Wkanl

Hoe te roken in je huis zonder je ouders uit te zoeken

De meeste mensen beginnen met roken als gevolg van 'peer-pressure, anderen omdat ze denken dat het cool. Nicotine is zeer verslavend, dus voordat je rookt, zorg ervoor dat dit is wat je echt wilt. Veel tieners onder de wettelijke leeftijd rook. Roken vermindert uw levensduur, en je bent een hoger risico op kanker. Roken zonder dat je ouders weten is mogelijk, zolang je de juiste dingen doen. Volg deze stappen, en roken in het huis zal niet langer een probleem te zijn.

Stappen

Hoe te roken in je huis zonder je ouders uit te zoeken. Het verwerven van de sigaretten en aansteker.
Hoe te roken in je huis zonder je ouders uit te zoeken. Het verwerven van de sigaretten en aansteker.
 1. 1
  Het verwerven van de sigaretten en aansteker. Nou, ten eerste, heb je natuurlijk de sigaretten, en de lichtere / wedstrijden. Hoewel dit misschien moeilijk lijken te krijgen, het is verrassend easy.The makkelijkste om te maskeren de geur is makkelijk te maken uit 3 dingen rond het huis, 7 droger vellen, een rubberen band een lege rol van wc-papier. eerst neemt de lege rol wc en droger blad en zet de droger vellen over de top dan een elastiekje om het te beveiligen. wanneer u door te blazen het zal ruiken als een droger blad niet sigaretten. Ook kunt u een vriend die is op de wettelijke leeftijd om de dingen die je moet kopen. Door hen het geld zo goed een pond / dollar etc. voor hun problemen, zullen ze waarschijnlijk geven u de spullen die je nodig hebt. Ook als er een zorgeloze familielid kan je naar hem / haar om wat te kopen voor je. Maar wees voorzichtig, op uw eigen hoofd zijn het.
 2. 2
  Vind een plaats om ze te beveiligen. Oke, nu heb je het rookt! Maar voordat je gaat branden, moet u een plek om ze te verbergen hebben, voor het geval er iets misgaat. De plaats waar je ze moet een duidelijke plek niet. Enkele ideeën zijn: de vakken waar een aantal merken van kauwgom komt in, sommige zijn in rechthoekige vorm, en groot genoeg voor ongeveer 5 of 6 rookt. U kan nodig zijn om het topje bukken een beetje als je filter sigaretten te gebruiken. Als je hand / machine gerold ciggies gebruiken, moet je niet een probleem hebben. De rest van het pakje sigaretten kan ergens verborgen worden buiten het huis. De meeste winterjassen hebben een voering aan de binnenkant. Als je een schaar of een mes of iets en maak een klein sneetje, kunt u het lichter en / of sigaretten in de vacht te houden. Zolang je niet de cut voor de hand liggende te maken, moet u in staat om de sigaretten te letterlijk te houden onder uw jas heel goed. Dit is een goede manier om te gebruiken tijdens het slapen 's nachts. Je moet ook je kauwgom doos van sigaretten in de vacht te houden. Als je hebt je rookt rondslingeren en je moeder komt, gewoon plak het in je broek.
 3. 3
  Krijg een alibi. Je hebt het rookt, en een plaats om het te verbergen, nu heb je een alibi nodig. Als je gaat om te roken in de badkamer, doe het terwijl ze doen alsof om de grootste kak van alle tijd hebben, of het genot van een bad. Daadwerkelijk gereden het bad, en ook, om niet om het water te verspillen, eigenlijk hebben een bad. Water mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. Ook het water is geweldig als je nodig hebt om je sigaret snel gedoofd.
 4. 4
  Je bent bijna klaar om daadwerkelijk te beginnen met roken nu. Nu hoeft u alleen maar de apparatuur die u nodig hebt met u waar u rookt (als je roken in het huis). De dingen die u nodig bent -
  • Sigaret (s) en lichter / wedstrijden
  • Kopje water voor het blussen van de sigaret, en tot as, of een bad vol met water en een wastafel / kruik tot as inch
  • Drinken (optioneel)
   • De drank is echt aan de smaak van de sigaret te maximaliseren, en ook om de geur van de rook uit uw mond te verwijderen. De oorspronkelijke schrijvers favorieten zijn - warme chocolademelk en cola.
  • Deodorant / Febreeze / Luchtverfrisser / Wierook (optioneel, aanbevolen als in huis)
   • De deodorant is als binnen het aantal van de geur van de rook kunnen verwijderen. Ook deodorant jezelf. Zwaar. Het openen van een raam helpt ook. Ook als u de deur opent de geur zal uiteindelijk gaan. Maar als je ouders zou thuiskomen, zou de geur gewoon op de plaats die u rookte en de gang net buiten. Met andere woorden, alleen laat de deur volledig open als je weet dat je meer dan een half uur - drie kwartier.
  • Chewing Gum (indien buiten) (optioneel)
   • De kauwgom is uiteraard om een ​​aantal van geur van de rook te verwijderen. Hetzelfde voor de tandpasta en mondwater. Je moet altijd je tanden poetsen na een rook.
  • Tandpasta / Mondwater / Beide (indien binnenshuis, of wanneer binnen na het roken buiten)
 5. 5
  Tijd voor het roken nu. Neem je sigaretten, je aansteker, drinken enz. in de rookruimte. Voorkeur de badkamer.
  1. Zorg ervoor dat u een handdoek mee te nemen.
  2. Zet nu de handdoek tussen de opening aan de onderzijde van de deur en de vloer. Wat rook kan ontsnappen en verrekening van de brandmelder enz.
  3. Open licht of volledig het raam. Als je helemaal open in de dag een buurman enz. kan je zien roken, maar de rook en geur zal sneller gaan. Het is jouw beslissing.
  4. Nu, als je onder het alibi van het hebben van een bad, zet de kranen op.
  5. Nu, met de lichtere, hoesten als je het doet want dat zal maskeren deel van het geluid.
  6. Steek de sigaret.
 6. 6
  Om dit te doen, zet de sigaret in je mond, en de lichtere net een beetje weg van het uiteinde van de sigaret. Nu puff of twee keer, en adem. De sigaret moet nu gaan branden. Lees voor meer informatie "Hoe maak je een sigaret op te steken".
 7. 7
  Oke, tot as van de sigaret, kunt u gebruik maken van de gootsteen of een kruik van een soort. Zorg ervoor dat u wassen achteraf.
 8. 8
  Oke, nu heb je de sigaret gerookt. Zet het uit, en wikkel het in 2 of 3 weefsels. Nu, voor de as, als in de gootsteen, eerst was dit dan zo goed mogelijk in, dan indien nodig, gebruik wat meer weefsels naar de rest van de as te verwijderen. Spoelen van de weefsels.
 9. 9
  Nu, kijk maar op de vloer voor een grote stukjes as of tabak. Als er veeg ze met weefsel, en spoel ze een beetje later.
 10. 10
  Hebben een bad en geniet ervan.
 11. 11
  Ga uit van het bad, droog jezelf, deodorant de kamer en jezelf, je tanden poetsen, krijgen veranderd, verberg je aansteker en sigaretten in je broek-of jaszak of iets, vertrekken met het raam volledig open, en de deur te verlaten zo open je wensen (lees hierboven).
 12. 12
  Als je roken buiten, neem wat kauwgom met u.
  1. Ga ergens je ouders zouden niet op zoek naar jou. U kunt voorkomen dat ze op zoek voor u door hen te vertellen je gaat uit, maar ze niet vertellen dat je gaat uit voor een rook.
  2. Op de plaats, oplaaien, genieten van de rook, en dan een stukje kauwgom.
  3. Steek je lichter en sigaretten terug in je zak enz. en daarna relaxen rond voor 10-15 minuten. Als je naar buiten voor als 5 of 6 minuten na de lunch je ouders zullen natuurlijk denken dat je roken. Maar als je na 20-35 minuten terug te komen, zullen ze minder verdacht. Het beste ding om te doen is om naar een vriendin thuis (bij voorkeur een vriend die weet dat je rookt) terwijl chillen rond, zodat je vriend kent de situatie en moeten je ouders verdacht zijn kun je zeggen - "Ik was beneden huis Tom's okay? hem zelfs vragen! "
 13. 13
  Wanneer je terug thuis komt, gaat u naar uw badkamer / slaapkamer en zet wat deodorant op.

