Wkanl

Hoe om te spijbelen

Bijna iedereen heeft een klasse die ze willen dat ze waren nooit in, maar ze hebben niet het lef om over te slaan omdat ze bang om gepakt te worden, of ze weten niet hoe. Hier zijn een aantal stappen om veilig te krijgen uit de klas. Volg deze aanwijzingen, of u kunt gebruik maken van deze en geef ze uw eigen stijl.

Stappen

Hoe om te spijbelen. Niet de moeite het lezen van dit artikel als je denkt dat je gepakt wordt.
Hoe om te spijbelen. Niet de moeite het lezen van dit artikel als je denkt dat je gepakt wordt.
 1. 1
  Niet de moeite het lezen van dit artikel als je denkt dat je gepakt wordt.
 2. 2
  Prioriteren. Plan de dag en de periode dat u wilt overslaan. Zorg ervoor dat het een dag zul je niets, zoals een test-missen. Spijbelen moet leuk zijn en slechts een keer-in-een-tijdje, niet iets om je cijfer te verlagen!

Kijk voor legitieme manieren uit

 1. 1
  Alternatieven te zoeken. Rekening met alle speciale evenementen die momenteel voorkomende in uw school (zoals boekenmarkten). Misschien wilt u vragen of u ze tijdens een les kon helpen. Als ze akkoord gaat, zullen ze je een briefje schrijven vraagt ​​je leraar als je wordt vrijgesteld van die klasse, dus je zult moeten om te voorspellen of dat bepaalde leraar niet eens of.
 2. 2
  Maak een afspraak.

Verbergen uit

 1. 1
  Zoek een plek om te verblijven tijdens die klasse periode. Goede plekken in schoolgebouwen zijn een zelden gebruikte trappenhuis, toiletruimte (zorg ervoor dat de toiletbril omlaag als u op zoek bent om te gaan zitten en te spelen met uw iPod of zoiets), lege klaslokaal, de sportschool, of studiezaal. Idealiter wil je naar een plaats buiten de campus, zoals een nabijgelegen winkel, restaurant, bibliotheek, bioscoop, winkelcentrum, of een vriend het huis te vinden. Het hebben van vervoer maakt dit veel makkelijker.
 2. 2
  Bedenk hoeveel mensen frequent dit gebied. Je wilt niet dat leraren of uw schoolpersoneel opdagen op deze locatie. Zorg ervoor dat u een plaats waar leraren zijn waarschijnlijk niet te bezoeken of waar je ouders niet in staat zal zijn om je te zien kiezen.
 3. 3
  Ga in een badkamer stal. Hoewel het misschien de grofste plek over te slaan, het is ook de beste plek om niet gepakt, want als bijvoorbeeld iemand je vraagt ​​wat je doet, of is een typisch "Wie is daar?" kunt u onmiddellijk antwoorden, "Ik gebruik het toilet hier, vind je het erg?" Hun antwoord zou hoogstwaarschijnlijk, 'Sorry, never mind, "en ze zouden gewoon weg te lopen.

Vroeg verlaten

 1. 1
  Vroeg vertrekken. Laat ongeveer 2-3 minuten voordat die klasse periode voorbij is om te voorkomen dat anderen het zien van u het verlaten van het gebied. Niet terug.

Verbergen uit

 1. 1
  Vergeet niet om de leraar te overwegen, zouden ze merken dat je afwezigheid? Zouden ze zelfs de rol noemen? Als ze dat doen noemen de rol, dan zorg ervoor dat je de leerlingen in de klas te dekken voor u. Voor studenten ben je niet vriendelijk met, moet u wellicht om ze te betalen.
 2. 2
  Bij het ​​verplaatsen naar de periode (s) u wilt overslaan, het hoofd voor de toiletten. Breng een gesmeed wc pas in het geval van een leraar vraagt ​​waar je heen gaat.
 3. 3
  Verstoppen in een wc-hokje totdat het voorbij is. Dit kan betekenen dat u een aantal activiteiten te brengen, een iPod, DS, iets te maken van, of zelfs je mobiele telefoon mee te nemen, maar zorg ervoor dat je koptelefoon gebruiken of controleer of het volume is uitgeschakeld op alles.
 4. 4
  Wanneer de periode (s) is voorbij, vraag je vrienden als het deksel omhoog gelukt. Zorg ervoor dat de leraar je niet ziet voor de rest van de dag.

