Wkanl

Hoe om jezelf te zijn als een jonge tiener

Dit artikel vertelt u hoe u gewoon jezelf, soms moet je stoppen met jezelf zijn en na een paar jaar, je bent in de verkeerde schoenen. Met deze stappen, kunt u terug naar uw normale zelf. Het is gericht op jonge tieners, jonge tieners omdat oudere tieners in de leeftijd van 16 hebben de neiging om zichzelf te zijn.

Stappen

Hoe om jezelf te zijn als een jonge tiener. Hang niet rond met mensen die denken dat ze beter zijn dan jij of slechter dan jij.
Hoe om jezelf te zijn als een jonge tiener. Hang niet rond met mensen die denken dat ze beter zijn dan jij of slechter dan jij.
 1. 1
  Hang niet rond met mensen die denken dat ze beter zijn dan jij of slechter dan jij. Zij zullen je baas rond, problemen veroorzaken, en dan kwalijk nemen voor het. Vind nieuwe vrienden die willen fungeren als zichzelf. Probeer ook niet om jezelf ofwel undersell.
 2. 2
  Gewoon handelen zelf. Als je met je vrienden, je anders handelen om als je met je ouders of grootouders. Doen alsof je thuis bent, zolang je niet destructief thuis, moet deze werken.
 3. 3
  Doe niet alsof je beter bent dan iedereen anders of slechter dan iedereen anders bent. Stop dit meteen. U kunt eenvoudig vrienden te verliezen door dit te doen, iedereen is gelijk. Als het makkelijk voor u om na te denken jezelf superieur, zal het makkelijk voor u om later denken jezelf nederig. De persoon die een hoop geld in vergelijking met een persoon met niet zo veel geld verdient hetzelfde te worden behandeld.
 4. 4
  Doe niet alsof je bent perfect. Face it, niemand is perfect, en dat geldt ook voor jou. Denk aan iemand die doet alsof hij perfect is en denk dan aan wat er mis met hem is. Er is altijd een 'fout' met hen. Een ander ding, niet handelen alsof je niet zo perfect, want je kunt veel vrienden die veel te verliezen.
 5. 5
  Niet rond te commanderen. Neem de controle over je leven, alleen maar omdat je jezelf zijn betekent niet dat de mensen die niet zichzelf zijn baas kunt u rond. De enige keer dat je moet luisteren naar bazige mensen is je ouders en je leraren, tenzij je ze je vertellen om iets stoms te doen.
 6. 6
  Behandel iedereen met respect je zou willen. Dit kan je hoeveelheid vrienden boost zoals in stap 1, als u vindt vrienden die zelf zijn, behandel ze met hetzelfde respect als je zou willen, en dat is wat ze willen!
 7. 7
  Hou van jezelf-als je niet van wie je bent en niet denkt dat je mooi bent, hoe verwacht je dat anderen zo denken?
 8. 8
  Kijk naar binnen-zoek naar wie je bent aan de binnenkant als een goed persoon zal het gemakkelijker maken om comfortabel in je eigen schoenen
 9. 9
  Houd een dagboek-waarom? Nou, het is heel moeilijk om jezelf te zijn als je jezelf niet kent. Een dagboek helpt mentaal en spiritueel bewustzijn te ontwikkelen (en dus zal yoga / meditatie, indien gewenst). Probeer te weten wat je denkt en begrijpen waarom je er zo over denkt.
 10. 10
  Zoek de toekomst-erachter te komen wat uw doelen, dromen en ambities zijn. Vind uw stijl, uw overtuigingen.
 11. 11
  Word filosoof! Overweeg het houden van een notebook met een lijst van uw opvattingen over onze wereld. Dit kan resulteren in een geweldige uitkomst, en kan een uitlaat van uw fantasierijke unieke vaardigheden en talenten zijn.
 12. 12
  Vind jouw plaats in de wereld-dit is nooit gemakkelijk, maar als een jonge tiener, jouw taak is om erachter te komen wie je bent. Probeer uit te vinden wat je gepassioneerd over bent. Zodra u vindt wat voel je je geweldig, weet er meer van. U voelt ongelooflijk! Een talent / hobby zoals zingen, dansen, muziekinstrumenten, sport, jodelen, mime, theater, gedichten schrijven, boek schrijven, lezen aan jongere kinderen, kunst, kalligrafie, yoga, fotografie, iets dat je graag doet: dit kan van alles zijn, kan uitblinken in, enz.
 13. 13
  Stoppen met een perfectionist-als je eenmaal begint te geloven je bent goed zoals je bent, zul je het vertrouwen dat je nodig hebt om de wereld uw ware zelf laten ontwikkelen.
 14. 14
  Willekeurige daden van vriendelijkheid - Hoe meer je anderen helpen, hoe beter je je voelt over jezelf, de wereld, en in het algemeen, het creëert een welluidend staat van gelukzaligheid.
 15. 15
  Wees nederig-zodra je goed voelt over jezelf en hou je eraan, zou je het betrouwbaarheidsniveau neem een beetje over de top. Het is geweldig om uzelf houden, zolang je liefde anderen als equivalenten van grootheid. Zelfvertrouwen is groot, trots is zonde.
 16. 16
  Ga rechtop-lopen hoog! Dit onthoudt een stormloop van vertrouwen en zal uw lichaamstaal te verbeteren ook door het sturen van positieve signalen.
 17. 17
  Wees niet bang voor wat anderen van je denken-vertrouwen op uw hart om u te vertellen wat juist is. Luister naar die innerlijke wijsheid van jou! We hebben allemaal die stem in ons hart en het is aan ons om te geloven! Als je lang en hard te luisteren, zult u merken dat uw geweten is er voor u te allen tijde om u te herinneren aan uw waarden. Je zal bijna altijd maken grote keuzes is je vertrouwen op je geweten. Vertrouw op uzelf te weten wat waar is voor jou!
 18. 18
  Luister naar je hart - Je hart zal je nooit in de steek! Als we blijven doen en denken wat anderen doen en zeggen, zul je nooit leren om jezelf te zijn. Dat zorgt gewoon voor een heel nieuw beeld. Meestal wat we voelen wordt binnen onze acties. We maken ons zorgen over wat anderen zullen denken als je jezelf te handelen, maar de waarheid is, who cares? Zolang je een respectvolle, maak je geen zorgen over het!
 19. 19
  Smile-slot, leren om gelukkig te zijn met jezelf!

