Wkanl

Hoe om gewicht te verliezen zonder dat je ouders weten

Veel tieners willen een paar kilo, maar angst dat hun ouders zullen denken dat ze anorexia verliezen. Om een ​​paar kilo te verliezen zonder dat je ouders merken en zorgen te maken, gebruik maken van deze tips en technieken.

Stappen

Hoe om gewicht te verliezen zonder dat je ouders weten. Vertel je ouders je wilt gezonder eten.
Hoe om gewicht te verliezen zonder dat je ouders weten. Vertel je ouders je wilt gezonder eten.
 1. 1
  Vertel je ouders je wilt gezonder eten. In plaats van het maken van uw dieet over de dingen die je wilt vermijden (calorieën, slechte cholesterol, suiker, verzadigde vetten), benadrukken alle dingen die je wilt verbruiken (meer vitamines, meer mineralen, gezonde oliën, gezonde vetten), die zal automatisch onkruid bepaalde voedingsmiddelen uit je dieet. Niet alleen zal deze veranderingen helpen gewicht te verliezen op een gezonde manier, maar de logica achter je te doen zal onmogelijk om te betogen met zijn, in feite, kunt u zelfs de hele familie aan boord. Lees Hoe gezond voor meer pointers eet, hoe meer je kunt een back-up van uw keuzes, de meer redelijke u zal klinken. ("Dit is geladen met verzadigde vetten. Je kent onze familie heeft een geschiedenis van hart-en vaatziekten" klinkt veel beter dan "Ik wil er goed uitzien in een skinny jeans.")
 2. 2
  Eet veel lage energie-dichtheid voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten, zijn hoog in volume, maar weinig calorieën, wat betekent dat ze kijken en voelen als een stuk, ondanks het feit dat ze bevatten weinig calorieën energie. Snack op appels, wortels en andere gezonde lekkernijen in de voorkant van je ouders zo vaak mogelijk, en zorg ervoor dat extra porties van groenten te nemen aan het diner in plaats van meer calorierijke alternatieven. Niet alleen zal dit je uitgehongerd lijken, maar het zal daadwerkelijk helpen je verbruikt minder calorieën en afvallen makkelijker. Het beste van alles, zal niemand in staat zijn om bezwaar te maken tegen uw gezonde nieuwe voedingskeuzes.
 3. 3
  Eet meerdere kleine porties tijdens familie-etentjes. Serveer jezelf een kleine hoeveelheid voedsel en dan krijg seconden of zelfs tweederde. Je hoeft niet om het allemaal af te maken, maar het feit dat je hebt meerdere porties zal het lijken alsof je at meer, vooral omdat niemand in staat om alles side-by-side te zien op je bord zal zijn.
 4. 4
  Haal het meeste uit uw school lunches. Als uw familie maaltijden zijn vaak groot en vet, eet kleine, gezonde maaltijden wanneer je familie niet in de buurt om het goed te maken. Bijvoorbeeld, een salade met een beetje dressing voor de lunch op school, zodat later, kunt u de lasagne dat je vader gemaakt hebben.
 5. 5
  Beter eten in restaurants. Dit kan lastig zijn, vooral als je familie krijgt hapjes en dessert, dus kies je eigen maaltijd verstandig. Beperk jezelf tot een sneetje brood of een broodje en vertel je familie dat je bespaart ruimte voor uw hoofdmaaltijd. Ga voor kip en / of vis als uw hoofdgerecht en ontvang een salade met olie en azijn dressing aan de kant. Als iedereen krijgt dessert, probeer dan te zeggen dat je niet van alles wat op het menu, anders krijg je een fruitsalade, klein deel van vanille-ijs, of andere gezonde optie. Het kan helpen om een ​​beetje van een ongezond ding (ex. pak een Buffalo vleugel van het voorgerecht portie) eten, maar zeggen dat je niet van het zeer veel en te voorkomen dat nog meer.
  • Blijf daar niet zitten, maar vestigt de aandacht op het feit dat je niet zo veel eten. Als je langzaam eet en praat de hele tijd, zal het lijken alsof je meer had.
 6. 6
