Wkanl

Hoe populair te zijn

Wat doen alle populaire mensen gemeen hebben? Hebben ze allemaal dragen dezelfde kleren? Hebben hetzelfde haar? Dezelfde dingen zeggen? Natuurlijk niet. Er zijn populaire mensen over de hele wereld, genieten van hun sociale status op school, het werk, en waar ze naartoe gaan. Ze doen niet allemaal look of handelen op elkaar, maar ze hebben allemaal een zeer cruciaal kenmerk: mensen vaardigheden. Misschien waren ze geboren zijn met hen, of misschien leerden ze hen van hun familie, maar ze hebben hen, ze hebben ze, en misschien heb je het gevoel dat je dat niet doet. Hier is hoe u uw mensen vaardigheden te ontwikkelen en te beginnen zijn de populairste jongen rond je school!

Stappen

Hoe populair te zijn. Maak een doelstelling.
Hoe populair te zijn. Maak een doelstelling.
 1. 1
  Maak een doelstelling. Als steeds populair is je doel, je moet weten hoe krijg je te weten dat je populair bent. Is het als al je collega's komen om je naam weten? Of wil je jezelf populair toen voorbijgangers zwaaien naar jou?
 2. 2
  Begrijp de methoden van succesvolle mensen over de hele wereld. Zodra u uw doel hebben duidelijk in je hoofd, gaat om te controleren wie populair is in dat specifieke gebied en wat ze doen. Deze mensen nemen stappen die de niet-zo-populaire jongens niet nemen. Voorbeeld: Een manager is bekend om zijn goede communicatie met klanten. Hoe doet hij dat? Hij maakt al zijn presentaties heel eenvoudig. Hij is klaar met zijn suggesties en brengt tijd door het begrijpen van de klant werkelijke behoeften. Dit zijn een paar dingen die hij doet, die de meeste van de andere managers niet doen.

