Wkanl

Hoe om te breken met je vriendin mooi

Breaking up is nooit gemakkelijk, maar het is misschien nog moeilijker om gewoon in een relatie een verder on is niet blij met. Breken met je vriendin mooi is alles over eerlijk terwijl het laten van hen neer zachtjes. Proberen te begrijpen, beschikbaar, en medelevend te zijn als je het doet, en je zal niet iemand die hield van je veranderen in iemand die je haat hebt. Lees verder voor een aantal nuttige tips over wat te doen, wat niet te doen, en sommige sample ideeën die je kunt gebruiken voor inspiratie.

Stappen

Hoe om te breken met je vriendin mooi. Niet breken met je partner door tekst, telefoon of email.
Hoe om te breken met je vriendin mooi. Niet breken met je partner door tekst, telefoon of email.

Deel een: Wat niet te doen

 1. 1
  Niet breken met je partner door tekst, telefoon of email. Dit is respectloos, en voor uw snel-to-be ex, kan het voelen alsof je ontwijkend. Het fatsoen om het particulier en in persoon te doen.
  • Je zou niet in de gaten, maar er zijn voordelen aan het beëindigen van een relatie in persoon. Voor een ding, het geeft zowel de mensen een kans om te praten en na te denken over de situatie. En hoewel het moeilijker zal zijn te doen, zal het waarschijnlijk leiden tot minder drama, dat is een goede zaak.
 2. 2
  Plaats geen schuld uitsluitend op de andere persoon voor de breuk. De dingen zijn nooit zo eenvoudig. Wees bereid om uw relatie te bespreken zonder te wijzen je vinger.
  • Je kunt waarschijnlijk slechte dingen over je relatie dat je bijgedragen aan, als je wilde vinden. In een poging om eerlijk te zijn, en om niet over je ex-vriendin het gevoel dat ze rechtstreeks verantwoordelijk is voor het einde van de relatie, moet u de dingen die je zou kunnen hebben veranderd om de relatie beter te maken noemen.
  • In sommige gevallen zal de schuld is uitsluitend op de ander. In die situaties, het is goed om het te vertellen zoals het is. Als je vriendin bedriegt, misbruik van drugs, manipulatief, of steeds disrespecting u, kunt u de schuld lag direct op haar daden.
   • In de meeste gevallen kan dit een argument veroorzaken, dus wees voorbereid. Het voordeel is dat je eerlijk met jezelf en haar waarom de relatie niet werkt, waardoor je zowel met een betere kans op het vinden van duurzame liefde later. Is dat niet wat je allebei wilt?
 3. 3
  Heeft je ex niet te leiden op. Als je niet wilt vrienden daarna zijn, niet de deur open voor die mogelijkheid. Zoek een leuke manier om het te zeggen. In plaats van "Oh ja, en ik wil niet vrienden achteraf te blijven, maar dat je het weet," probeer dan iets als "U weet dat ik om je geef. Ik denk niet dat het zal gezond zijn voor ons allebei aan blijven vrienden meteen nadat we uit elkaar gaan. Hopelijk ergens op de weg, toen we allebei dachten spullen uit, kunnen we naar die plaats. "
 4. 4
  Heb een babbelkous niet. Gebruik discretie bij het vertellen van wederzijdse vrienden over je breken. Opscheppen of roddelen kan zeer pijnlijk voor iemand die misschien al in een kwetsbare emotionele toestand. Op de top van dat, het kan stimuleren uw ex om sling sommige vervelende geruchten je weg, en over het algemeen leiden tot een aantal onvolwassen gedrag.
  • Vertel je vrienden, maar je breuk geen ruchtbaarheid aan kennissen of mensen die je nauwelijks kent. Het is waarschijnlijk een goed idee om uw vrienden te vertellen wat er gebeurd is tussen jou en je ex. Het is waarschijnlijk niet zo'n goed idee om te beginnen met het vertellen van uw hele sociale kring via Facebook, of elk meisje in uw school, dat u en uw ex zijn geschiedenis. Het riekt gewoon van wanhoop.
 5. 5
  Doe niet zo bekrompen. Being "petty" kan moeilijk te definiëren, maar het meestal ook dingen die je niet zou willen dat je vriendin om met u te doen alsof ze hypothetisch breken met je doet. Dit wordt de gouden regel. Behandel anderen zoals je wilt dat ze jou behandelen. Het is een geweldige regel.
  • Niet bedriegen op je ex voordat je breken met hen. Als er iets is sudderen tussen u en een ander meisje, het fatsoen om te wachten een beetje, echt denken over je gevoelens, en het breken met je huidige vriendin voordat je iets doen met het andere meisje. Het zal beter kijken naar je ex, en zich beter voelt voor jou.
  • Hen niet slecht behandelen voordat de relatie is beëindigd. (Beter nog, ze niet slecht behandelen bij allen.) Als je nog steeds in een relatie, je iets naar de andere persoon verschuldigd. Het is niet echt goed te controleren voordat de dingen zijn beëindigd. Als je niet het gevoel alsof je aardig voor je vriendin, je bent het aan haar om haar de kans om iemand die kan vinden geven.

