Wkanl

Hoe je niet saai met je vriendje

Er is een Turks spreekwoord dat zegt, "Geen weg is lang met goed gezelschap." Wanneer je in een langdurige relatie en elke keer dat je moet zeggen "vaarwel" lijkt moeilijk, het sleutelwoord voor het maken van de liefde verblijf aan, en beginnen plezier samen. Hoewel er veel dingen die je kunt doen als je besluit om binnen te blijven, er zijn veel meer manieren om plezier te hebben als u besluit om uit te gaan. Want, zelfs als u bent niet het type buitenlucht, soms moet je gewoon om uit te gaan.

Stappen

Hoe je niet saai met je vriendje. Wees niet de hele tijd met je vriendje stil.
Hoe je niet saai met je vriendje. Wees niet de hele tijd met je vriendje stil.
 1. 1
  Wees niet de hele tijd met je vriendje stil. Probeer wel leuk en extravert. De klassieke manier om plezier te hebben met je vriendje als u besluit om uit te gaan is om te gaan voor een warme kop koffie in een gezellig cafe op de hoek, of ergens waar je nog nooit geweest. Indien u graag naar de kin combineren kwispelen met een goede maaltijd, kies een restaurant waar u verschillende keukens kon proeven. Je moet ook de ervaring van de nacht-leven van je stad eens in de zoveel tijd. Dans de hele nacht in een club, of genieten van een drankje terwijl u luistert naar uw favoriete muziek in een bar!
 2. 2
  Ga naar buiten. Naar de film gaan minstens twee keer per week. Er zijn altijd nieuwe films uit die laat je een goede lach te delen, of geeft u nieuwe dingen om over te praten. Leven in te blazen is de bron van een goede relatie! Naast de bioscoop, kan je lid filmfestivals en kijken naar alle premières, of u kunt zich aanmelden voor een club waar je de kunst van de cinema kunnen studeren en zelfs je eigen amateur film te maken! (Niet dat soort amateur film... dat is in een ander artikel!)
 3. 3
  Romantisch zijn. Dagelijkse routine en stress zal uiteindelijk bederven uw relatie. Soms zelfs bloemen zijn niet genoeg om je van hem zo sterk als de eerste dagen. Voeg wat romantiek in je relatie. Gaan voor een ritje in de auto en stop niet voordat je een plek waar gebouwen het zicht op de hemel en de stadslichten kan niet de sterren overtreffen niet kan belemmeren vinden. Een ander idee is om een ​​nacht door te brengen in het strand; gewoon jou en hem, zitten rond het vuur en het drinken van wijn. Controleer uw lokale wetten voordat je dit doet. Een nacht in de gevangenis voor het breken van de open container wetten is niet romantisch.
 4. 4
  Artistiek zijn. Er zijn zo veel evenementen gaande in uw stad dat zelfs als je zou willen om ze allemaal te vangen, zou je niet de tijd hebben! In plaats van het lezen van recensies over tentoonstellingen, te weten waar de volgende stripfestival, boekpresentatie, muziek concert of poëzie lezen is gaat worden!
 5. 5
  Ga naar buiten en reizen. Plezier willen combineren met het verkennen van nieuwe gebieden en nieuwe mensen ontmoeten? Het is aan te raden om te gaan op een reis minstens een per jaar. Laat deze reis wel een road trip! Zodra je wakker wordt in de ochtend, maak je koffers (vergeet niet te nemen als minder dingen met u als mogelijk) en stap in de auto.
 6. 6
  Wees creatief met verrassingen kloppen zijn deur eerst in de ochtend op het weekend, brengen sommige picknickmand, en ga naar het park. Of ga naar de dichtstbijzijnde heuvel om uw picknick daar hebben. Wees spontaan zal het plezier te verbeteren.

Tips

 • Wees gewoon jezelf.
 • Als u liever iets minder "gek" zoals videospelletjes, on-line games, role playing games of kaartspellen, niet gewoon thuis blijven spelen tegen elkaar. Er veel uitdaging wedstrijden en toernooien die plaatsvindt om zo de netto cafes, hotels en speciale boekhandels. Schrijf je nu in! Zelfs ouderwetse arcade games zijn geweldig. Vecht het uit met een ronde van Pac-Man!
 • Proberen te maken van een hand klappen of iets dat is gemaakt voor jou en hem. Dit kan hem het gevoel gelukkig of speciaal.