Wkanl

Hoe je veilig voldoen aan een persoon die je online ontmoet

Het ontmoeten van nieuwe mensen moet altijd leuk zijn. Maar er zijn bepaalde risico's die betrokken zijn bij vergadering in persoon iemand die je online hebt ontmoet. Hier zijn een paar stappen op de persoonlijke veiligheid in deze situaties.

Stappen

Hoe je veilig voldoen aan een persoon die je online ontmoet. Niet te veel persoonlijke informatie niet op je my space / bebo pagina.
Hoe je veilig voldoen aan een persoon die je online ontmoet. Niet te veel persoonlijke informatie niet op je my space / bebo pagina.
 1. 1
  Niet te veel persoonlijke informatie niet op je my space / bebo pagina. Te veel persoonlijke informatie kunnen betekenen zetten welke stad je woont, waar je naar school, je voor-en achternaam, en waar je hangen met je vrienden. De reden dat je niet wilt dat persoonlijke informatie op je mijn ruimte / bebo is, want als je dat doet, iemand die je niet kent kan je vinden met de informatie die u over mijn ruimte hebben gezet. Dit kan zeer gevaarlijk zijn.
 2. 2
  Vertel een vertrouwde volwassene (ouder / familielid / vriend) dat u van plan om deze persoon te ontmoeten en geef ze een kopie van de gegevens die u hebt ontvangen. Je zou nooit weten dat ze zouden hen of hun familie te leren kennen.
 3. 3
  Doe een beetje van de achtergrond controleren (het is heel makkelijk om iemand anders online, maakt niet uit hoe lang je ze hebt gekend te zijn, hoef je niet echt kent ze!), Google gegevens, rond te vragen op school, kijk in het telefoonboek, enz. Je moet zo veel mogelijk informatie over hen te krijgen als je kunt, om ervoor te zorgen dat ze de persoon die ze zeggen te zijn (leeftijd, school, enz.) Je kan niet te voorzichtig.
 4. 4
  Noemen ze met een geheim nummer, zet uw beller-ID verzenden off (vergeet tekstberichten geef altijd uw nummer) of gebruik een telefooncel. Je moet eerder bellen dan tekst, om hun stem te horen. Je kunt veel zeggen van iemands stem. Ze leren kennen via de telefoon voor een tijdje voordat ze te ontmoeten. Minimaal twee weken moet genoeg zijn. Doe altijd de roeping.
 5. 5
  Schik ergens publiek te ontmoeten. Ergens je normaal niet zou gaan. Niet ontmoeten op hun plaats of de jouwe. U wilt uw best doen om ervoor te zorgen dat je ze nooit meer te ontmoeten, als de zaken gaan slecht. Vertel je ouders waar je naartoe gaat, met wie en hoe laat je zult worden gedaan.
 6. 6
  Je MOET twee of meer vrienden of een vertrouwde volwassene te brengen, kunnen ze vertrekken wanneer je wilt dat ze en u te ontmoeten op een vast tijdstip (vooraf te regelen deze tijd en hou je eraan) als u klaar bent. Verblijf op die plaats voor de duur van uw eerste ontmoeting. Vergeet niet de persoon die je ontmoeten, als ze echt iemand bent die je moet leren kennen, zal het niet erg.
 7. 7
  Ontmoeten ze een paar keer onder deze omstandigheden tot je zeker bent dat ze echt de persoon die je hebt gekregen om online te weten, alvorens ze je gegevens.

Tips

 • Vermijd het drinken van alcohol voor of tijdens uw vergadering.
 • Als je enig voorbehoud over hen ontmoeten, doe niet. Vertrouw altijd uw buikgevoel. Het is uiterst belangrijk om te luisteren naar de "rode vlaggen" die opduiken in je geest als je voelt of hoort iets dat gewoon niet klopt over de persoon aan de andere kant.
 • Neem de tijd en de touwtjes in handen, niet worden overgehaald om alles wat je ongemakkelijk doet, ongeacht wat ze zeggen te doen voelen.
 • Wees op uw hoede als hij suggereert vergadering op zijn plaats of de jouwe. Dit is een andere rode vlag; stoppen met hem te communiceren direct. Altijd ontmoeten in een openbare, neutrale plek, bij voorkeur tijdens de dag.
 • Als je met hem praat aan de telefoon, en, na een beetje Chit chat, plotseling begint hij te praten over seksuele dingen, of je vraagt ​​wat je draagt, ophangen. Dit is een "Red Flag".

Waarschuwingen

 • Vergadering vreemden is gevaarlijk. Er is altijd een kans dat ze niet is wie ze zeggen te zijn.
 • Geef nooit een van je vrienden persoonlijke gegevens, omdat dit je vrienden zou kunnen zetten in gevaar ook.
 • Vergeet niet, zou je niet laten een vreemdeling die je ontmoet in de straat in uw huis. Dus je moet niet toestaan ​​Internet vreemden, ook niet.
 • Als ze beginnen te volgen je actie ondernemen en laat iemand weten.