  Maak diner zelf. Leer hoe u een gezonde, caloriearme maaltijden te bereiden en aanbieden om ze te maken voor uw gezin. Niet alleen heb je de ultieme controle over wat er in je eten, maar je ouders zullen blij zijn dat je hebt getoond initiatief en lichter hun werklast. Te zorgen dat de maaltijd voor te bereiden is uitgebalanceerd (dwz bevat groenten, koolhydraten en eiwitten), maar als het is te duidelijk low-cal (dwz salade, gestoomde groenten, en meer salade), uw familie zal ofwel haten de maaltijd, dat je 're op een crash dieet, of beide.
 7. 7
  Genieten van uw maaltijden. Niet alleen zal dit helpen om uw relatie met uw voedsel een gezond, maar als je een punt van zichtbaar waarderen van het voedsel dat je eet, zullen de mensen niet denk dat je ernstige of beperken van jezelf.
 8. 8
  Uit te werken op school. Gebruik de campus sportschool, het nemen van een sport, draaien op de baan, of neem een ​​dansles. Probeer kracht-training bij gewichtheffen, zal die niet alleen zorgen dat u meer afgezwakt, maar ook het verhogen van uw metabolisme; gespierde mensen is aangetoond dat ze meer calorieën te verbranden, zelfs als ze in rust. Doen interval training (dwz afwisselend lage en hoge intensiteit activiteit) om calorieën te verbranden. Dit is aangetoond dat het een een bijzonder snelle en effectieve manier om de gezondheid van het hart en uithoudingsvermogen te verbeteren, terwijl het verliezen van gewicht zijn.
  • Bij gebruik van de campus sportschool is niet voor u, probeer kracht-training thuis. Gebruik blikjes in plaats van gewichten en oefenen discreet in uw kamer.
 9. 9
  Meer actief zijn in kleine, alledaagse manieren. Bijvoorbeeld, als je opraken van melk thuis, bieden te lopen naar een winkel in uw buurt en krijg meer. Loop naar het huis van een nabijgelegen vriend in plaats van wordt gedreven. Als je naar de sportschool of fitnessapparatuur thuis, lees een school boek tijdens het lopen op de loopband / gebruik van de elliptische / etc., op deze manier, als je oefening voor een lange tijd, je ouders kan krijt het aan je wezen geabsorbeerd door je werk.
 10. 10
  Heb ongezonde voedingsmiddelen niet uit je dieet. Weigeren om ook maar een hap van die stoofvlees / enchilada / verjaardagstaart / etc. nemen, zal niet alleen de aandacht vestigen op het feit dat je op een calorie kruistocht, maar ook zorgen dat u meer kans om geduld te verliezen met je dieet en geven aan eetbuien. Bezuinigen op voedingsmiddelen die niet je lichaam geen plezier aan het doen zijn, maar ga niet naar culinaire uitersten.
 11. 11
  Zorg voor een gezond figuur. Afslanking is een ding, maar steeds graatmagere is een andere, geen bedrag van bedrog in de wereld in staat om een ​​uitgehongerd lichaam te verbergen zal zijn - of de vele gezondheidsproblemen die deze met zich meebrengt. Leer hoe u en laat uw vertrouwen geven u een make-over.

Tips

 • Drink een glas water voor elke maaltijd dus dan zal je niet willen eten zo veel en je zult het afvallen.
 • Als je daar zit gewoon tv kijken alleen, sta op en doe wat jumping jacks, draaien in de plaats, of doe wat sit-ups op de bank.
 • Vergeet niet, je ouders, en vooral je moeder, hebben ogen in de rug van hun hoofd. Zij zullen merken als je verliest meer dan 5 pond, dus bereid zijn om uw levensstijl veranderingen te bespreken.
 • Winkelen voor boodschappen met je ouders, en als ze niet kijken, kijken naar de voeding etiketten van producten voordat je ze suggereren kopen. Op die manier kunt u gezonde dingen die niet per se zeggen vetarm of dieet.

Waarschuwingen

 • Lieg niet over wat je gegeten hebt. Als je dat doet en gepakt wordt, dan is je ouders zal krijgen achterdochtig over je eetgewoonten.
 • Verlies nooit te veel gewicht. Ondergewicht kan veel gezondheidsproblemen veroorzaken.