Wkanl

Hoe je ruikt lekker als je veel zweet

Iedereen zweet - sommige mensen meer dan anderen, sommige mensen minder dan anderen, maar wat belangrijk is dat je dat respecteren. Als je slecht zweten, hier zijn enkele top-tips om het houden van jezelf fris als een hoentje en stinkende mooi en lief. Het geeft je een zelfverzekerde boost te geven, en de mensen zullen beginnen te merken hoe mooi je ruikt - dus beginnen met het tellen van de complimenten!

Stappen

Hoe je ruikt lekker als je veel zweet. Gebruik een reinigende of baby zeep.
Hoe je ruikt lekker als je veel zweet. Gebruik een reinigende of baby zeep.
 1. 1
  Elke dag wassen. Douche of bad, maar zorg ervoor dat je te wassen 's nachts, en hebben een strip-wassen in de ochtend als je nodig hebt om en hebben de tijd.
 2. 2
  Gebruik een reinigende of baby zeep. Dit is voor gevoelige gebieden - en goed naspoelen. Gebruik een mooie geurende douche-gel voor de rest van je lichaam - armen, benen, buik, rug, voeten, etc.
 3. 3
  Exfoliëren. Als je wilde, naar bezwete, stinkende, cheesy voeten te vermijden, exfoliëren met een body scrub / voet scrub die je leuk vindt, kun je zelfs proberen een geparfumeerde een (waarvan de meeste zijn).
 4. 4
  Hoewel dit niet te veel zweten relevant kunnen zijn, wassen en je haar goed spoelen (elke dag voor vet haar), en gebruik een shampoo die geschikt is voor u, of zelfs gaan voor een glans / professional een, ook, voor een extra glamour?
 5. 5
  Zorg ervoor dat je jezelf goed drogen alvorens deodorant
 6. 6
  Zorg ervoor dat je het toepassen over je oksels, en combineer het up goed, zorg ervoor dat de deodorant ruikt niet grappig en zorg ervoor dat de extra kracht.
 7. 7
  Gebruik body spray over je hele lichaam (vermijd het gezicht!) Dat je van de geur van en is fris, mooi, en lady-like.
 8. 8
  Zorg ervoor dat alle droog is voor het aankleden.
 9. 9
  Draag schone kleren. Het dragen van schone kleren en ondergoed dagelijks kan een grote hulp. Zal verminderen zweten. Ook spuit een lichte nevel van body spray over je kleren om ze vers te houden, en gebruik een verse-geparfumeerde kleding wasmiddel, maar als de geur van het wasmiddel maakt je grappig ruikt proberen met behulp van niet-ruikende schoonmaakmiddelen deze maken je kleding schoon zonder knoeien met uw lichaam chemie.
 10. 10
  Draag wat vergelijkbaar ruikende parfum aan het lichaam-spray, en een snelle, kleine straaltjes van toepassing zijn op uw nek, borst, polsen en in je haar (niet relevant, maar het helpt!).
 11. 11
  Houd uw deodorant, body spray, en parfum in je tas voor u voor topping-up gedurende de dag, vooral na en voor uit te werken.

Tips

 • Houd kleren in een schone omgeving, en zorg ervoor dat het huis is schoon en ruikt lekker. Open ramen, gebruik luchtverfrissers en room-sprays te houden huizen ruiken fris en schoon zijn. Heb een clean-out.
 • Zorg ervoor dat u van de geuren u alvorens ze te kopen te gebruiken.
 • Houd altijd een andere deodorant in je tas of zak, als de eerste niet slijten en je wilt worden voorbereid.
 • Houd oksels haar-vrij en schoon.
 • Niet dezelfde kleren niet dragen de hele week.
 • Probeer nooit natuurlijke of organische deodorant. Ze werken niet en je zult vreselijk ruiken. Probeer klinische deodorants zoals bepaalde droge iets dat als 19% of meer in de actieve ingrediënten.

Dingen die je nodig hebt

 • stok deodorant (extra sterkte)
 • Mooie ruikende body spray
 • Langdurige mooie parfum
 • Leuke douchegels en body scrubs