Wkanl

Hoe maak je een perfecte date te plannen

Hier zijn een aantal eenvoudige, relatief goedkope date ideeën voor degenen onder u die wensen om een ​​beetje romantiek toe te voegen aan je relatie:

Stappen

Hoe maak je een perfecte date te plannen. Hebben een in het midden van uw woonkamer, met een lekkere fles wijn, kaarsen en de muziek van uw keuze.
Hoe maak je een perfecte date te plannen. Hebben een in het midden van uw woonkamer, met een lekkere fles wijn, kaarsen en de muziek van uw keuze.
 1. 1
  Hebben een in het midden van uw woonkamer, met een lekkere fles wijn, kaarsen en de muziek van uw keuze.
 2. 2
  Host een diner bij kaarslicht in uw eigen achtertuin, patio of terras. Gebruik de sterren als uw achtergrond en de kaarsen om intimiteit te creëren. Als er een rivier of meer in de buurt, kijk of er een bedrijf dat champagne rivier of boottochten doet. Als uw gids vertelt over de lokale leefomgeving, kunnen u en uw honing lekker onder een deken en delen een toast op je relatie.
 3. 3
  Picknick in uw lokale park of bij uw plaatselijke strand. Geniet voeden elkaar hapjes en verse bessen.
 4. 4
  Bel uw plaatselijke culinaire school en kijk of je kunt huren een van de koks in opleiding om te koken voor de twee van jou. Hun prijzen zijn redelijker dan een diner, plus
  • je hoeft geen zorgen te maken over hoeveel je drinkt
  • de rommel is opgeruimd voor u.
 5. 5
  Probeer wat achtertuin toerisme. Woon je in de buurt van een museum, staat of nationaal park, strand, meer, of oriëntatiepunt? Ben je er de laatste tijd? Heeft je date? Plan een dagje uit, pak een picknick lunch en maak een zaterdag van het.
 6. 6
  Controleer uw lokale krant voor speciale evenementen in uw regio. Is er een festival in de buurt? Heeft de lokale kunst / wetenschap / museum / dierentuin / theater / winkelcentrum / restaurant / bar hebben een beperkte eenmalige gebeurtenis die interessant en leuk lijkt? Het is spannend om nieuwe dingen te proberen, maar ga niet te ver naar buiten gaan van een van uw comfort zones.
 7. 7
  Nastreven van een hobby of sport samen, of probeer een nieuwe. Weet je wat je date doet voor de lol? Is er een klimhal in uw omgeving? Een midgetgolfbaan? Wil je allebei graag fietsen rijden? Kun je je date te leren om te dansen, of kon je beide samen lessen nemen?

Tips

 • Vergeet niet dat het doel van een datum is om naar de persoon die je bent dating leren kennen en om tijd met hen doorbrengen. Een wandeling in de wildernis zal dat doel veel beter dan een gelijke hoeveelheid tijd doorgebracht in een bioscoop te bereiken.
 • Het hoeft niet altijd te worden fancy. Gewoon leuk.
 • Kan niet koken? Ga voor eenvoudig voedsel, mooi gepresenteerd. Verpak vers fruit en broodjes of crackers en vleeswaren tot miniatuur sandwiches monteren. Drink water of limonade.
 • Bloemen. Veel meisjes houden van bloemen en het zal je meer punten dan iets anders te krijgen. Als ze heeft een groene duim, overwegen om een ​​plant, in plaats daarvan.
 • Meisjes houden van een gentleman. Geef haar je jas als ze het koud krijgt.