Wkanl

Hoe je pop als make-up doen

Laten we eerlijk zijn, porseleinen poppen, en alle poppen voor die kwestie, zijn schoonheden van elk ras en zien er altijd onberispelijk. Hier is hoe u uw make-up eruit als een pop gemakkelijk, zonder enige kostuum make-up.

Stappen

Hoe je pop als make-up doen. Begin met een schone, olie en make-vrij gezicht.
Hoe je pop als make-up doen. Begin met een schone, olie en make-vrij gezicht.
 1. 1
  Begin met een schone, olie en make-vrij gezicht. Zet op sommige lotion als je een droge huid hebt. Verdoezelen eventuele puistjes / zits met concealer. Bestrijk een losse poeder die overeenkomt met je huidskleur, of poeder-based foundation over je gezicht. Zorg ervoor dat uw huid toon is zelfs. Breng wat poeder op je lippen om ze te maken over je huidskleur. Als ze niet zo gekleurd of bleek, dan is dat prima. Maar maken ze niet zo roze als voorheen.
 2. 2
  Fleuren. Omdat je gezicht is bleker of meer gekleurd dan voorheen, moet je wat kleur of meer kleur toe te voegen. Neem wat zeer licht roze of roze roze blush en breng het nog net onder het jukbeen in de vorm van een cirkel. De cirkel moet ongeveer dezelfde grootte als uw oog, misschien een beetje kleiner. Ontspan je gezicht bij de toepassing van de blos.
 3. 3
  Doe je ogen. Breng een dunne, dunne lijn van zwarte eyeliner op je bovenste wimperlijn. Het dichtst bij je wimpers, hoe beter. Gebruik geen eyeliner niet te maken aan de zijkant van uw ogen, en probeer te voorkomen dat het toevoegen eyeliner buurt van de binnenhoek van je oog. In de binnenhoek voeg wat witte eyeliner die een lichte shimmer in zich heeft. De witte moet gaan op de binnenhoek, en ga onder je oog naar de plaats waar de kleur in je ogen begint wanneer je staren rechtdoor.
 4. 4
  Voeg de oog make-up. Nu je gezicht is zeer eenvoudig en saai. Dit is waar het wordt meer pop-achtige. Met de zwarte vloeibare eyeliner of gewoon regelmatig stok eyeliner, je gaat naar een andere dunne lijn van eyeliner te trekken, maar dit keer op de onderste wimpers. Laat de lijn om de hele weg te gaan totdat het voldoet aan met de witte eyeliner. Als u gebruik maakt vloeibaar, laat het drogen voordat u verder gaat.
 5. 5
  Zorgvuldig, en met een vaste hand, vooral als je met vloeibare eyeliner, beginnen te 'takjes' toe te voegen aan uw bottom wimperlijn. (Zie kant voor een voorbeeld. Voor basis takjes trek je wang naar beneden met je hand en beroerte de eyeliner recht naar beneden. Wanneer je klaar bent met takjes, op het ooglid voel je vrij om je lichtroze blush met uw vinger om een ​​klein beetje toe te voegen toe te passen kleur. Meng deze in te kijken natuurlijk met je ringvinger.
 6. 6
  Doe de lippen. Met een borstel, breng dan een midden tot donker rood of roze lip kleur, naar beneden in een rechte lijn in het midden van je lippen. Herhaal dan het tekenen van een lijn van de linker kant, en dan weer rechts. Je lippen eruit moet zien alsof je pruilen. De kleur mag alleen in het midden. U kunt het vormen tot een hart als je zou willen.
 7. 7
  Eindigen. Nu ben je klaar! Alleen van toepassing mascara op je bovenste wimpers en je bent pop-achtige.
 8. 8
  Als je gezicht is niet bleker of meer gekleurd nadat je je basis toe te voegen, probeer dan een kleur of een beetje meer kleur die een of twee tinten lichter, leerlooier of donkerder dan je normaal draagt.
 9. 9
  Afgewerkt.

Tips

 • Natuurlijk ogende valse wimpers kan je bovenste wimpers echt pop te maken. Voeg ze als je wilt.
 • Te glad, romig, donker of bruin porseleinen huid te creëren, kan het nuttig zijn om een ​​groene basis, vloeistof of poeder gebruiken. Terug in de jaren '40 en '50 vrouwen droegen een groene pannenkoek basis onder hun normale foundation aan dat vlekkeloze huid die we zoveel liefde te creëren. Voor een pop blik, zal groene gebaseerde hetzelfde effect hebben. Als je rode vlekken en een ongelijkmatige teint, zal groene neutraliseren en te verbergen deze. Zodra het is allemaal ingewreven met uw stichting / kabuki kwast, (en als het vloeistof / / crème voldoende tijd om te drogen) gewoon van toepassing uw bleke foundation over de top. Poeders beter werken voor een natuurlijke look, vloeistoffen lijken zwaarder, maar als je gaat voor een meer 'kostuum' dan van dag tot dag kijken, vloeibaar is beter als je kunt bouwen op het, voeg glinstering en glans en zien eruit als een echte pop van China.
 • Het toevoegen van een gewone boog om uw haar voegt wat schattig kind-achtige en een aantal pop-achtige flair.
 • Jong en onschuldig, maar niet onvolwassen handelen bij het dragen van de make-up. Dat zou je nog meer pop-achtige maken.
 • Zorg ervoor dat uw blozen is in een cirkel. De cirkel maakt het meer pop-achtige. Zelfs als het is niet dat vet op je gezicht, het bleek-roze of roze-roze cirkel doet voeg het effect dat u zoekt.
 • U kunt dragen blauw, groen, bruin of donkerbruin contacten als je wilt. Veel Victoriaanse poppen hebben helderblauw gekleurde ogen. Sommige Victoriaanse poppen hebben bruine gekleurde ogen. Waren wat gekleurde contacten die u wilt
 • Twijgen nemen praktijk.
 • U kunt ook uw haar te krullen of draag leuke staartjes, strikjes en haarbanden.

Waarschuwingen

 • Dit ziet er misschien een beetje dom in het openbaar. Maar als je veel vertrouwen, go for it! De pop look is een heel goed idee voor fotoshoots en kostuum partijen, etc.
 • Kom voor jezelf op als mensen lachen of zeggen gemene dingen als je gaat in het openbaar als deze, is het vrij extreem voor de meeste plaatsen.
 • Als u niet beschikt over een vaste hand als je de takjes onder je onderste wimperlijn, zou het dom uitzien als de twijgen zijn krom, of niet ruimte correct.
 • Denk bleek en licht, bruin en donker, of tan

Dingen die je nodig hebt

 • Foundation die je huid past
 • Bleke of roze roze blos
 • Een medium of donker rood / roze lip kleur (gloss, lippenstift, enz.)
 • Concealer (als je puistjes, pukkels, etc.)
 • Witte eyeliner
 • Shimmery / highlighting blush
 • Zwarte vloeibare eyeliner (stok eyeliner werkt ook)
 • Regelmatige zwarte eyeliner
 • Mascara