Wkanl

Hoe om te gaan met een jaloerse vriend

Afgunst kan worden gedefinieerd als een emotie die "ontstaat wanneer een persoon ontbreekt andermans superieure kwaliteit, prestatie, of het bezit en wil het of wensen die de andere ontbrak het."

Stappen

Hoe om te gaan met een jaloerse vriend. Weg te sturen van jaloerse mensen.
Hoe om te gaan met een jaloerse vriend. Weg te sturen van jaloerse mensen.
 1. 1
  Weg te sturen van jaloerse mensen. Ze zullen niet toegeven dat ze jaloers meestal. Sturen uit de buurt van deze persoon. Weg te houden tot ze bekennen en sorry zeggen. Zo niet weg te houden, kun je niet veroorloven om jaloers mensen in je prive-wereld. Mensen die afgunst je bent niet je vrienden.
 2. 2
  Onderzoeken zijn gedrag. Zie zijn daden, woorden, enz. Soms maken ze het gezicht reactie, dus wees alert.
 3. 3
  Als je zou willen om iets te doen, en hij zegt dingen als "je kan niet", "you suck" of "je bent niet van plan om het te maken" dan zijn die zijn tekenen van jaloezie. Bijvoorbeeld: U wilt zingen, en hij zegt dat je niet mag omdat je een slechte zanger, maar anderen zeggen dat je hebt een geweldige stem, iets mis.
 4. 4
  Proberen hem te helpen in die situatie, praat met hem over dit gevoel. Als je niet lukt probeer Break Up met die vriend.
 5. 5
  Praat met iemand over. Je zou het niet zien hij is jaloers, maar als je anderen de situatie vertellen kan ze het te identificeren.
 6. 6
  Jaloerse mensen praten met anderen over jou.
 7. 7
  Onderzoeken wat hem op die manier gemaakt. Je zou kunnen worden aangezien voor iets wat je deed, dat hij haatte en hij probeert wraak te hebben. Of misschien is hij in een slecht humeur, en mensen met een slecht humeur te proberen om anderen te laten voelen als oud vuil.

Tips

 • Maak vrienden met mensen die dezelfde dingen als u of meer, op deze manier je hoeft niet jaloers mensen proberen te trekken je naar beneden.
 • Vraag andere mensen die die persoon weten als hij praat over jou. Is het erg? Is het goed? Je zult nooit weten als je het niet te onderzoeken.
 • Niet te veel onthullen, dingen eenvoudig te houden tussen mensen die niet weten dat je ook.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet het verschil tussen bewondering, afgunst en jaloezie. Bewondering is wanneer iemand iets over jou leuk vindt en wordt geïnspireerd door haar, maar ze willen niet dat je miste het (een goede vriend heeft en TOONT ​​dit ook). Echter, afgunst is wanneer ze willen wat je hebt (en laat het door het kopiëren of nog erger, te zeggen dat ze kwam met het, etc) en wil dat je het gebrek aan (dat wil zeggen ze kleineren je prestaties of over handelen de kwaliteit in u dat ze verlangen). Jaloezie is de ervaring als iets dat men bezit en is eerder bang van het verliezen. Dus, zorg ervoor dat je het juiste labels. Als een vriend is jaloers op je, bedenk dan dat het is een echte vorm van vleierij, hoewel pijnlijk. Vergeet niet dat ze minderwaardig voelen en vergeet niet dat wanneer ze proberen je te kleineren.
 • Vergeet niet dat als je je jaloers vriend confronteren ze vijandig kunnen worden en ontkennen. Erger nog, kunnen ze zelfs proberen om anderen te overtuigen dat jij de afgunstige. Probeer je te focussen op je eigen prestaties en voorkomen dat je in een "one-upmanship" spel met hen als ze proberen om op te scheppen wanneer je bent rond. Gewoon negeren en genadig als je ze ziet.
 • Die persoon zou je ergste vijand, of je beste vriend zijn. En zelfs als het je beste vriend, geen aandacht besteden aan hem of zijn daden.
 • Hanteren een jaloerse vriend met uiterste zorg. Als hij / zij is extreem jaloers elke kleine reactie op hun jaloerse opmerkingen of handelingen kunnen ervoor zorgen dat ze erger worden en proberen om je pijn te doen. (Vergeet niet onze vrienden weten precies hoe ze onze knoppen in te drukken, dus het is beter om jezelf te distantiëren op een vreedzame manier langzaam in de tijd).
 • Als je naar hem luisteren zul je net als hem. Dus laat hem niet nemen uw vertrouwen en uw kracht naar beneden.