Wkanl

Hoe zich te ontdoen van wallen onder je ogen

Heeft u last van wallen onder de ogen of kringen? Wallen onder de ogen zijn een natuurlijk effect van het ouder worden, maar ze kunnen ook worden veroorzaakt door gebrek aan slaap, allergieën, en gewoonten die het vasthouden van water te bevorderen. Wallen onder de ogen zijn een cosmetische zorg die kunnen maken dat mensen lijken moe of onder het weer. Leer hoe u het uiterlijk van wallen onder de ogen met snelle oplossingen, langetermijnstrategieën en permanente cosmetische oplossingen verminderen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van wallen onder je ogen. Verwen uw ogen met iets kouds.
Hoe zich te ontdoen van wallen onder je ogen. Verwen uw ogen met iets kouds.

Quick fixes

 1. 1
  Veel water drinken. Wallen onder de ogen worden vaak veroorzaakt door het vasthouden van water als gevolg van hoge zoutconcentratie in het gebied. Je zou kunnen wakker worden met zakken na het eten van een zoute diner of huilen, of dit nu van tranen of voedsel, kan zout water te vestigen op je gezicht en veroorzaken te verzamelen onder je ogen.
  • Spoelen overtollig zout uit je systeem door het drinken van water. Vermijd zout eten voor de rest van de dag.
  • Blijf weg van dranken die ertoe leiden dat u uitgedroogd, zoals koffie en alcohol geworden.
 2. 2
  Verwen uw ogen met iets kouds. U hebt waarschijnlijk gehoord dat het plaatsen van komkommers op je ogen zal helpen verminderen zakken, maar het is eigenlijk de koele temperatuur die het gebied kalmeert. Komkommers gebeuren om de perfecte vorm, grootte en textuur om wallen onder de ogen te behandelen, dus ga je gang en snijd een up - maar zorg ervoor dat het is koelen in de koelkast op voorhand.
  • Als u niet beschikt over een komkommer, nat een paar theezakjes en chill ze in de vriezer of koelkast alvorens ze over je ogen. Gebruik een rustgevende thee, zoals kamille of pepermunt, zodat u de voordelen van aromatherapie op hetzelfde moment.
  • Een zak bevroren erwten of groene bonen zal ook doen in een snuifje. Deel uit sommige diepvriesgroenten in twee kleine voedsel opslag zakken en leg ze over je ogen.
 3. 3
  Zet wat concealer. Op de korte termijn, verhulling wallen onder de ogen en cirkels met een beetje make-up is de snelste en meest effectieve oplossing. De juiste make-up kan sterk verminderen van de verschijning van zakken en houden u op zoek fris de hele dag. Volg deze stappen om het verbergen van make-up toe te passen:
  • Kies een concealer die je huidskleur past. Als je wallen onder de ogen zijn donker, kan je ook terecht een tint lichter. Breng de concealer met uw vinger of een watje. Zorg ervoor dat je dep het op licht in plaats van te wrijven in de huid. De make-up zal je koffers effectiever te verbergen als het blijft op de oppervlakte van uw huid.
  • Volg de concealer met een borstel van poeder te helpen bij het instellen en op hun plaats blijven de hele dag. Gebruik een matte poeder (niet een met shimmer) en een blozen borstel om een ​​beetje poeder aan te brengen onder je ogen.