Een telefoongesprek voeren

 1. 1
  Maak een telefoontje naar de school noemt jezelf uit voor de hele dag of een bepaalde periode. Als u alleen wilt een paar periodes overslaan, zeggen dat je een tandarts of orthodontist afspraak hebben. Klinkt alsof je je mama of papa. Meestal zijn ze kunnen vertellen of het een ouder of student roeping, dus vraag een vriend om het te doen voor u, zodat ze niet uw stem te herkennen. Wees voorzichtig niet te lachen of klinkt verdacht. Als je ouders hebben een accent, proberen te imiteren.

Maar dit is niet altijd de beste manier om het overslaan want het is vrij moeilijk om de stem van je ouders imiteren. Zelfs als je slaagt, kunnen ze ook bellen mobiele telefoon van je ouders en later bevestig uw excuus.

Je zou ook eens proberen doen alsof ze een tante of oom, opa, oma, enz. Als de school niet bekend is met de relatieve u imiteren.

Blijf alert en houd het echt

 1. 1
  Wanneer je naar je schuilplaats gebied, blijf op zoek naar leerkrachten of ouders, of iemand die je kan herkennen en vertellen over je.
 2. 2
  Als je gewoon wilde een paar periodes overslaan, ga terug naar school en doorgaan met de rest van de dag. Als iemand vroeg waar je was, make-up wel een excuus, als je een afspraak bij de tandarts moest.
 3. 3
  Als je in de situatie waarin iemand die je vindt, zal je een redelijke excuus nodig. Vergeet niet te denken van een aantal goede degenen voordat dit gebeurt. Er is niets erger dan te denken van een excuus ter plaatse. Ook zeker niet te aarzelen (cool, zelfverzekerd, en handelen natuurlijk) indien ten gevolge van een autoriteit figuur, zal dit de verdenking van u overslaan verlagen.
 • Als je te laat voor de klas zijn, gaat u naar het kantoor en vraag om een ​​pas te homeroom. Ook, zorg ervoor dat je niet door jezelf. Verkrijg tenminste 5 mensen om het te doen met je - misschien niet allemaal in dezelfde klasse, want het dodgy zal lijken

Fake ziek

 1. 1
  Fake een kleine ziekte / verwonding, zoals hoofdpijn of een bloedneus.

Hoofdpijn

 1. 1
  De periode voor de degene die je van plan bent om over te slaan, vertellen de leraar je hoofd doet pijn.
 2. 2
  Vraag of je kunt naar de verpleegkundige.
 3. 3
  Verblijf in het kantoor van de verpleegster voor de hele klas terwijl je hoofd.

Neusbloeding

 1. 1
  Maak nep bloed op voorhand. Gebruik GEEN ketchup, de kleur is niet realistisch genoeg.
 2. 2
  Doe alsof je tegen het lijf loopt iets zoals een muur.
 3. 3
  Stiekem squirt de nep-bloed in je neus.
 4. 4
  Laat de leraar je "bloedneus" en je krijgt naar de verpleegkundige.
 5. 5
  Liggen met uw hoofd achterover en het weefsel op je neus voor de rest van de klas.