Worden opgemerkt

 1. 1
  Begin met het houden van een goede reputatie en aardig zijn voor anderen. Stoppen met denken over jezelf. Van alle mensen vaardigheden die populair individuen hebben, degene die geen van hen kan doen zonder empathie. Hoe goed je je tot andere mensen? Als je zo gevangen in hoe ze je zien dat je niet nadenken over hoe ze zich voelen, dan ben je dat in zichzelf gekeerd - niet in die eigenwijs, onaangenaam soort manier, maar toch, zijn je gedachten draaien rond je. zo veel over hoe je eruit ziet, hoe je klinkt, hoe je het vergelijkt, en gaan nadenken over hoe andere mensen doen. Probeer niet te handelen interessant om andere mensen aandacht te krijgen; handelen in hen geïnteresseerd. Vraag hen hoe het werk of school gaat, hoe hun familie aan het doen is, hoe die situatie zij genoemd een tijdje terug bleek, en ga zo maar door. Dan betrekking hebben. Praat met hen over hoe jij of iemand die je kent had iets dergelijks overkomen, en hoe zij zijn omgegaan met het.
 2. 2
  Wees zelfverzekerd. Iedereen heeft een aantal gebreken. Laat je niet dat je stopt! Zelfs als je het gevoel dat je gewoon niet goed zijn, blijven geloven. Hou van jezelf en geloof in jezelf. Zit niet in de hoek. Sta op, en krijgen in de schijnwerpers. Niet te veel zorgen te maken over jezelf. Krijg wat moed!
 3. 3
  Kleden als je het meent. Omdat het populair wordt verzorgd alsof je het meent. Meest populaire mensen dragen die dure, zeldzame kleding 'uit Singapore geïmporteerd', maar het is makkelijker om te kleden als jezelf. De meeste mensen houden niet van mensen die opzichtige kleren te dragen, maar ze doen ook niet van mensen die eruit zien alsof ze net klaar met rollen in de modder. Wees jezelf! Vergeet niet om dienovereenkomstig te kleden, zijn populair betekent niet kleden jezelf in een trui met Jeans in 0 graden weer!
 4. 4
  Wees vriendelijk voor mensen die je kent., Zeg hallo, en als ze begroeten je terug, vraag hen hoe ze doen. Maakt niet uit waar je gaat, maak er een gewoonte van om te chatten met vreemden en bekenden gelijk, zelfs al is het maar voor een paar minuten.
 5. 5
  Sociaal zijn. Dit betekent meestal bereid zijn om uit je comfort zone. Als je niet populair, het is omdat je niet comfortabel doen van de dingen die populaire mensen de neiging om te doen - het maken van een gesprek, grapjes, en in het algemeen, boeiende mensen. Vergeet niet dat populaire kinderen zijn populair alleen omdat ze zijn bekend door (en krijgen de aandacht van) anderen. Je kan zijn introspectief, of rustig, maar om te krijgen wat je wilt, moet je veranderen hoe je omgaat met mensen. Op het eerste, dat misschien het gevoel alsof je wordt ondiep of nep, maar vergeet niet dat jezelf zijn is, in de kern, alles... om te weten wat je werkelijk wilt van het leven. Er is niets mis met het willen mensen om u bij naam kennen (dat is wat populariteit werkelijk is).
 6. 6
  Weet wat te verwachten. Om populair te zijn, zul je nodig hebt om een ​​paar kansen (op sociaal vlak) die normaal ongemakkelijk voelen (misschien beangstigend) om u te nemen. Dus bereid zijn om te vet. Als je dit lang genoeg doet, zal het natuurlijk komen, waardoor anderen je meer opmerken.
 7. 7
  Weet dat steeds populair is iets wat je uitgroeien tot - En niet 's nachts. Je moet om te beginnen met de houding / persoonlijkheid. Je hoeft niet te zijn zeer slim en voortdurend steek uw hand in de klas. Echter, als de leraar doet je iets vragen, zeggen "Nee" of "Ik weet het niet" zal niet alleen je kijkt dom, maar het zal je ziet eruit als een slacker, en iemand die niet de zorg over hun leven. Thuis leven zou moeten zijn vrij eenvoudig. Vermijd het vertellen van uw ouders om veen af, kont uit, enz. Het is beledigend, en zou ertoe leiden dat u de grond zette. Zelfs als je toevallig niet zitten met de 'cool kids' in een klas, kunt u nog steeds populair geworden in dat gebied. Je ze hoeft alleen maar je merkt als 'populair materiaal ".
  • Veel kinderen, wanneer ze worden meer en meer geaccepteerd / opgemerkt door anderen, beginnen steeds grappiger en meer plezier te worden. Dit is de reden dat de meeste populaire kinderen verschillen van de rest.
 8. 8
  Denk na over hoe anderen jou zien. Als je voelt dat je je blik een beetje kan veranderen te verschijnen meer opgemerkt, terwijl het nog steeds trouw aan jezelf, dan geleidelijk doen (dwz met trendy kleding, met behulp van make-up als je een meisje bent, met een betere hygiëne, een vriendin / vriend ). Hier zijn enkele ideeën als je je een weg naar de top beklimmen:
  • Accessorize. Tal van leuke accessoire winkels kan bieden kleurrijk, kostuum sieraden, en ze kunnen altijd zorgen voor een goede cadeau-ideeën voor je vrienden.
  • Draag de schoenen! Uggs (met skinny jeans) / sandalen / flip-flops zijn wat populaire kinderen dragen deze dagen, als je een meisje. Als je een jongen bent, draag Nike of een ander schoenenmerk dat ziet er leuk uit!
  • Fit. Als je een sport te spelen, dat is cool. Als je dat niet doet, werken om een ​​goed lichaam te houden. Bijvoorbeeld, als je te zwaar bent, excercise. Als je echt dun, bouwen sommige spiermassa door het heffen van gewichten. De sportschool is altijd een geweldige plek om te gaan, en het is leuk als je een vriend mee ook.
  • Probeer om je haar op te lossen. Ouders kunnen dit beperken, maar wat, je cool bent. Proberen kleurrijke (niet-permanente) hair extensions is een riskante idee, dus gewoon gaan voor een aantal schokkerig pony, kant pony en heel veel haarlak.