Tips

 • Als je bang bent om gepakt, roken buiten.
 • Op een avond, wanneer iedereen slaapt en de kans groot dat iedereen in uw straat is, rook uit het raam, het sluiten van de gordijnen strak achter je, alleen de gordijnen geur van rook, vermeerderd met de wind in je voordeel, leunen, en klap je rook in de richting van de wind, maakt dit een stuk minder krijgen in de kamer
 • Als je denkt dat je ouders het verdacht zijn, niet te roken in het huis voor een paar dagen. Meestal ouders zijn niet thuis, dus als ze niet, ga overal roken, opent u een venster licht de stroman, en blaas de rook uit het raam.
 • Ook krijg je een toiletrol en die droger vellen met een geur, stok 2 of 3 van de bladen in de toiletrol. Adem uit door dit. De rook komt uit ruiken als gedroogde kleding. Dit elimineert 60-85% van alleen de rook. Als u door een open raam, adem uit door er.

Waarschuwingen

 • Naast longkanker, roken veroorzaakt ook mondkanker, dwz van de wangen, tandvlees en tong.
 • Roken is schadelijk voor uw gezondheid. Niet beginnen als je niet rookt.
 • Rokers hebben een veel beter gevoel van geur en smaak dan rokers doen. Zelfs als je denkt dat je hebt gekregen ontdoen van de sigaret stank, kan uw familie nog steeds merken. Als je denkt dat niemand kan rook ruiken op je lichaam, haren of kleding, heb je het mis.
 • Als je hebt om het te stelen, moet je waarschijnlijk niet worden het toch doen.
 • Roken door minderjarigen is verboden, maar in Massachusetts, kunt u rookt minderjarige, maar je kunt niet rookt kopen.
 • Roken niet om je cool te maken. Het geeft een beetje hoog, dat is het punt.

Dingen die je nodig hebt

 • Sigaret
 • Lichter
 • Luchtverfrisser