Tips

 • Maak vrienden met de school bewakers voordat je overslaan. Het hebben van aansluitingen zorgt voor een gemakkelijkere tijd rond te lopen door de gangen en minder vragen. Bewakers geven je ook iemand van onberispelijke morele karakter met als een school officiële wandelingen door te spreken.
 • Na de bel gaat aan het hoofd naar de klas (degene die u probeert te slaan), lopen in de tegenovergestelde richting van de klas. Toen de late bel gaat, draai je om en begin te lopen naar je klas. Op deze manier, als je wordt tegengehouden door een school ambtenaren vragen waar je klas ligt, kunt u te wijzen in de richting waarin u nu lopen. Deze tip werkt vooral goed voor onervaren leugenaars want het vereist geen liegen helemaal.
 • Ga met een vriend. Het zal meer plezier. (Houd in gedachten moet je niet meer dan een vriend mee te nemen, vooral als je van plan bent om te wandelen rond de school omdat het is vrij duidelijk dat je overslaan).
 • Meisjes kunnen zeggen dat ze op hun periode.
 • Opzettelijk verlaten van een boek of artikel ergens willekeurig, en vergeet niet waar het is. Toen de klas die u wilt overslaan komt, vertel hem / haar dat je het item verloren en moet het NU. Dat bespaart u ongeveer 10 minuten van "proberen" om het te vinden. Stel dat u het nog in je sportschool locker.
 • Als je zijn verstopt in de badkamer voor de dag in een kleine school waar mensen kunnen opmerken als dezelfde stal is gesloten voor een ongebruikelijk lange tijd, probeer dan kraampjes elke keer in een tijdje als niemand anders is in de badkamer.
  • Als iemand binnenkomt terwijl u overstapt, maar handelen natuurlijk. Ze weten niet dat u het overslaan en het meest waarschijnlijk zou toch niet schelen.
 • Sla nooit je eerste les. Je zal afwezig worden beschouwd voor de dag en eventueel worden beschuldigd van late aankomst.
 • Heb een klasgenoot vertellen een leraar 'hij / zij' s in de verpleegkundige omdat ze buikpijn had "als de leraar vraagt ​​waar je bent.
 • Als je betrapt en je hebt geen excuses, gewoon bekennen overslaan. Als u niet wilt verliezen zo veel waardigheid echter enkel antwoorden u waren op een 'zelf gemotiveerd field trip'.
 • Als je alleen het overslaan van een klas met een medeplichtige, en je bent rond te lopen in de zalen (of je hebt een pasje of niet) en je ziet een school officiële wandelen, beginnen te praten over school of iets intelligent.
 • Als je weer gepakt wordt de volgende dag, vertel het belangrijkste dat je een slechte keuze gemaakt en dat je niet meer zal overslaan.
 • Denk aan een excuus voor je dus overslaan als je docent je vraagt ​​waar je was je niet hoeft na te denken over je voeten.
 • Plannen en organiseren van je methode vooraf.
 • Probeer uw laatste les van de dag overslaan. Dit zal toelaten om thuis toen de bel gaat gaan.
 • Als uw school vraagt ​​pink slips (zoals hal passes) voeren rond een oude. De werf taken zal zien dat je die roze papier in je hand en laat je met rust.
 • Als je leraar vertelt dat je naar een andere kamer leerkracht omdat je de klas verstoord of in de problemen kwam, niet naar de kamer van de leraar en loop je gewoon uit je klas plaats. Dit zal niet werken als de klassen zijn recht tegenover elkaar, omdat de mensen in je klas zal weten dat je overslaan.
 • Als je een drukke lunch periode, krijg alleen je lunch te eten, en te vertrekken.
 • Als u een end-of-day assembly, dat is uw beste weddenschap. Ook zou je gymles overslaan. U zult niets missen. Doe dit alleen als je leraar vraagt ​​nooit roll!
 • Kom naar de klas toen er ongeveer twaalf tot vijftien minuten te gaan voordat de bel. Dan rustig lopen naar de leraar en zeggen dat je in het kantoor van de verpleegster, want je had een migraine, en werd liggend. Dan vraag je leraar iets als "Wat heb ik gemist?"
 • Indien en wanneer de docent vertelt u wat de klas deed die periode, naar beneden kijken alsof je onthouden wat ze zei, kijk dan omhoog en zeggen: "Oke, bedankt," en ga zitten. Zorg dat u uw tempels wrijven of knipperen je ogen om zo vaak, alsof je echt had hoofdpijn.
 • Ga praten met de hulpverlener te doen alsof je een harde tijd met iemand.
 • Als u overrompeld, volgt u deze instructies:
  • Schrijf "Out of Order" op een stuk papier. Kleef ze op stal een badkamer, en voer. Echter, moet u uw voeten van de grond als er iemand binnenkomt
  • Breng een boek of iets rustig om je bezig te houden. Op het toilet zitten met je benen van de vloer of staan ​​ergens niemand kan je zien.
  • Aan het eind van de dag, verlaat de stal.
  • Probeer alert blijven, NIET de stal te verlaten, en houd stil wanneer iemand komt binnen Zorg ervoor dat het bord is groot en opvallend.
 • Vertel de leerkracht dat je een harde tijd en de noodzaak om de counselor te praten.
 • Als u verbergen in de badkamer en gepakt, zeggen dat je een slechte maag.
 • Ga studiezaal. Zelfs als je gepakt wordt je niet in veel moeite te krijgen en als je ouders uit te vinden, ze kunnen niet echt iets zeggen dat zolang je niet falen al uw klassen. het is gewoon studeren hal, toch?
 • Als uw school biedt laptops voor uw rang, hebben u (en eventueel uw medeplichtige) voeren rond uw laptop. Als een leraar vraagt ​​wat je doet (buiten?) Hen vertellen dat je op zoek bent naar een goede plek om te filmen. Denk aan een onderwerp dat u bent "filmen" over (de leerkracht kan vragen.)
 • Voor gymles je kunt dragen sandalen en zeg je 'vergeten' je gymschoenen. De docent zal u zitten, maar houd in gedachten dat je waarschijnlijk krijgt een F voor de dag.
 • Als het nodig is om te reizen in een groep, splitsen uw krachten, zodat u kunt uitstappen gemakkelijker en de bewakers kan niet al je op te vangen.
 • Doen alsof je ziek werken ook zijn, sommige ouders vallen voor het.

