Wkanl

Hoe zich te ontdoen van die witte vlekken op je nagels

Medisch gezien, die kleine witte vlekken die soms verschijnen als stippen of lijnen op de nagel staan ​​bekend als leukonychia. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor de verkleuring, maar de meest voorkomende zijn mild trauma aan de nagel, een schimmelinfectie, huidaandoeningen of voedingstekorten, de meest voorkomende voedingstekorten is een calciumtekort. De remedie voor het is duidelijk als je denkt dat je een tekort aan calcium, drinken sinaasappelsap of calcium verrijkte voedingsmiddelen en dranken

Stappen

Hoe zich te ontdoen van die witte vlekken op je nagels. De oplossing is om gewoon hen in staat stellen te groeien.
Hoe zich te ontdoen van die witte vlekken op je nagels. De oplossing is om gewoon hen in staat stellen te groeien.
 1. 1
  De oplossing is om gewoon hen in staat stellen te groeien. Helaas, er is geen "cure" en ze gewoon, met de tijd, groeien direct uit over de smile line (de scheiding tussen het bed en de werkelijke groei) van je nagel en dan kan je dit bestand, snijd of knip ze af. Maar zorg ervoor dat er een beetje van uw tip tonen, zodat je onder de nagels zal niet bloeden.
  • Wist u dat soms zijn ze weinig blauwe plekken die je nagel heeft ervaren? Dus, net als wanneer je een blauwe plek op je been gehad, zal het uiteindelijk weg te gaan als je het met rust laat.
 2. 2
  Eten / drinken calcium verrijkte voedingsmiddelen en dranken.
 3. 3
  Krijg je vitamine C (fruit). Ze verschijnen als je genoeg fruit niet hebben gegeten
 4. 4
  Verf over hen. Als je echt wanhopig, verf over hen om het te verbergen.
 5. 5
  Neem een zink supplement. Als je nagel is niet gewond geraakt, een witte vlek geeft vaak een tekort aan zink. Eigenlijk de witte vlekken op je nagels worden vaak veroorzaakt door een spijker trauma. Als je niet kunt denken aan toen dit gebeurde is het misschien een tijdje zijn gebeurd voordat de witte vlekken verschenen.

Tips

 • Probeer niet om uw nagels te bijten.
 • Eet een evenwichtige voeding, en proberen om je nagels te houden van vuil en situaties die kunnen leiden tot schade, die direct kunnen leiden tot witte vlekken. Vermijd activiteiten zoals afwassen, tuinieren, tillen van zware voorwerpen, sluiten koppig schuif deuren, enz. Telkens als je denkt dat je nagels in gevaar zijn, te voorkomen dat de situatie!
 • Wees erg geduldig met het 'groeien' ding. Vergeet niet dat ze zullen groeien. Als u niet de "geduldige type" van de persoon en je ongemakkelijk over die witte vlekken zijn, poets je nagels. Je zult je beter voelen.
 • De witte halve maantjes in de buurt van je nagelriemen zijn volkomen normaal. Als je niet van deze, dan verf je nagels.
 • U kunt ook gebruik maken van een neutraal gekleurde polish om witte vlekken te dekken, indien u dit wenst.

Waarschuwingen

 • Witte vlekken op je nagels zijn geen teken van nier-en leverziekten, maar dit is zeer veel voorkomende misvatting. Ze kan soms ook betekenen dat er een tekort aan zink in uw dieet.
 • De witte vlekken op je nagels kan ook betekenen dat je niet genoeg calcium of vitamine c hebt, maak je geen zorgen over. Eet meer fruit (sinaasappelen, bananen, enz.) en calcium.