerker of op de kraag van een oude jas bij een tweedehands winkel om je eigen te maken.
 3. 3
  Vooraf verzachten je huid. Breng een goede kwaliteit olijfolie om het te behandelen gebied. Bundelen in een paar oude zweten en warm te blijven gedurende 20-40 minuten voordat u verder gaat.
 4. 4
  Krijgen in de douche en schuim de ruwste doek met een milde zeep. Gebruik zachte gelijkmatige druk in een cirkelvormige beweging. Werk snel maar grondig. Meer is hier niet beter.
 5. 5
  Gebruik een puimsteen op uitzonderlijk ruige gebieden zoals ellebogen, knieën en hielen. Het verwijderen van diepe eelt kost tijd. Niet over het werk van de hakken of ze zullen pijnlijk kraken.
 6. 6
  Herhaal stap 4 met de eerste grote lus doek en vervolgens de fijne lus een. Nogmaals, het werk vrij snel, zodat er geen meer dan exfoliëren en beschadiging van de huid.
 7. 7
  Droogdeppen met een handdoek. Met flaneldoek, met weinig of geen druk op de huid, 'buff' in snelle kringen. Als je oefent, zul je in staat zijn om te voelen het doek op ruwe gebieden en 'glijden' over gebieden die voldoende zijn gladgestreken 'vangen'.
 8. 8
  Het dragen van de katoenen handschoenen, zachtjes buff alle gebieden in een cirkelvormige beweging. U kunt extra tijd besteden aan gebieden die nog steeds het gevoel ruw en vergeet niet om deze plaatsen een beetje meer werken in een eerdere stap de volgende keer.
 9. 9
  Gebruik zijdehandschoenen de uiteindelijke polijsten zoals in de vorige stap. Eindig met een laatste stoot met een sable mitt indien gewenst.
 10. 10
  Gebruik een zeer lichte moisturizer in kleine hoeveelheden als het zover zal gaan op gepolijste huid.

Tips

 • Werk snel de eerste keer dat u deze techniek te proberen. Beter om het zekere voor het onzekere dan geef jezelf wat effectief zou zijn van een "hele lichaam dekenbrandwond".
 • U kunt gebruik maken van een lichaam of gezicht scrub in de plaats van de ruwe doek.

Waarschuwingen

 • Gebruik deze techniek niet gebruiken op ongezonde of beschadigde huid!
 • Gebruik deze techniek NIET als u gebruik maakt van corticosteroïd crèmes of het nemen ENIGE steroïde drug.
 • Zie uw arts over alle ongewone huiduitslag of vlek die niet onmiddellijk heelt!