Tips

 • Het beste advies is om comfortabel met jezelf. Wat je ook doet of wat je zegt, zorg ervoor dat het is je eigen mening of wat je wilt doen.
 • Onthoud altijd het gezegde: "Je me uitlachen omdat ik anders ben. Ik je uitlachen omdat je allemaal hetzelfde." Sommige mensen kopiëren elkaar, omdat ze niet hebben een eigen stijl. Uniek zijn en mensen zullen je opmerken en zoals jij.
 • Probeer niet te knoeien met haarverf. Dat is een teken dat je een nep en je probeert om iemand die je niet bent. Als je blond bent, waarderen blonde in plaats van het veranderen van het aan brunette om je minder te maken "dumb blonde." Maar je probeert iets nieuws, zoals haarverf kan een nieuwe ervaring en een goede manier te vinden wie je werkelijk bent.
 • Stel doelen voor jezelf. Proberen hard om deze doelen te bereiken, maar risico's die u of anderen kunnen kwetsen niet.
 • Maak zo veel vrienden als je kunt die niet worden gedragen als iets wat ze niet zijn. Een goede manier om aan te geven dat is als ze het dragen van een "kostuum" naar school, zoals de gothic outfit of the ghetto outfit.

Waarschuwingen

 • Niet altijd doen precies het tegenovergestelde van wat mensen zeggen. Dit kan ertoe leiden dat mensen denken dat je gewoon uit om ze te ergeren, tenzij je natuurlijk toevallig een rebel of rogue zijn.