Wkanl

Hoe maak je een nacht alleen door te brengen in uw huis

Als je ouders gaan veel en je moet het huis voor jezelf je misschien bang of verveeld. U mag niet weten, maar er zijn veel manieren om jezelf te vermaken totdat ze terug.

Stappen

Hoe maak je een nacht alleen door te brengen in uw huis. Speel met je huisdier.
Hoe maak je een nacht alleen door te brengen in uw huis. Speel met je huisdier.
 1. 1
  Speel met je huisdier. Als je een huisdier, zoals een hond, ga nemen ze voor een wandeling en spelen met hen. Je hebt ook een beetje gezelschap.
 2. 2
  Vergrendelen alle deuren en ramen in uw huis. Het zal echt helpen kalmeren je als je weet dat inbrekers niet kunnen krijgen inch Vraag je ouders om een ​​alarmsysteem te installeren alleen maar om aan de veilige kant.
 3. 3
  Contact met een vriend. Hierdoor weet je dat je niet alleen bent die er zijn.
 4. 4
  Luister naar enkele levendige muziek op een gematigd volume. Als u wilt, zingen of dansen! Je bent alleen thuis-go crazy! Daarnaast zal de luide muziek helpen blokkeren alle enge geluiden.
 5. 5
  Tv kijken of videogames spelen en hebben popcorn of pizza en gewoon achterover leunen en te ontspannen. Je krijgt eindelijk de tv!
 6. 6
  Gebruik muziek om te kalmeren. Als u problemen ondervindt bij het slapen gaan, zet wat zachte muziek.
 7. 7
  Lees een goed boek. Het zal u helpen vergeet de wereld om je heen. Als dit niet werkt, is de kans groot dat u niet lezen van het juiste boek. Dit is de tijd om te genieten van uw favoriete boeken.
 8. 8
  Uit te werken. Doe push-ups, touwtje springen, en alles wat je binnen kunt doen. Het ook zou kunnen helpen gaan om sneller te slapen. Echter, doen ze niet recht voor het slapen, of je hun trekken komen en zal niet in staat om te slapen.
 9. 9
  Ga naar bed tegen een fatsoenlijke uur. Als u wilt, blijf een beetje later dan je normaal doet. Maar je zult geen plezier verblijft tot 03:00 TV kijken gedachteloos. Niet te vergeten, je chagrijnig in de ochtend als je dat niet doet.
 10. 10
  "'Je zou ook kunnen een idee doos", maar gewoon krijgen een kleine doos en rip weinig papers en schrijf een idee over het vouw het op en gooi het in de doos. U kunt zelfs een regel zoals alleen pick 2 ideeën en die ooit degene die je beter je kiest.
 11. 11
  Ga op leuke websites als
 12. 12
  Vermaken. Kijk naar de TV of films, schrijf een Google artikel, tekenen, een instrument bespelen of een andere leuke activiteit.
 13. 13
  Als u een vriend hebt langskomen. Proberen om hen te vroeg opdagen en laat zo laat mogelijk die dag.
 14. 14
  Kijk voor nieuwe songs beluisteren of nieuwe films te kijken.
 15. 15
  Hebben enkele snacks bij de hand. Pretzels, popcorn, chips en koekjes zijn ongezond, maar lekker.
 16. 16
  Als je bang 's nachts gewoon knuffelen een knuffeldier of als je hoort rare geluiden negeren en doen alsof je hoorde niets

Tips

 • Je bent waarschijnlijk te eenzaam voelen als het echt stil of donker.
 • Vraag je ouders voordat ze gaan als het goed is om een ​​vriend uit te nodigen om te overnachten. Voel je je niet verveeld, eenzaam of bang als je iemand bij je hebt.
 • Schakel sommige van de lichten door het hele huis. En laat een lamp op wanneer je gaat slapen. Je zal veel minder bang te zijn.
 • Als u een film wilt kijken stel ik u niets eng kijken omdat je echt enge nachtmerries kunnen krijgen!
 • Denk niet over enge dingen.
 • Vergeet niet je bent nooit alleen! Iemand is altijd wakker
 • Zingen hardop. Het zal u ontspannen en voelt u zich minder alleen.
 • Als je te vervelen, maak indruk op uw ouders met een poetsbeurt.
 • Een douche of bad zal u ontspannen.
 • Elk huis heeft zijn eigen geluiden, soms veel van hen! Ze zijn meestal gerelateerd aan de waterleiding of de cv-leidingen. Luister uit voor hen en uit te werken, waar ze vandaan komen. Dan zul je niet verrast worden door vreemde geluiden. Onthoud deze geluiden ook gaan wanneer het huis vol mensen.

Waarschuwingen

 • Als u iets opmerkt mis, bel je ouders. Als het echt serieus, bel de hulpdiensten (in de VS is het 911, in het Verenigd Koninkrijk is het 999, in AU haar 000).
 • Probeer nooit te experimenteren met koken thuis tenzij je echt goed in.
 • Gooi nooit partijen zonder toestemming van je ouders. Als je gepakt wordt, zul je gestraft en ze kunnen je niet meer vertrouwen alleen thuis. Als je dat niet doet, zult u nog schuldig voelen.
 • Wil je nog steeds alle huisregels te volgen. Als je dat niet doet, kan je in ernstige problemen komen.