Wkanl

Hoe maak je een goede plek om te gaan op je eerste date halen

De beste manier om een ​​perfecte locatie voor die eerste date plukken is een plek waar je weet dat je zowel genieten van plukken. Het is duidelijk dat je niet te veel weten over je partner, maar hier zijn enkele tips op te halen een geweldige plek waar je kunt krijgen om elkaar te leren kennen en hebben ook een geweldige tijd.

Stappen

Hoe maak je een goede plek om te gaan op je eerste date halen. Vraag je partner waar ze graag rondhangen als ze uitgaan (graag met vrienden).
Hoe maak je een goede plek om te gaan op je eerste date halen. Vraag je partner waar ze graag rondhangen als ze uitgaan (graag met vrienden).
 1. 1
  Vraag je partner waar ze graag rondhangen als ze uitgaan (graag met vrienden). Luister naar hem / haar en dan proberen om hem / haar naar een plaats vergelijkbaar, waar hij weet / zij comfortabel zijn en waar de twee van u zullen een geweldige tijd hebben.
 2. 2
  Denk na over wat je al weet over je partner. Probeer te onthouden wat je twee samen over gesproken. Wat doet je partner graag doet? Wat doet uw partner als het eten? Wat doet je partner haat? Alles te onthouden is erg belangrijk om voor u aan het juiste adres te kiezen.
 3. 3
  Kies een plek waar je zowel kunt communiceren zonder dingen onhandig of voel je je alsof je op een interview. Een goede plaats is een lokale poppodium. Ergens in het kunstzinnige gedeelte van de stad goed zou zijn waar er live muziek.
 4. 4
  Als u denkt over het gaan naar een coffeeshop als gloria jeans of Starbucks, gaan en het menu voor het eerst. Dit geeft je meer zelfvertrouwen, omdat je niet wilt worden beschaamd proberen te drinken / eten, iets dat vreemd is die je niet mag genieten.
 5. 5
  U kunt hem / haar mee uit eten. Het diner is een leuke optie, omdat het voldoende tijd voor ongedwongen gesprek, veel gelachen, en een leuke tijd het toelaat. Het laat je allebei om elkaar te leren kennen en te eten heerlijk eten. Als wat je wilt is om wat tijd om te praten en elkaar te leren kennen, dit is de beste optie.
  • Naar de film gaan. Een film is geweldig, als je voorzichtig zijn om de juiste te kiezen zijn, proberen uit te vinden wat voor soort films je partner wil: doet hij / zij graag komedies, drama's, of horrorfilms? Als jullie beiden niet van dezelfde soort films, dan proberen en kies een mediane dat jullie beiden zullen eens over. Het huren van een film kan ook een optimale keuze te zijn, omdat je in staat om met elkaar te praten tijdens het kijken naar een gehuurde film zou zijn, terwijl je niet in de bioscoop. Echter, dit lijkt misschien overdreven aanmatigend voor een eerste date.
 6. 6
  Niet plukken een overdreven romantische plek. Het nemen van uw partner ergens meestal gereserveerd voor nauwe paren zal hem / haar ongemakkelijk voelen, zoals een overdreven luxe restaurant, of een exotische plek om te dansen. Hij / zij zal bijna het gevoel alsof je veel van hem / haar verwacht. Je wilt je partner te ontspannen voelen en op hun gemak.
 7. 7
  Als je het gevoel een beetje avontuurlijk, probeer creatief te zijn. De eerste datum is degene die hij / zij gaat onthouden, dus het kiezen van een plaats die hij / zij niet zou verwachten is een geweldige eerste indruk. Gaan bowlen, Kerstmis caroling, samen bak een taart, of ga naar een arcade. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar zorg ervoor dat het niet te overdreven of opzichtig, omdat het kan leiden tot onnodige spanning en / of onhandigheid veroorzaken, en er ook voor zorgen dat uw partner zal ervan genieten.
 8. 8
  Bescheiden zijn als het gaat om het betalen voor het diner of bepaalde activiteit. Of je nu man of vrouw te, aanbieden om te betalen is altijd een genereus gebaar. U kunt altijd splitsing van de kosten van activiteiten of u kunt gewoon betalen voor al het ronduit.
 9. 9
  Aarzel niet om de andere persoon om hun mening te vragen over waar je moet gaan, immers het doel is om ze zo comfortabel mogelijk te maken. Probeer en zeer regelmatig op als u waarschijnlijk tegenkomen veel mensen die je kent vermijden plekken waar je frequent. Hoewel dit niet een slechte zaak, kun je uiteindelijk irriteren de andere persoon met een constante stroom van mensen komen naar je toe en zeggen hi.
 10. 10
  Niet ergens heen te prive. Je date zou zich ongemakkelijk voelen. Gaan naar een plaats met andere mensen, restaurant, bioscoop, winkelcentrum... Deze plaatsen zijn goede plekken om te beginnen, zodat je date niet ongemakkelijk voelen en denken dat je meer dan je eigenlijk wilt verwachten.
 11. 11
  Vergeet echter niet, als je het plan hebt gestart, het laatste woord moet van jou zijn voor de eerste keer. Het toont daadkracht en het vermogen om de leiding, dat is een plus punt nemen.

Tips

 • Kaarten en andere ideeën van waar hij of zij zou willen gaan. Misschien kun je een nauwe vriend van hen te vragen, zodat u weet wat ze willen en verwachten.
 • Zorg ervoor dat je date vragen of ze ze weten hoe ze bepaalde activiteiten (schaatsen, zwemmen, enz.) tijdens de dag te doen. Je wilt dat ze zijn comfortabel met wat je doet.
 • Vraag altijd om goedkeuring van plaats, soms, verrassingen zijn niet altijd het beste, omdat ze kunnen worden het dragen van een jurk als je iets actiefs te doen.
 • Heb een goede tijd en hebben geen stress over het zo veel zelfs dat het ruïnes de stemming van de dag. Hebben gewoon leuk!
 • Beschouw een groep datum. Een datum groep zal verlichten een deel van de spanning en de druk die wordt geleverd met het alleen zijn met een persoon. Ook als de andere datum is je vriend, je zult elkaar om steun te hebben en te helpen indien nodig.
 • Vergeet niet om je date kennen binnen en van buiten, op die manier, zul je weten of ze houdt van de plaats of niet.
 • Zorg ervoor dat ruikt lekker en brengen een gave die niet is te extravagant, maar iets zoets.

Waarschuwingen

 • Proberen om het langzaam te nemen op het eerste. Je wilt niet te snel te verplaatsen en maak je date ongemakkelijk.
 • Laat hem niet / haar een plaats waar je niet wilt selecteren. U beiden het eens moeten worden over waar en wat jullie doen!
 • Probeer niet te gaan ergens zeer romantisch (behalve dat totdat jullie elkaar leren kennen), het maakt hem / haar denkt dat je haast in de relatie!
 • Wees je bewust van de locaties te voldoen. Als je in een grote stad en een van u werkt / woont in de stad en de andere niet is, suggereren niet om te ontmoeten in de stad tijdens het spitsuur. Het verkeer is erg zwaar en het zou kunnen nemen die persoon uur in de stad te krijgen.
 • Ga niet naar uw favoriete hang-out plek waar al je vrienden zijn. Heb je iedereen mee in op de datum en je date zal zich benadeeld voelen.
 • Wees ervan bewust wanneer verrassende uw date. Vraag hen altijd eerst de vraag of ze niet genieten verrassingen... ga vanaf daar.