Wkanl

Hoe zich te ontdoen van een droge huid

Droge huid is meestal een gevolg van het niet op de natuurlijke wijze verloren vocht te vervangen van het huidoppervlak.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een droge huid. Wassen gezicht met gezichtsreiniger en exfoliërende spons, afspoelen en zachtjes droogdeppen verlaten van een klein beetje water op je gezicht.
Hoe zich te ontdoen van een droge huid. Wassen gezicht met gezichtsreiniger en exfoliërende spons, afspoelen en zachtjes droogdeppen verlaten van een klein beetje water op je gezicht.
 1. 1
  Wassen gezicht met gezichtsreiniger en exfoliërende spons, afspoelen en zachtjes droogdeppen verlaten van een klein beetje water op je gezicht.
 2. 2
  Breng een suiker scrub (zelfs als je een vent) om je gezicht, vooral de droge plekken. Masseer de scrub gedurende ongeveer 30 seconden in cirkelvormige bewegingen over je hele gezicht.
 3. 3
  Gebruik een washandje om de overblijfselen van de scrub verwijdert. Je gezicht moet voelen zijdezacht. Breng een lichte moisturizer op je gezicht na, als je echt hardnekkige droge plekken, gelden slechts een schar van vaseline op de plek en wrijf inch
 4. 4
  Uw huid moet nu zijdezacht voor de hele dag!
 5. 5
  Drink voldoende vocht, minstens 8 glazen per dag, inclusief water, vruchtensap, soep, etc.
 6. 6
  Eet minstens 2 porties van groene bladgroenten en 2 porties fruit van het seizoen dagelijks.
 7. 7
  Vermijd junk food zo veel mogelijk.
 8. 8
  Gebruik hydraterende body lotions adequaat en regelmatig.
 9. 9
  Vermijd warme, droge weer zo veel mogelijk.
 10. 10
  Vermijd zeep; gebruik gezicht wassen, vloeibare vochtrijke handwas en bad gel in plaats daarvan.
 11. 11
  Gebruik handcrème, voetcrème en overnachting gezichtscrème dagelijks.
 12. 12
  Probeer vitamine E capsules (400 mg / dag).
 13. 13
  Vermijd frequent stoombaden.
 14. 14
  Als uw huis heeft een zeer droge lucht, zoals gebruikelijk is in gematigde gebieden in de winter, krijg je een luchtbevochtiger. (Ontvang een geautomatiseerd is, of ten minste een die duidelijk niet al te hoge capaciteit voor de ruimte te bevochtigen, te veel vocht en schimmel te voorkomen.)
 15. 15
  Krijg eczeem moisturizer en zeep van uw lokale huisarts en gebruik het elke dag als onderdeel van je dagelijkse routine. Crème zoals Dermol en Diprobase wordt aanbevolen.
 16. 16
  Wrijf een ijsblokje over je gezicht, dit maakt je bloed circuleren rond je gezicht meer, en brengt vocht aan de oppervlakte! Geweldig voor het wegwerken van een droge huid en met een stralend gezicht!

Tips

 • Heb je een droge huid als het misschien een heldere rode markering en irritatie vertrekken niet wrijven, niemand wil dat!
 • Als u nog steeds niet krijgt resultaten, probeer dan een beetje vaseline maar niet teveel-het kan de huid er erg vettig. Solliciteer 's avonds voor het slapen gaan.
 • Gebruik lotion elke nacht, zodat in de ochtend wordt u gehydrateerde huid hebben.
 • Als je niet gunstige resultaten te krijgen met de bovenstaande stappen, raadpleeg dan een schoonheidsspecialist / dermatoloog.
 • Een magische behandeling: gewoon je gezicht handdoek in een open ruimte voor het naar bed gaan, zodat de handdoek nat vroeg in de ochtend als gevolg van mist. Veeg je gezicht zacht en langzaam met de handdoek, en het zal volledig weg te nemen uw droge huid in twee dagen. Vergeet niet te vroeg opstaan ​​en doe dit voordat de zon opkomt, omdat de handdoek kan droog te krijgen.

Waarschuwingen

 • Ook droogte van de huid kan output van olie van de huid te verhogen als het probeert om zelf-dit kan leiden tot breakouts hydrateren.
 • Droogte van de huid leidt tot haar vroegtijdige veroudering, dus niet verwaarlozen!

Dingen die je nodig hebt

 • Vochtinbrengende bodylotion
 • 'S nachts gezichtscrème
 • Gezicht wassen
 • Handwas
 • Handcrème
 • Voetcrème
 • Badgel
 • Vitamine E 400 mg capsules.