Wkanl

Hoe je precies goed ruiken voor een meisje

Smaken meisjes 'in guy geuren variëren sterk van meisje naar meisje. Dit artikel helpt u leren hoe u rechts ruiken voor het meisje dat je hebt je oog gekregen op.

Stappen

Hoe je precies goed ruiken voor een meisje. Er zijn een paar manieren om deze eerste stap te benaderen.
Hoe je precies goed ruiken voor een meisje. Er zijn een paar manieren om deze eerste stap te benaderen.
 1. 1
  Er zijn een paar manieren om deze eerste stap te benaderen. Een daarvan is om een meisje te vragen wat voor soort parfum die ze draagt ​​of wat voor soort zeep / shampoo gebruikt ze, als je het leuk vindt. De kans is groot, als ze houdt van deze geur op zichzelf, zullen ze graag een soortgelijk (meer mannelijke) geur op je. Afhankelijk van waar je bent winkelen, kan iemand van die afdeling geven u een paar suggesties over gelijkaardige geuren. Een andere manier is gewoon om het meisje's beste vriend wat ruikt ze (het meisje) houdt vragen. Wees ervan bewust dat dit kan averechts werken, als de beste vriend kan het meisje dat je gevraagd te vertellen, en dat is een enigszins duidelijk teken dat je geïnteresseerd bent. Echter, als je een verlegen jongen, mag u liever niet hebben om het haar zelf vertellen en deze methode kan twee vliegen in een klap.
 2. 2
  Als u liever niet dat, of als je allergisch bent voor de cologne zijn, is het waarschijnlijk het beste om te zien hoe ze houdt van de geur je nu moet doen. Heeft ze dieper te ademen als je rond? Als je comfortabel fysiek dicht of knuffelen bent, doet ze zucht door haar neus of begraven haar gezicht in je nek, schouder, overhemd, of haar? Indien ja is op een, de kans groot dat ze houdt van de manier waarop je ruikt. Zo niet, dat betekent niet dat ze dat niet doet, maar sommige duidelijke turn-off verschijnselen zijn onder meer het vermijden van lichamelijk contact (hoewel dit kan ook een teken zijn dat ze niet in je geïnteresseerd zijn), trekt snel weg van knuffels, of verplaatsen iets weg als je in de buurt van haar (tenzij je binnenvallen haar persoonlijke ruimte), enz. In dit geval, wil je misschien verschillende zepen te proberen. Ierse lente is meestal vrij goed, relatief goedkoop, en de verschillende soorten beroep doen op een breed scala van meisjes.
 3. 3
  Als je veel zweten, te overwegen om elke dag, gebruik deodorant douche met anti-transpirant, verander je kleren vaak, en gebruik wat eau de toilette regelmatig.

Tips

 • Vergeet niet, hebben meisjes zeer gevarieerd smaken in geuren, net zoals ze hebben uiteenlopende smaken in het kussen technieken, uiterlijk, enz. Het is vooral over vallen en opstaan, maar als je eenmaal de juiste is, zal het dus de moeite waard zijn. Meestal slechts een snuifje van dat ene ruiken ze echt leuk vindt, en haar hoofd zal draaien en ze zal de concentratie te verliezen voor een paar seconden. Geloof me. Ik weet het.
 • In het algemeen proberen te synthetische, sterk, of zoete niet te gaan. De meeste meisjes zoals gedempt, natuurlijke geuren ze tijdens een omhelzing of gewoon in het algemeen kunnen inhaleren zonder het krijgen van een chemische hoofdpijn.
 • Probeer elke andere geur minstens drie keer en noteer haar algemene reactie op elke.
 • Een andere goede manier om uit te vinden een geur van een meisje houdt is om haar te vragen! Kan zenuwslopend, maar de minst dure, eenvoudigste, meest probleemloze manier om uit te vinden met de minste kans op vergissing zijn.
 • Veel meisjes eigenlijk verachten de geur van populaire cologne zoals Axe of Tag (ik weet dat ik doe). Niet alleen is het een generieke geur, het maakt je ruikt chemicaliën. Bah! Geen meisje wil een wolk van traangas inhaleren wanneer knuffelen een jongen of gaan voor een eerste (of gewoon regelmatig).
 • Ik zou adviseren tegen cologne. Dat zou het breken van de bovenstaande regel van synthetische en / of sterk. Bijna alle cologne breken die regel, dus ik het gebruik van verschillende soorten zeep voorstellen sterk. Zoals ik al eerder zei, de Ierse lente is meestal universeel verheugend - resulteert meestal in een gedempte bosachtige geur.
 • Proberen om de juiste geur te vinden voor het juiste meisje is moeilijk en wat werkt voor een meisje kan niet werken voor een ander. Zodra je een geur vinden zij soort-van-lijkt-te-willen, blijf in die algemene marge. Gaat te ver om de andere kant van het spectrum kan haar beurt meteen uit.
 • Op het eerste, probeer dan een aantal zeer verschillende soorten geuren tot je de eerder genoemde honkbalveld te vinden. Trial and error, mijn vriend.

Waarschuwingen

 • Sommige meisjes zijn erg allergisch voor sterke cologne. Gewoon weer een van de vele redenen om ze niet te gebruiken, maar als je dat doet, zijn zich zeer bewust van deze reële mogelijkheid.
 • Merk op dat de interpretatie van lichaamstaal kan enigszins riskanter dan gewoon vragen het meisje of haar vrienden. Als u verkeerd interpreteren, kan je besteden onnodig veel tijd en geld te zoeken op de verkeerde plaatsen.