Krijgen door anderen geaccepteerd

 1. 1
  . Worden vriendelijke Populaire mensen zijn op vriendschappelijke voet met vrijwel iedereen - niet alleen hun leeftijdgenoten, maar ook de leraren, de begeleiders, de supermarkt klerk, de conciërge, de ouders, de kinderen, en in het algemeen iedereen die zelfs het kleinste beetje nice. (De enige mensen die ze niet bevriend met zijn degenen die zijn praktisch onmogelijk om mee om te gaan.) Ze zijn op goed genoeg termen dat ze een kort, vriendelijk gesprek met iemand in de kamer kan houden. Er is geen reden waarom je dat niet kan doen, ook.
 2. 2
  Heb goede stijl. Niemand wil een persoon die een slechte gevoel voor mode te volgen. Als je niet kan veroorloven merknamen, winkelen bij winkels die nog leuke kleren voor een betaalbare prijs (bv. charmante CHARLIE, Target, Aeropostale, Abercrombie, Europese Adelaar, enz.) Als u wilt uw eigen stijl, te kopen uit alle winkels en mixen & matchen. Iedereen houdt van een persoon die geen angst heeft als het gaat om mode.
  • Hou het casual. Small talk is alles over het vasthouden aan "veilige" onderwerpen. Blijf weg van alles controversieel, zoals religie of politiek. Door het uiten van je mening over een controversieel onderwerp, bent u gebonden te zijn onpopulair bij mensen die het oneens zijn. Houd het thema "licht".
 3. 3
  Wees beleefd. Respecteer andermans privacy, niet los te wrikken. Leren lezen lichaamstaal zodat u kunt zien wanneer uw vragen beginnen te maken ze zich ongemakkelijk voelen. Heb ergens nodigen niet zelf, niet stalken, niet opscheppen, en niet onderbreken. Met andere woorden, doe niet zo vervelend.
 4. 4
  Geef een helpende hand Populaire mensen niet alleen weet iedereen -. Ze zijn op goede voet met iedereen. Zij vestigen die termen door mensen te helpen uit, en ze niet doen in vooral merkbaar manieren (ze zijn niet de martelaren of heiligen van de maatschappij). Ze doen kleine dingen om rapport (naast enkele grote dingen, willen) vestigen. Ze bieden iemand een potlood wanneer ze het nodig hebben. Ze sluit de poort van de buurman wanneer het wordt geopend na een sterke wind. Ze houden de deur open en wacht tot de persoon achter hen. Maar meestal, ze luisteren naar mensen als ze praten, en ze bieden een of andere manier te helpen. Als je echt inleven in mensen, wil je dingen uit te werken voor hen. Als er niets wat je kunt doen om te helpen dan, op zijn minst, laat ze weten dat je hoopt het beste voor hen. Hier zijn een aantal zinnen die je vaak hoort populaire mensen zeggen:
  • "Nou, ik hoop dingen uit te werken. Als je iets nodig hebt, bel me, OK?"
  • "Whoa, dat is gek. Ik kan niet geloven dat hij dat deed. Wil je dat ik met hem praat voor u?"
  • "Ja, ik wil zeker gaan controleren dat uit. Wil je daar samen gaan? We kunnen het gas splitsen op die manier."
 5. 5
  Wees jezelf en niet liegen over jezelf aan anderen. Being Yourself klinkt misschien afgezaagd, maar populaire mensen leven op deze populaire uitdrukking. Als ze waren allemaal niet zelf, dan zouden ze niet blij zijn met het zijn populair omdat niemand ze zou weten wie ze werkelijk zijn. Je zou kunnen denken dat, om populair te zijn, moet je aantrekkelijk en getalenteerde te zijn, maar - hoewel het waar is dat die kwaliteiten hebben meer kans om u een hit met mensen te maken - er zijn zeer populair mensen die anders vrij gemiddeld, en er zijn zeer goed uitziende en getalenteerde mensen die zijn allesbehalve populair. Vergeet niet, het enige wat je nodig hebt om populair te zijn is een goede set van mensen vaardigheden - de rest is allemaal van jou te vormen als het je past, ongeacht wat iemand anders denkt.
 6. 6
  Niet te hard proberen. Verrassend, doen veel "populaire" mensen niet te veel bewuste inspanning gestoken. Ze zijn gewoon zichzelf. Als je wanhopig bent om populair te zijn, het is aan uw acties, en de mensen zullen denken dat je een moeilijke vraag, of erger, een freak. Een manier om vrienden te maken is als je een groep vrienden te vinden die aandelen uw interesses, die u gemakkelijk kunt jezelf zijn rond. Dan als je meer en meer gewend aan opknoping met mensen, dan kunt u vertakken en beginnen te praten met verschillende mensen.
  • De populaire kinderen zal uiteindelijk zie je hebt wat nodig is om populair te zijn. Als ze willen dat je hun groep, geweldig! Sluiten Als ze niet zoals jij, of dingen die je ongemakkelijk doet voelen doen, houd dan een afstand van hen (je kunt nog steeds een kennismaking met hen als je wilt). Vergeet niet dat het is goed mogelijk populaire super te zijn zonder in de populaire groep.

