Wkanl

Hoe je over depressie als tiener

Tieners moeten worden enthousiast over het starten van een verschillende graad of zorgen over hun test. Ze moeten niet het gevoel pijn dat niemand verdient.

Stappen

Hoe je over depressie als tiener. De situatie beoordelen.
Hoe je over depressie als tiener. De situatie beoordelen.
 1. 1
  De situatie beoordelen. Het bijhouden van een dagboek kan u helpen te leren over de oorzaken van de depressie en de frequentie. Gewoon een paar zinnen per dag kan helpen realiseren of de situatie is al erg genoeg om hulp te zoeken, of als wat je nodig hebt is een verandering van coping-technieken. Als je uiteindelijk professionele hulp, kan dit ook van uw hulpverlener of arts inschatting van de situatie nauwkeuriger.
 2. 2
  Werk uit de problemen. Gebruik technieken zoals het bijhouden van een dagboek, of brainstormen (hetzij op eigen gelegenheid of met iemand dicht bij u) erachter te komen wat het is dat of is triggering je depressie, of bijdragen aan je ongeluk. Het is misschien een bepaald persoon in je leven, iets wat jij of iemand anders doet, misschien iets is gebeurd en de verandering heeft u ongemakkelijk zijn. Er zijn vele redenen waarom u mogelijk wordt depressief. Maak je geen zorgen, het realiseren van het probleem is een grote stap op weg naar gelukkiger.
 3. 3
  Kies technieken om de problemen op te lossen. Als iemand iets voor je ongelukkig maken doet, praat met hen over. Gebruik "Ik voel" taal om rustig en logisch de kwestie te bespreken, en proberen een compromis dat werkt voor beide partijen te komen. Als het probleem is een situatie of een denkproces dat je ongelukkig maakt, opnieuw, beoordeelt het logisch en proberen technieken om te gaan met het probleem te vinden. Als je een bron voor je ongeluk niet kan vinden, kan het een fysiologisch probleem zijn. Praat met uw arts over het controleren voor een chemische onbalans, die de bron van uw problemen kunnen zijn. Hoe eerder u dit controleren, hoe eerder je kunt verplaatsen in de richting van oplossingen!
 4. 4
  Oefenen. Lange wandelingen of runs zal helpen verhogen van uw endorfine niveaus. Als je lid worden van een sportschool of een training klasse, kan je zelfs ontmoet vrienden die je gelukkiger dan uw huidige degenen voelen!

