Wkanl

Hoe je jongens trekken

Ongeacht zijn leeftijd, etniciteit, of locatie, mannen kijken allemaal naar dezelfde kwaliteiten bij vrouwen, maar heel weinig van die te maken hebben met de fysieke verschijning. Lees dit artikel om te leren hoe u meer wenselijk om mensen te worden.

Stappen

Hoe je jongens trekken. Blijf weg van het drama.
Hoe je jongens trekken. Blijf weg van het drama.
 1. 1
  Smile. Glimlachen is verreweg de meest effectieve wat je kunt doen om mensen aan te trekken. Als u niets anders te doen, zeker om te glimlachen over de mannen u geïnteresseerd bent in romantisch. Niet alleen vrouwen kijken het meest aantrekkelijk wanneer ze lachen, glimlachen verstuurt het signaal naar mensen die je gelukkig bent, vriendelijk en aanspreekbaar. Het weerspiegelt ook een gevoel van vertrouwen, die zowel mannen als vrouwen aantrekkelijk vinden.
  • Maak er een gewoonte van te dwingen een glimlach op je gezicht als je betrap je jezelf fronsen. Sommige mensen zijn van nature geneigd om te fronsen wanneer ze extreem zijn gericht of afgeleid, dus het zal wat oefening om de conditie van jezelf om meer glimlachen.
  • Veel vrouwen kijken naar modellen die frons in foto's en probeer ze te imiteren, denken het zal hen mysterieus en zwoel maken. Vergeet niet dat, terwijl boos kunnen zijn "trendy", dat vertaalt zich niet in zijn aantrekkelijk. In feite zijn veel modetrends meestal onaantrekkelijk en onaantrekkelijk vanuit het oogpunt van mannen.
 2. 2
  Wees zelfverzekerd. Mannen zijn universeel aangetrokken tot vrouwen die vertrouwen over wie ze zijn op zowel de binnen-als de buitenkant. Dit betekent niet noodzakelijk dat je moet constant opscheppen of doen alsof je superieur aan andere mensen zijn, in feite, kan het zijn overdreven vertrouwen te zijn een turn-off voor sommige mannen. In plaats daarvan, focus je inspanningen op het vinden van een gevoel van innerlijke rust. Dit betekent dat het accepteren van de dingen die je niet kan veranderen aan jezelf en het maken van een poging om de dingen die je kunt veranderen.
  • Zelfs als u enige twijfels over jezelf (en iedereen doet), probeer dan niet te wijzen op je fouten of onzekerheden rond mannen. Wijzen op je fouten zal alleen leiden tot hem te richten op hen en ontdek negatieve kwaliteiten die hij misschien niet eens hebben opgemerkt op zijn eigen.
  • Vermijd voortdurend friemelen met je haar of het aanpassen van uw kleding tijdens het praten met een man die je geïnteresseerd bent in, als deze kleine daden laten zien dat je zelfbewust over je uiterlijk.
 3. 3
  Wees open-minded. Mannen als vrouwen die aan de ene kant opgeleid en goed te lezen, en tegelijkertijd open voor het leren en accepteren van nieuwe informatie. Maakt niet uit hoe oud je bent, moet je elke nieuwe ervaring te benaderen als een kans om iets nieuws te leren.
  • Vermijd zeggen bevooroordeelde, respectloos, of onwetend dingen in de voorkant van een man waarin je geïnteresseerd bent Hoewel het is geweldig om uw mening te geven, moet u voorzichtig zijn dat wat je zegt is niet beledigend op enigerlei wijze.
 4. 4
  Wees niet verlegen. Terwijl sommige vrouwen zijn van nature meer verlegen dan anderen, is er een groot verschil tussen verlegen en timide. Verlegen vrouwen kunnen niet hunkeren naar de schijnwerpers, maar ze kunnen nog steeds open voor nieuwe ervaringen en plezier. Timide vrouwen, anderzijds, de neiging om meer negatief, gespannen en conservatief. Maak een bewuste poging om gewoon los te laten en plezier hebben - niet alleen zal het direct aan te trekken mannen, het maken van je eigen leven een stuk makkelijker om de dingen niet zo serieus nemen.