Tips

 • Probeer nooit om op te treden als iemand anders wees jezelf!
 • Kijk aanspreekbaar. Aangename mensen zijn een genot om rond te zijn. Mensen die altijd lopen rond op zoek als hun hond net gestorven zijn niet. Geef mensen een kans om op te warmen aan u.
 • Als je iets leuk niet kan zeggen, doe niets zeggen. Dat klinkt als iets wat je zou horen van je grootmoeder, maar het is een goed advies. Zelfs als mensen om je heen denigrerend iemand, voorkomen dat getrokken in negatieve roddels. Als deze wordt ingedrukt om een ​​advies iets zeggen neutraal als "Nou, ze is altijd aardig tegen me geweest, dus ik weet het niet" of "Misschien heeft hij persoonlijke problemen die we niet kennen? - Wie weet"
 • Hoewel, in sommige gemeenschappen, zou je moeten betekenen voor de "impopulaire". Dit komt het meest voor op middelbare en hoge scholen. Als je leeft in deze gemeenschap, goed na te denken alvorens te proberen omdat je misschien permanent een van je vrienden, zelfs waarschijnlijk je beste vriend te verliezen.
 • Word lid van een sport! Meestal, alle de meer populaire meisjes zijn atletische en sportieve spelen! Cheerleading, gymnastiek en dans zijn hand liggende. Als je niet in deze, zou je kunnen proberen hockey, lacrosse, zwemmen, spoor, basketbal, volleybal of voetbal. Bijna alle sporten teams hebben populaire mensen erop. Nogmaals, atletische meisjes zijn meestal de meer populaire.
 • Als je een Facebook-account, kunt u uw school vrienden toe te voegen als ze ook een Facebook-account. Altijd met ze praten. Maar laat je niet op en beginnen te zeggen, "Hey ik ben verveeld." Dan reageren ze, "Ik ook." Dan zou dat lijkt lame. Dus heb iets te zeggen wanneer u begint met ze te praten.

Waarschuwingen

 • Bewaken uw privacy. Bij iedereen die je kent, betekent dit dat er een grotere waarschijnlijkheid van bemoeizucht en roddelen. Denk aan hoe beroemdheden iemand nieuwsgierige in hun persoonlijke leven te allen tijde (onderzoekende geesten willen weten) hebben. U zult ook moeten worden voorbereid voor mensen beginnen gesprekken met je terwijl je boodschappen te doen of zitten lezen van een boek in het park. Het wordt geleverd met het pakket. Omgaan sierlijk.
 • Wees niet boos als je niet de populairste persoon op school. Soms is het beter om goede vrienden die om je geven en zijn leuk om te hangen met, dan dat het een cool kid hebben. Want na alles wat je nodig hebt een aantal goede vrienden.
 • Heb teleurgesteld zijn als je faalt. Populariteit kan gemakkelijk zijn voor sommigen en praktisch onmogelijk voor anderen. Er zijn veel factoren die kunnen voorkomen dat iemand zijn extravert en goed vond, maar dat betekent niet dat de persoon is niet minder waard.
 • Probeer niet iets wat je niet bent.
 • Denk niet te hard. Omdat het populair is evenzeer een gemoedstoestand als iets anders. Als mensen zien u probeert te hard om populair te zijn, zullen ze meestal te ontslaan uw inspanningen. Populariteit, op het einde, is slechts ten dele over hoe anderen je zien. Uw reputatie kunnen vervagen en veranderen in de tijd, en het enige wat je kan controleren is hoe je anderen te behandelen.
 • Realiseer je dat populariteit heeft zijn ups en downs, en kunnen zeer snel verdwijnen als u begint op een nieuwe school of een baan. Elke situatie is anders en soms moet je opnieuw beginnen.
 • Niet over een houding!