Op een dag-tot-dag basis

 1. 1
  Maak een poging om iets dat je gelukkig maakt doet. Luister naar muziek (sommige mensen willen droevige muziek te vermijden als het alleen maakt ze slechter voelen, anderen vinden het helpt), rondhangen met vrienden, films kijken, kunst maken, schrijven, ga naar buiten, of oefening.
 2. 2
  Probeer om uw dagelijkse routine te verbeteren. Het maken van tijd om voldoende slaap en lichaamsbeweging te krijgen, en om goede maaltijden te eten kan een groot verschil maken in uw stress niveaus te maken. Het vinden van een balans tussen huiswerk, verplichtingen en plezier maken met je vrienden kan u ook helpen om meer comfortabel in je leven.
 3. 3
  Zet jezelf die er zijn. Als je alleen voelt, om alleen te zijn zal alleen maar je slechter voelen. Aanpak sociale situaties met een positieve houding en proberen te genieten van het moment. Als je onzeker bent, herinner jezelf eraan dat iedereen niet lachen naar je. Laten gaan van uw problemen voor een tijdje. Het is net zo belangrijk om te focussen op het hebben van plezier als het is om zich te concentreren op die grote test volgende week.
 4. 4
  Breng tijd door met het soort mensen die je wilt zijn. Het gezelschap van mensen met doelen en ambities, en met gezonde sociale en familiale leven kan u helpen uw eigen technieken te ontwikkelen bij het verkrijgen van deze dingen. Het zal ook helpen om meer gemotiveerd zijn om te werken aan je doelen. Het gezelschap van mensen die gelukkig zijn zal je gelukkig maken. Het gezelschap van mensen die je prettig bij voelt zal de sociale tijd plezier in plaats van stressvol.
 5. 5
  Ga aan de slag. Het hebben van een actieve levensstijl is goed voor je. Oefening zal, op een chemisch niveau, produceren endorfines (chemische stoffen in je hersenen dat je gelukkig zal maken). Op een persoonlijk niveau, het zal je zelfvertrouwen en gevoel van vervulling in de tijd te verbeteren. Zoek de sport die voor u geschikt is. Er zijn honderden. Er is gebonden aan een die u genieten.
 6. 6
  Realiseer je dat je niet alleen bent. Tieners over de hele wereld ervaren wat je bent. Als u hulp nodig hebt, hulp vinden. Er zijn hotlines voor de jeugd op te roepen, adviseurs dat u een greep van te krijgen. U kunt altijd kijken in gesprek met middelbare school counselors, als ze iemand die je vertrouwt. Als het probleem is een medische een, kijken naar het krijgen van een psycholoog, die kunnen helpen bij het werken via uw problemen.
 7. 7
  Confronteer uw problemen. Staan niet door te wachten tot er iets gebeurt, maken het eerste initiatief om het probleem op te lossen door het te confronteren waarheid, vertel de mensen die betrokken zijn hoe je echt het gevoel erover en zeker, met behulp van deze manier zullen ze luisteren en ernaar streven om u te helpen of fleuren je dag.
 8. 8
  Weten dat het verkrijgen van de middelbare school is een hindernis, maar het kan worden gedaan.
 9. 9
  Vier je successen, en plan voor uw toekomst. Neem de tijd om goed na over wat je bereikt hebt om te voelen en te opgewonden over wat je zal bereiken voelen.
 10. 10
  Voordat je iets drastisch doet, geef jezelf een dag over na te denken en 's nachts te slapen. Er is geen deadline.
 11. 11
  Plan voor je toekomst. Veel tieners voelen zich depressief, omdat ze voelen dat ze vastzitten in een doodlopende straat van een leven. Zorg ervoor dat je gaat doen wat je wilt met je leven, en start het leggen van een fundament voor dit. Als u een hekel aan de stad waar u woont, gaan sparen zodat je weg kan gaan als je ouder bent als je nog wilt. Als je het gevoel als een mislukking, die gaat nooit om je droombaan te krijgen, dan is opnieuw de situatie. Hebt u een arts wilt zijn omdat je zou veel geld te verdienen, of omdat je zou levens redden? Hard studeren zodat je kunt bereiken wat je wilt.
 12. 12
  Luisteren naar opzwepende muziek, geen liedjes over oorlog. Deze zal je geest te verlichten als de muziek pulsen gaan in je hersenen.
 13. 13
  Vergeet niet dat je niet het gevoel dat dit voor de rest van je leven, en met hulp van uw arts en therapeut kun je deze ziekte te overwinnen en dat je nooit meer te helpen.

Depressie is een wereldwijd evenement, maar als we werken allemaal twords krijgen van ons beter, kunnen we allemaal voelen de manier waarop we zijn bedoeld om binnen en buiten te voelen over onszelf. Wij allen zijn buetiful alleen in onze eigen andere manier's. Ik heb een depressie, maar het is niet mijn leven draait niet meer (: == Video ==


Tips

 • Weet dat je niet alleen bent, in uw depressie of in je leven.
 • Zorg goed voor je lichaam. Oefening zal produceren endorfines en het verbeteren van uw gevoel van eigenwaarde. Douche, tanden poetsen, omkleden. Je zult je beter voelen.
 • Vergeet niet dat mensen zullen begrijpen. Wees niet te bang om hulp te zoeken, of u nu in vertrouwen een leraar, therapeut, vriend of familielid. Ze zullen niet uitlachen en het is waarschijnlijk dat ze voelt vertrouwd en vereerd dat u tot hen kwam.
 • Het krijgen van een hond of kat of een dier kan aangenaam gezelschap te bieden thuis.
 • Als je ooit suïcidale voelt of jezelf wilt schaden, moet u onmiddellijk professionele hulp te zoeken.
 • Vaak is de enige spijt van iemand die een depressie heeft overwonnen, is dat ze niet naar een therapeut te zien veel eerder. Doe het. Je bent het waard.
 • Zoek een therapeut of counselor. Ze kan echt een goede hulp bij de bovenstaande stappen. Ze kunnen ook krijg je medicatie die helpt om zelfs uit de stemmingswisselingen lang genoeg voor je om te gaan met de onderliggende problemen zonder dat het elkaar viel.
 • Vrienden zullen u helpen, ongeacht wat. Als er iets dwars zit zullen ze meer dan bereid om u te helpen met de problemen die je hebt.
 • Het zien van een therapeut of arts kan u helpen om uw depressie te overwinnen; als alle gevallen van depressie zijn ernstig.
 • Vergeet niet dat alles beter in de ochtend zal zien.