Wkanl

Hoe maak je vrienden online te maken

Moe van het praten met jezelf? Bent u vast in huis, of zijn verlegen over te gaan op uw eigen om nieuwe mensen te ontmoeten? Het internet is een geweldige plek om af te schudden je verlegenheid, nieuwe mensen ontmoeten uit de hele wereld, en de vorm vriendschappen met mensen die dezelfde interesses en passies te delen. Wij tonen u een paar manieren om mensen online te ontmoeten.

Stappen

Hoe maak je vrienden online te maken. Waarde toe te voegen aan de gemeenschap die u probeert om vrienden te maken in, door het maken van intelligente reacties in het forum, het delen van goede content of anderszins helpen.
Hoe maak je vrienden online te maken. Waarde toe te voegen aan de gemeenschap die u probeert om vrienden te maken in, door het maken van intelligente reacties in het forum, het delen van goede content of anderszins helpen.
 1. 1
  Waarde toe te voegen aan de gemeenschap die u probeert om vrienden te maken in, door het maken van intelligente reacties in het forum, het delen van goede content of anderszins helpen. Commentaar op een profiel of een bericht te sturen naar iemand die je interesseert.
 2. 2
  Wees vriendelijk op een gelijkaardige manier aan hoe je vrienden met mensen offline zou zijn. Deel verhalen over uw successen en mislukkingen. Luister oprecht naar hun verhalen. Na verloop van tijd echte vriendschappen zullen ontstaan.
 3. 3
  Hier zijn een aantal sites die u zullen helpen eruit te komen in de virtuele wereld.

Algemeen belang plaatsen

 1. 1
  Kijk voor gelijkgestemde mensen. Heeft u een favoriete hobby, sport, of interesse? Als je dat doet, is er bijna een 100% kans dat er een groep mensen zijn die uw interesse delen, en hebben een website waar mensen samenkomen om erover te praten.
 2. 2
  Zoek een website waar mensen zijn ofwel geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuwe mensen of mensen delen dezelfde interesses. Enkele voorbeelden van algemeen belang sites waar je nieuwe vrienden kunt maken:
  • Google. Ja, je bent er nu-lid worden van de wereldwijde community! Als je wilt schrijven, en u leren over nieuwe dingen, dan springen en mee te doen. Bewerken van bestaande onderwerpen, schrijven nieuwe artikelen, en patrouille goed, en de interactie met de Google-auteur en redacteur gemeenschap, en je zult snel nieuwe vrienden maken.
  • Facebook. Nog niet een van de bijna 1 miljard euro leden? Meld u hier aan: facebook.com. Het gaat niet alleen over chatten met je middelbare school vrienden, of filteren die mensen die het nodig om elke gedachte en daad die zij nemen na gedurende de dag voelt (nee, wij niet schelen dat je moest twee keer spoelen). Facebook is gevuld met groepen die je interesses delen.
   • Ga naar de App Center, en blader door de lijst. Als je dingen die je leuk vindt, doe mee!
   • Maak je eigen groep. Ga naar je pagina, klikt u op de knop + groepen in de rechter bovenhoek, en vul het formulier:
  • Easyfriends. Easyfriends.com is een social networking site om vrienden online te maken. U kunt nieuwe mensen ontmoeten, samen de wereld en sluit met hen.
  • Twitter. Wat begon als een leeuwerik is uitgegroeid tot een van de grootste succesverhalen van de sociale media revolutie. Volg mensen die uw interesses delen, 'tweet' uw commentaren voor je followers, commentaar geven op interessante tweets van de mensen die je volgt, en je zult snel ontwikkelt online vriendschap met een hele kudde van tweeters. Meld je vandaag nog, en tweet weg:!
  • Youtube. Als u een niet hebt gezien Youtube video, je niet op het internet! Echter, zou u niet hebben gerealiseerd dat het een gemeenschap. Net als Twitter, kunt u filmers en andere medewerkers te volgen, commentaar op hun video's, meedoen soms levendige discussies, en beginnen met het maken van vrienden.
  • Friendsies. Friendsies.com is een van de vele online vriendschap sites waar je kunt deelnemen en ontmoet vrienden in cyberspace. Deze site is uniek omdat het gebruik maakt van een uitgebreid matching systeem op basis van een persoonlijkheidsprofiel (denk 15 minuten ter waarde van het beantwoorden van de persoonlijkheid en situatie-driven vragen). Hun systeem stuurt dan compatible "vrienden" in je inbox. Deze site is gratis, anderen kunnen aanrekenen voor het lidmaatschap.
  • Linkedin. Voor professionals, LinkedIn is een geweldige manier niet alleen om te netwerken, maar om de mensen in uw vakgebied die betrokken zijn bij hetzelfde werk ben je te ontmoeten. Niet alleen dat, er zijn honderden groepen om deel te nemen-van Adobe Photoshop om Leadership Think Tank-dat zal je betrokken en nieuwe mensen ontmoeten in een mum van tijd. Als je geen lid bent, kunt u zich aanmelden bij.
  • Livejournal. Een online journaling dienst, [www.livejournal.com LiveJournal] beschikt over een gemeenschap bespreken vrijwel elk onderwerp, van politiek tot kittens en ijs. U plaatst op je dagboek, commentaar op anderen, en maak nieuwe vrienden. De basisdienst is gratis, maar er is een premium account service.
  • Second life. "Je wereld. Je fantasie." is de slogan voor. Het is een virtuele wereld die zeer realistische avatars, dans, games en rollenspellen alles van middeleeuwse kerkers en draken om piraten te futuristische strijd bots kenmerkt. Ontmoet mensen uit de hele wereld die je fantasie en verbeelding te delen.
  • Tumblr. Een blog hosting platform, waar je berichten kunt plaatsen of reblog dingen en notities te ontvangen. De gemeenschap heeft ook een verscheidenheid aan fandoms, die subculturen gemaakt door fans. Enkele van de meest populaire fandoms on Tumblr zijn Homestuck, Harry Potter, Rise of the Guardians en Pokemon.