Waarschuwingen

 • Vermijd uw opdrachtgever! Dat is de slechtste persoon tegen het lijf loopt, om duidelijke redenen.
 • Maak snijden klasse een "elke keer in een tijdje" soort dingen.
 • Als u ontdekt, ontkennen. Blijf bij je verhaal. Wees niet dom en verander je excuus, dat zal je gevangen en je zal gewoon in de problemen komen.
 • Spijbelen is onwettig in vele rechtsgebieden en kan landen je ouders in zo veel moeite als u.
 • Als je het overslaan omdat iemand je lastigvalt in de klas, of een leraar met opzet de pik op je, bespreek het met je begeleider.
 • Sommige scholen hebben een website waar ouders en studenten kunnen inloggen op en zien hun rangen, lunch geld, DAGEN AFWEZIG enz. Pas op - je ouders kunnen inloggen en achterdochtig te zijn over waarom je die klasse gemist!
 • Niet te vaak overslaan. Als je elke dag of elke week overslaan, zal de leerkracht opmerken. Alleen overslaan als je gewoon niet kan omgaan met naar die klasse die dag.
 • Als het passeren van een leraar, helpt het om een ​​soort van papier in je handen te hebben met ofwel een krabbel of een naam. De leraren zullen vertrouwen is legitiem.
 • Wees op uw hoede dat als je betrapt wordt, de gevolgen kunnen variëren van detentie te worden opgeschort.
 • Gebruik dit als een laatste redmiddel en vooraf alternatieven te zoeken indien mogelijk. Als je nerveus bent over een test, studie voor de test bent of gewoon je best doen als je niet studeren. Als je wordt gepest, spijbelt zal niet de pester weg te gaan.
 • Als u absoluut het schoolterrein MOET vertrekken, krijgen in een voertuig, indien beschikbaar. Maak wandel je laatste redmiddel, omdat de camera's zullen tape vertrek je en het zal duidelijk zijn dat je overslaan. De meeste van de tijd, wordt een live-camera voeding gericht op een televisie in de school kantoor of het voedt om een ​​TV-kanaal beschikbaar om de hele school te zien soms. Wees voorzichtig.
 • Handelen niet verdacht. Als een leraar langsloopt, niet bukken of weglopen. Als je paranoïde bent gewoon schrijven pas zeggen dat je gaat naar de bibliotheek. Maak je geen zorgen over het handschrift, alleen de beste bibliothecarissen controleren om te zien of de pas is een fake. Handelen altijd kalm en casual. Nooit, onder geen enkele omstandigheid, in paniek raken of weglopen.
 • Als u er een gewoonte van om dit te doen en je bent herhaaldelijk betrapt, zou je eventueel worden uitgezet of geaard.
 • Sommige scholen nemen opkomst elke periode. Als dit het geval is met uw school, wachten tot na de leerkracht neemt presentielijst. Dan, wanneer de leraar bezig is, vragen om de badkamer te gebruiken en neem je spullen mee. (Dit werkt niet als je moet afmelden.)
 • Als de school contacten je ouders via de telefoon te informeren over straf, er is geen uitweg. Als zij het stuur in de mail, kan je gewoon checken de mail (indien mogelijk) en gooi de brief weg.
 • Er is een risico op het krijgen gevangen en argwaan te wekken. Accepteer dat mensen zullen wantrouwen je als je betrapt.
 • Probeer CCTV-camera's te vermijden, vooral als een camera uw kenteken kunt krijgen als je de school verlaten.

Dingen die je nodig hebt

 • Fake zaal pas
 • Dingen om u bezig te houden
 • Een mobiele telefoon met ondersteuning voor sms (aan te raden om u op de hoogte houden als iemand je opmerkt)