Strategieën op lange termijn

 1. 1
  Behandel uw allergieën. Wallen onder de ogen zijn vaak het gevolg van allergieën die leiden tot ontstekingen in het gezicht. Omdat de huid rond je ogen is dunner dan de huid op de rest van je lichaam, vocht de neiging om daar te verzamelen en bladerdeeg uit de huid.
  • Gebruik een allergie medicatie om hooikoorts en andere seizoensgebonden allergieën te behandelen. Probeer een over-the-counter medicijnen of een recept van uw arts.
  • Voorkomen dat de uitgaven tijd in de buurt allergie bronnen, zoals bloemen, stof of dieren. Zorg ervoor dat uw huis is goed gestofzuigd en was uw beddengoed regelmatig.
 2. 2
  Verander je slaaphouding. Mensen die slapen op hun buik of zijden hebben een grotere kans van wakker met wallen onder de ogen, omdat deze posities toestaan ​​vloeistof te verzamelen onder de ogen tijdens de nacht. Side dwarsliggers kan eigenlijk merken dat het oog aan de kant ze slapen op een grotere tas dan het oog aan de andere kant.
  • Probeer geleidelijk te slapen op je rug vaker dan je maag of aan de zijkant. Het is niet gemakkelijk om te slapen posities te veranderen, dus je kan een beetje moeite wennen aan het op het eerste hebben.
  • Gebruik een tweede kussen onder je hoofd als je een back slaper. Met je hoofd in een iets neerwaartse hoek, zal vloeistof niet verzamelt onder je ogen 's nachts.
 3. 3
  Behandel je gezicht zachtjes. Sinds gezichtshuid, en vooral onder de ogen huid is dun en kwetsbaar, het is gemakkelijk te beschadigen en maken het zwakker, wat leidt tot nog grotere zakken. Gebruik de volgende methoden om te beginnen met de behandeling van uw huid onder de ogen met meer zorg:
  • Ga niet naar het dragen van make-up slapen. De chemicaliën in make-up kan je ogen irriteren nachts. Wassen van je gezicht voor het slapen gaan is een belangrijk onderdeel van een goede gezichts hygiëne.
  • Was en droog je gezicht zachtjes. Schrobben je gezicht schoon en dan wrijven het droog met een handdoek kan de huid verzwakken rond je ogen. Gebruik een goede oogmake-up remover om zachtjes weg te vegen make-up, dan splash je gezicht met water een paar keer en dep het droog met een zachte handdoek.
  • Hydrateren je gezicht elke avond. Ervoor zorgen dat je gezicht, en vooral uw ogen, krijgt voldoende vocht helpt de huid te behouden elasticiteit en sterkte. Gebruik een gezicht vochtinbrengende lotion of olie elke avond voor het slapen gaan.
  • Gebruik zonnebrandcrème elke dag. De zonnestralen kunnen de dunne huid rond je ogen om nog kwetsbaarder geworden. Zorg ervoor dat je elke dag je huid daar te beschermen, zelfs in de winter.
 4. 4
  Verander je eetgewoonten. Een zoute diner gecombineerd met een paar cocktails is prima elke keer even, maar als je er een dagelijkse gewoonte van het eten van zout en het drinken van alcohol, kan het een langdurig effect op je ogen zakken hebben. Jaar van het vasthouden van water in het gezicht kan leiden tot permanent uitgestrekte zakken. Om te voorkomen dat dit je overkomt, probeer dan het maken van de volgende wijzigingen:
  • Verminder de hoeveelheid zout je in het dagelijks koken gebruiken. Probeer deze doormidden te knippen of snijden het uit geheel - je zou versteld staan ​​hoe lekker eten kan zijn zonder de toevoeging van veel zout. Probeer bezuinigen het zout je gebruikt in gebakken goederen en het vermijden van zout helemaal rond etenstijd, omdat je lichaam niet de tijd een juiste balans te voordat je slaapt zal hebben.
  • Drinken minder vaak. Het drinken van alcohol veroorzaakt het vasthouden van water, dus hoe minder je drinkt, hoe minder gezwollen je wallen onder de ogen kijken in de ochtend. Op de avonden dat je drinkt, volg elk drankje met een gelijke hoeveelheid water. Probeer te drinken vroeg te stoppen in de avond in plaats van het hebben van uw laatste net voor het slapengaan.

Cosmetische oplossingen

 1. 1
  Hier krijg je een vulmiddel. Zakken of cirkels gevolg van de vergrijzing zal niet reageren op veranderingen in levensstijl, maar het krijgen van een hyaluronzuur filler kan het uiterlijk van het gebied onder de ogen te verbeteren. De vulstof wordt geïnjecteerd onder de ogen om de contouren van de oogkas jeugdiger lijkt.
  • Deze procedure kan gevaarlijk zijn als het niet gedaan door een professional. Onderzoek doen voordat het plegen van het krijgen van een vulmiddel.
  • Fillers kost meestal een paar honderd dollar, en kan leiden tot negatieve bijwerkingen zoals blauwe plekken en zwellingen.
 2. 2
  Get chirurgie. Als mensen ouder worden, vetophopingen af ​​te stappen van de oogbollen en hopen zich op in het gebied onder de ogen, wat leidt tot tassen. Ooglidcorrectie is het verwijderen of de positie van het vet dat is opgebouwd, gevolgd door een laser behandeling om de huid in het gebied vast te veranderen.
  • Ooglidcorrectie procedures kost meestal tussen 1500€ en 3740€ dollars.
  • De herstelperiode kan enkele weken duren.

Tips

 • Zorg voor genoeg slaap en probeer niet te zijn zo gestrest!
 • Bezuinigen op roken, die de huid te verzwakken en rimpels in de tijd veroorzaakt.
 • Probeer het gebruik van een neti pot om wallen en congestie veroorzaakt door allergieën te wissen.

Waarschuwingen

 • Als grote zakken of donkere kringen te vormen zonder enige reden kunnen ze worden veroorzaakt door een medische aandoening. Raadpleeg uw arts als het veranderen van je gewoonten niet het probleem te verbeteren.