 5. 5
  Blijf weg van het drama. Mannen zich aangetrokken voelen tot vrouwen die zijn down to earth en makkelijk in de omgang. Vermijd overdreven dramatisch of emotioneel gevoelig. Zeg niet dat negatieve dingen over mensen achter hun rug, en niet vecht aanzetten met een man zonder reden.
  • Terwijl sommige conflict onvermijdelijk is in langdurige relaties, probeer dan het type vrouw die drama begint overal waar ze gaat niet te zijn. Het is belangrijk om te accepteren dat niet iedereen zal bevallen je al van de tijd, en dat is oke.
 6. 6
  Zorg goed voor je lichaam. De meeste mannen meer om het lichaam van een vrouw dan over haar gezicht of haar haar. Terwijl sommige mannen als curvy vrouwen en anderen zoals dunner vrouwen, het belangrijkste is dat een vrouw gezond en in vorm. Ongeacht hoeveel je weegt, is het belangrijk om regelmatige lichaamsbeweging te krijgen en houd je lichaam afgezwakt.
  • Als u overgewicht en wilt afvallen, dan is een verbintenis aangaan om in vorm. Niet alleen zal het u helpen mannen aan te trekken, zal het ook het verbeteren van uw algehele kwaliteit van leven, waardoor je meer energie en het verminderen van uw kans op bepaalde ziekten.
  • Zorg dat je goed verzorgd. Je hoeft niet helemaal te kijken put-samen de hele tijd, maar het is belangrijk om te blijven op de top van uw persoonlijke hygiëne. Plukken, scheren, en / of was als nodig, douchen elke dag, en draag deodorant om onaangename lichaamsgeur te voorkomen.
  • Er is niets mis met au naturel. Als dat is de keuze die je hebt gemaakt, hoewel, heb je te committeren aan het en wees trots op je lichaam.
 7. 7
  De juiste kleding. Nogmaals, mode is een onderwerp waarop mannen en vrouwen de neiging om drastisch te divergeren. Terwijl vrouwen meestal proberen om up-to-date te blijven met wat er momenteel en vogue, mannen zijn meer bezig met de vraag of een vrouw de kleren zijn vleiend voor haar lichaamstype. Als het gaat om het aantrekken van mannen, is het belangrijker om flatteus kleren dan aan degenen die worden beschouwd als "trendy" of "edgy" op het moment dragen dragen.
  • Draag kleding die pronken met je beste vermogen en verberg je ergste degenen. Dit betekent niet noodzakelijk dat het dragen van al te onthullende kleding wel. Shirts en jurken die te laag uitgesneden zijn suggereren dat een vrouw is onzeker over haar lichaam en "easy."
 8. 8
  Neem het gemakkelijk op de make-up. Make-up moet worden gebruikt om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren, een vals beeld niet te maken. De algemene vuistregel als het gaat om mannen en make-up is: als hij het merkt, ben je waarschijnlijk het dragen van te veel. Vasthouden aan neutrale kleuren die overeenkomen met uw natuurlijke huidskleur, en zorg ervoor dat de make-up goed te mengen in je gezicht te schilferen of verkleuring te voorkomen.
  • Vergeet niet dat, terwijl mannen zijn mannen, ze weten nog wat make-up is. Met andere woorden, je bent niet tricking iemand door stapelen op ladingen van mascara of lipstick. Mensen weten wat een natuurlijk gezicht eruit ziet en ze weten wat een overdreven gedaan-up gezicht eruit ziet.
  • Speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagsfeesten, of nachten uit op de stad vormen een uitzondering op deze regel. Het is oke om alle opgedirkte elke keer even, alleen niet in de gewoonte van het verbergen van uw ware gezicht van de wereld op een regelmatige basis te krijgen.