Wkanl

Hoe om te weten als je date is transgenders

Hoewel sommige mensen zijn open over het feit dat transgender, anderen beschouwen dit als prive-informatie zijn en willen weten dat ze kunnen vertrouwen je eerder delen van intieme details. Als u denkt dat dit het geval kan met je date zijn en zou graag weten beleefd en discreet, als volgt te werk.

Stappen

Hoe om te weten als je date is transgenders. Wees hoffelijk en weet beschuldigingen met betrekking tot hun geslacht niet maken.
Hoe om te weten als je date is transgenders. Wees hoffelijk en weet beschuldigingen met betrekking tot hun geslacht niet maken.
 1. 1
  Wees hoffelijk en weet beschuldigingen met betrekking tot hun geslacht niet maken. Trans mensen die hun fysieke overgang voor zichzelf te houden wanneer het ontmoeten van nieuwe mensen meestal doen uit zelfbehoud, geen misleiding. Als je gaat in het offensief te handelen alsof je het snuiven van een vijandelijke spion, je date is meer waarschijnlijk te sluiten - of Cisgender of transgender. In plaats daarvan, maak je date veilig genoeg om u te vertellen over zijn of haar verleden zonodig voelen. (En aangezien dit dating 101, het zal ook verbeteren van uw dating ervaring.)
 2. 2
  Kijk voor een constellatie van fysieke eigenschappen. People's lichamen zijn ongelooflijk divers en een enkele fysieke eigenschap zal niet veel zeggen over een persoon een of de andere kant op. Bovendien heeft genitale reconstructieve chirurgie komen zo'n lange weg dat velen die het ondergaan (niet alle trans mensen doen) zijn niet te onderscheiden van degenen die dat niet hebben. Echter, merken een sterke patroon van fysieke eigenschappen kan voorstellen dat je date een geslacht bij de geboorte dat hij of zij niet identificeren met werd toegewezen. Als u vindt dat u deze af kunt trekken zonder dat je date het gevoel alsof je ofwel ze lonken of scannen ze voor data, probeer dan het volgende:
  • Vergelijk de lengte van de ring je date's en wijsvingers. Veel mensen die werden toegewezen man bij de geboorte zal hebben ringvinger die aanmerkelijk langer is dan hun wijsvinger, terwijl mensen die werden toegewezen vrouw bij de geboorte de neiging om vingers meer gelijke lengte hebben. Aangenomen wordt dat dit wordt beïnvloed door blootstelling aan geslachtshormonen in de baarmoeder. (Echter, omdat deze hormonen beïnvloeden zowel cijfers ratio en menselijke geslacht patronen, een persoon die transgender kan ook een omgekeerde cijfer-ratio.)
  • Kijk naar de grootte van de voet. Voeten niet groeien of krimpen tijdens geslacht overgang (al zijn ze breder na de bevalling kan groeien).
  • Kijk voor een adamsappel. De meeste mannen die trans niet over een hobbel in het midden van hun keel, maar de meeste vrouwen die trans doen. (Let wel dat een operatie de grootte van een adamsappel kan verminderen.)
  • Volg je date up een trap. Kennis te nemen van hoe zij (of hij) beweegt terwijl oplopende. Trans vrouwen kunnen lopen in een meer straight-ahead beweging met minimale wiebelen heen en weer, terwijl de trans mannen kan een beetje zwaaien van links naar rechts te wijten aan de grootte en vorm van hun bekken. (Echter, genetische vrouwen met smalle heupen zijn waarschijnlijk niet zo veel als hun maatje meer leeftijdsgenoten zwaaien toch.) Houd in gedachten dat al deze kenmerken zijn variabel, en zijn niet 100% accuraat.
 3. 3
  Bieden mogelijkheden voor je date om persoonlijke informatie te delen. Gaan over dit op dezelfde manier als u zou doen met een andere datum: gaan stellen meer algemene vragen over hun interesses en hobby's, ga dan naar hun werk en vrienden, ga dan naar hun familie en kindertijd. Voor alles wat je weet, is uw trans datum op zoek naar een goede segway in een meer persoonlijk gesprek en dankbaar voor de kans om meer open te zijn met u zal zijn. Wees voorzichtig dat u het pistool springen op dit proces: "Dus, wat was jij als kind" openen van een date met, is opdringerig en, als je date is echt transgenders, voor de hand liggende en beledigend, geven geen krediet dan ook zijn / haar vermogen om met je te praten als een volwassene.
 4. 4
  Laat uw vermoedens houden u vanaf een andere datum. Als de eerste date goed gaat, maar je nog niet zeker bent over de trans-status van de persoon, gaan op een tweede. Als je angst misplaatst was, zult u blij zijn dat je niet een perfect mooi ontluikende relatie te saboteren. Als je date is transgenders zal hij of zij waarschijnlijk zo onthullen op de tweede of derde dag, op welk punt je in staat om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over het al dan niet om ze te zien zal zijn. Houd in gedachten, het is hun beslissing om al dan niet om u te vertellen over hun trans-status. Tenzij je hen vragen, kunnen zij niet zeggen helemaal niet, net als bij elk ander ding over hen.
 5. 5
  Vraag. Als u wordt geconfronteerd met overweldigend bewijs voor de mogelijkheid dat je date is trans ondersteunen, vinden een discrete plaats en beleefde manier om te vragen. Zorg ervoor dat u in een plaats waar ze zijn comfortabel en veilig. Vergeet niet, overweldigend bewijs betekent niet alleen een paar lichamelijke kenmerken, het betekent een sterke hints, eventueel gevoed aan u om te zien hoe goed je reageert. Als dit het geval is, kan je date te nodigen u uit om te vragen, onder welke omstandigheden moet je gewoon doen.
 6. 6
  Wees respectvol. Als je date niet blijken te zijn transgender, waarderen dat coming out als een trans persoon neemt lef. Dat gezegd zijnde, niet iedereen weet hoe dit soort situaties te navigeren. Als u niet zeker weet wat te doen, te leren hoe je een transgender persoon respecteren. Indien nodig, te leren om te gaan met uw transphobia.

Waarschuwingen

 • Heb preuts zijn. Als het dateren van een transgender persoon interesseert je niet, dat is prima, maar het geeft geen recht om neer te kijken op hen of iemand die zou willen zijn met hen. Menselijke seksualiteit is zeer vloeibaar en veel mensen zullen graag een relatie met een transgender persoon verkennen. In feite, sommige mensen actief zoeken ze uit.
 • Anderen niet vertellen, tenzij ze zeggen dat het oke. Als je date niet toevallig trans, respecteren zijn of haar privacy, ongeacht of u wilt om uit te gaan met hen op andere data. Hun trans-status is iets heel persoonlijk, en je moet niet verraden hun vertrouwen, zelfs als je uiteindelijk afkeer hen. Sommige transgenders zijn echter open over, maar zorg helemaal zeker van dat dit het geval is voordat je iemand anders vertellen.