Websites voor kinderen

 1. 1
  Het internet kan veilig voor kinderen zijn! Er een hele generatie komen die geboren zijn in de wereld van social media en online vriendschappen. Hier zijn een aantal sites om te helpen de jongeren mensen ontmoeten, te leren over het leven en plezier hebben:
  • Babydow. Babydow is een site waar je virtuele baby's verhogen. Doe mee met andere moeders en vaders, delen virtuele baby verhogen tips, en te leren wat er bij het verhogen van baby's!
  • Stardoll. Met Stardoll, kunt u deelnemen aan een "virtuele paperdoll" gemeenschap, die is gericht op de mode. Stardoll heeft ook een kinderlidmaatschap.
  • Gaia online. Gaia kunnen kinderen bespreken anime, games, comics, sci-fi, fantasy, en alles wat je maar kunt bedenken.

Sites voor dating

 1. 1
  Meer dan alleen een gesprek. Voldoen aan die man of vrouw van je dromen, en te leren kennen voordat je zelfs beginnen te date. Zijn ze zoals jij? Delen ze dezelfde sociale en politieke standpunten? Zal ze wel goed met je voetbal gewoonte, en zal hij wel goed met je kast vol met schoenen? Hier zijn enkele suggesties:
  • Match.com. Een van de grootste en meest succesvolle dating sites is match.com Match.com, en ze bieden verbindingen met mensen uit de hele wereld. Ze beschikken over "honderdduizenden mensen" die liefde vinden elk jaar. Ze zijn een gerenommeerde site, en zijn voorzien van regelmatige e-mails van potentiële data, een gratis 'chemistry test "om mensen van compatibiliteit, en meer overeenkomen.
  • Zoosk. komt hoog gewaardeerd door haar leden, en heeft een bloeiende user base.
  • . eHarmony "In tegenstelling tot andere dating sites, eHarmony biedt geen zoek-plaats daarvan, vult u een uitgebreide persoonlijkheidstest, en wedstrijden worden gegenereerd die manier Hier is de eerste pagina, die goed is voor slechts 5% van het totale testproces.:
  • Veel vis. Hoewel niet zo visueel glad als Match.com, (zoals ze zichzelf noemen) heeft "30000 Nieuwe singles per dag!" Maakt niet uit hoe je het koken, dat is veel vis!

Tips

 • Tenzij je echt zeker bent van wat je doet, worden geletterd. Mensen die daadwerkelijk uittypen hun woorden en zinnen zijn veel meer geliefd bij vele chatrooms en forums. Typen "1ik3 7hi5" of "Not typng out ur WRDS nd sentnces" maakt je als een doof, en het gerucht gaat dat als je het genoeg-je begint te denken op die manier. Je zou niet graag per ongeluk bevatten "5P43K" in een belangrijke opdracht, zou je?
 • Begin groepen gericht op degenen die uw interesses delen en word vrienden met de groepsleden. Het zal veel eenvoudiger zijn om vrienden te maken met iemand die deelt een wederzijds belang in de dingen die je doet, dan een complete en totale vreemdeling.
 • Exchange e-mail met degenen die je interesses delen om vaker met hen te praten.
 • Spelletjes spelen! Veel spelletjes, zoals 'Minecraft' en andere online multiplayer games zijn praatje en samenwerking. Blijven samenwerken, werken en plezier hebben met gebruikers en je zult al snel goede vrienden geworden. Het spelen van games met je online vrienden betekent ook dat u kunt gaan op avontuur in het spel met hen.

Waarschuwingen

 • Het is prima om vertrouwen op je online vrienden tot een punt, maar jezelf niet kwetsbaar voor aanvallen maken. Wees voorzichtig over hoe het kiezen van uw vrienden.
 • Als de persoon beledigen of intimiderend u, bespaart het gesprek of kopieer alle woorden. Meld het bij iemand op de website. Als je minderjarig bent, vertel je ouders of een andere verantwoordelijke volwassene wat er gaande is.
 • Mensen kunnen en doen zichzelf voor te stellen als andere dan wie ze werkelijk zijn. Het geven van persoonlijke informatie kan gevaarlijk zijn. Vergeet niet: op het internet weet niemand dat je een hond.
 • Wees voorzichtig met online vrienden. Heeft uw online leven en het echte leven (tenzij, natuurlijk, het is een dating site!) Niet door elkaar
 • Probeer de persoon met wie u praat door wat ze zeggen te visualiseren. Als het is vreemd, blokkeert deze persoon.
 • Heeft plannen om iedereen die je online ontmoet op uw eigen. Altijd ontmoeten in een openbare plaats en neem een vriend of familielid met je ontmoet niet maken. Kies ergens publiek en zorg ervoor dat iemand anders het weet.
 • Bij het ​​gebruik van online dating sites, NOOIT dragen geen geld om iemand tegen je praat, ongeacht wat hun verstand, of dat te krijgen door de douane, het betalen voor vluchten of wat ander excuus. Mensen doen krijgen misleid, dus neem de nodige voorzichtigheid. Maakt niet uit hoeveel je denkt dat je vertrouwt / houden van de online vriend, niet geld over. Als je je slecht voelt, gewoon beleefd vertel hen dat je echt financieel worstelen (en, laten we eerlijk zijn, de meeste van ons zijn!). De kans is groot, het was een scam en je hoeft niet meer te horen van de persoon, maar als ze blijven met je te praten, niet gewoon aannemen dat het legitiem, en nooit geld over.