Deel twee: wat te doen

 1. 1
  Probeer de hartzeer te minimaliseren. Er is geen manier om het feit dat dit gaat om de ander pijn te doen. Het is net als het jatten van een bandage - als je het rippen allemaal af in een keer, zal de pijn snel voorbij zijn, maar als je het langzaam doet, zal het pijn langer. U kunt helpen bij het minimaliseren van de hartzeer in een paar manieren:
  • Wees niet afstandelijk. Zelfs als je niet echt het gevoel dat het, bieden knuffels en andere passende tekenen van genegenheid als je ex ziet eruit alsof ze het nodig heeft. Geruststellend zijn, niet zelfzuchtig.
  • Zoek het juiste moment te breken. Uiteraard, er is nooit een perfecte tijd. Maar vlak voor een feest, test, of vakantie is een slecht moment om het te doen. Geef jezelf voldoende tijd, en probeer het te doen als ze niet iets anders significant gaande daarna hebben.
  • Weersta de drang om te betogen. Wanneer iemand wordt gebroken met, is er een goede kans dat ze gaan om boos te zijn. Heb haar woede niet voeden door te provoceren, debatteren, of kleineren haar. Ex-lovers zeggen vaak zeer kwetsende dingen als ze beweren.
 2. 2
  Wees voorbereid op een scala van emoties. Als je uiteindelijk breken, moet je op alles voorbereid. Het kan verdriet, boosheid, of zelfs een gebrek aan emotie. Het is prima om het even welk en al deze emoties te voelen tijdens een breuk. Als u het gevoel tonen emotie, niet in het bezit terug. Als de emotie er niet is, om welke reden dan ook, niet forceren.
 3. 3
  Geef haar een waarheidsgetrouwe verklaring. Dat is het minste dat ze verdient. Als je niet kan komen met een legitieme reden waarom je niet langer geïnteresseerd in de relatie, probeer te denken het over, praten met een vriend. Het hoeft niet perfect te zijn, maar het moet legitiem zijn. Je bent het aan haar.
  • Toon haar dat je hebt nagedacht, en bieden ze een aantal feiten om het te steunen. Wees niet agressief of strijdlustig. Bij het uitleggen van de redenen voor een breuk, praat niet over andere relaties. Je relatie is je eigen, en breken is niet over het vergelijken van je relatie met iemand anders.
  • Blijf daar voor zo lang als ze een verklaring nodig heeft. Lopen niet de deur uit zodra u hebt gezegd de woorden "laten breken." Blijf bij haar terwijl ze het verwerken van de informatie, het beantwoorden van eventuele follow-up vragen die ze kunnen hebben. Als u terugkeert naar dezelfde vragen over en weer houden, zeg haar dat je denkt dat er gebeurt.
 4. 4
  Geruststellend zijn. Als het geval, laat haar weten waarom u denkt dat zij een uitstekende vriendin zult maken voor iemand anders ergens op de weg. Praat over de aspecten van haar persoonlijkheid dat je aangetrokken tot haar in het begin, en de trekken van haar, dat tijdens de relatie sterk gebleven. Op deze manier zal ze niet het gevoel zo verschrikkelijk, het kan iets goed voor haar zelfvertrouwen, die waarschijnlijk zal worden geschud door het uiteenvallen doen.
 5. 5
  Bieden met haar te praten op een later tijdstip als ze vragen hebben. Tenzij je hebt besloten dat het is absoluut de beste om niet te praten na de breuk, geef haar de mogelijkheid bespreken van dingen als de situatie is een beetje meer rust. Dit zal u tijd om na te denken, en kan helpen haar het gevoel alsof ze is ook een kans om dingen uit haar borst.

Deel drie: verbreken hulp


Tips

 • Laat de situatie niet verergeren door het sturen van vervelende berichten of telefoontjes.
 • Voel je niet schuldig over het breken met je vriendin, als je probeert om de pauze te verlengen tot het alleen maar erger zal maken.
 • Nooit zeggen dat een van de klassieke break up lijnen zoals "Het ligt niet aan jou, ik ben het."
 • Zet jezelf in hun plaats. Stel je voor hoe het zou voelen als je de ene gedumpt waren.
 • Wacht enige tijd voordat je een andere vriendin, vooral als uw ex-vriendin loopt vaak in je.
 • Naar aanleiding van deze regels zal het proces minder pijnlijk voor jullie beiden te maken. Het kan zelfs krijg je een positieve referentie in de toekomst.
 • Proberen om haar te vragen of ze wil nog steeds vrienden zijn maar, zoals je misschien een grote vriendschap beginnen.

Waarschuwingen

 • Niet met haar praten in de volgende dagen. Na een paar dagen gaan door, is het misschien verleidelijk zijn om te zien hoe ze het doen is om uw schuld te verlichten, en zie ook hoe ze omgaan met de breuk. Dit is vaak slecht, want het zou haar herinneren aan de relatie die verloren was en haar verhuizing laat niet op. Houd in gedachten dat de meeste mensen voorbij spanning met ofwel woede of depressie. Woede is veel productiever voor hen en hen in staat stelt om verder te gaan op een gezonde manier. Als je haar ziet met iemand anders houd je hoofd koel, omdat je het uitgemaakt met haar, en is het tijd voor jullie beiden om verder te gaan.
 • Maakt niet uit hoe mooi je bent, de pijn is nog steeds hetzelfde, en ze gaat je kwalijk of je gewoon zeggen of zijn de vriendelijkste je kunt zijn.