Wkanl

Hoe om te rijpen in de middelbare school

Het is officieel: je bent uit de lagere school en geen kind meer. Hier is hoe te dienovereenkomstig en met etiquette te gedragen.

Stappen

Hoe om te rijpen in de middelbare school. Hebben een grote houding.
Hoe om te rijpen in de middelbare school. Hebben een grote houding.
 1. 1
  Hebben een grote houding. Wees zelfverzekerd en geloof in jezelf. Zeg tegen jezelf dat je slim bent, of mooi, of wat dan ook groot kenmerk dat u hebt.
 2. 2
  Wees jezelf en vertrouwen over wie je bent. Loop met je hoofd hoog gehouden en zelfs een beetje lente in je stap gezet. Doen alsof je weet waar je naartoe gaat en als je moet er snel komen. Niet alleen zal dit u er meer volwassen, maak het je minder kwetsbaar voor pestkoppen.
 3. 3
  Hier krijg je een goed netwerk van vrienden. Dit zal een grote hulp. Als iemand je beschuldigt van het zijn onvolwassen, moet je je vrienden om u een back-up.
 4. 4
  Kleed het deel; proberen te kleden op een manier die niemand zal beledigen, maar toch kun je je wel. Overwegen het dragen van kleding die je lijkt meer volwassen en "professional". Vermijd het pak en stropdas, maar blijf weg van de cartoon t-shirts, vinden een gulden middenweg die bij je past. Er zijn tal van mode-blogs kunt u kijken op naar een idee van wat is trendy over de hele wereld te krijgen. Het is meestal niet de kleren populaire kinderen dragen. Wees een stap voor hen!
 5. 5
  Lachen als je moet of als er een grap, maar niet overdreven lachen. Er is een fijne lijn tussen hard lachen om iets en lachen ongepast. Steek deze niet over - it'll je kijkt alsof je vijf. Bijt je tong als je moet. Zodra je stopt, knoeien met je rugzak riem of locker te houden van het weer lachen. Als je problemen hebt met het vinden van de fijne lijn van het lachen, neemt de veilige aanpak en lachen niet helemaal. U kunt altijd de situatie te spelen als zijnde "te volwassen" voor de humor of niet begrijpen. Ook moet je niet vergeten dat slechts een simpele glimlach als goed zal doen om een ​​grap te erkennen - het is ook veel minder onaangenaam in de klas.
 6. 6
  Harder proberen te houden van cijfers en studeren harder. Dit geeft je meer volwassen te maken, en helpen bij de voorbereiding voor de middelbare school en universiteit. Studiegroepen zijn ook zeer geschikt voor het ontmoeten van mensen, maar het primaire doel socialiseren niet maken.
 7. 7
  Oefen jezelf zijn. Proberen te gedragen als iemand anders zal je kijkt als een dwaas, en de kans groot dat je bent waarschijnlijk al koel, ontzagwekkend, en geweldig in uw kliek! Gewoon negeren de populaire kinderen - je super bent! Plus, populaire kinderen zijn net zo onzeker als ieder ander, en misschien nog meer.
 8. 8
  Probeer niet te veel aandacht te krijgen. Niet doen domme dingen om aandacht te krijgen, want het is echt vervelend. Bijvoorbeeld, handelen niet gek en springen rond in het winkelcentrum en slijtage "over-done" kleding zodat mensen naar je kijken. Het is niet prettig om naar te kijken. Doen alsof je waardigheid en gezond verstand.
 9. 9
  Als je het niet zou doen thuis, doe het niet op school. Het is nooit goed om iemand op school heel anders dan thuis. Als je niet zou vloeken thuis, niet vloeken op school. (Trouwens, vloeken is verboden in de meeste scholen.
 10. 10
  Zijn altijd netjes en georganiseerd met uw bindmiddel

Tips

 • Nieuwe dingen leren. Worden georganiseerd en goed gedragen.
 • Niet opgaan naar mensen en opscheppen met hen over je vriendje / vriendinnetje.
 • Vergeet niet om plezier te hebben met je look en houding.
 • Handelen niet gek, en geen deel uitmaken van grove grappen of opmerkingen heeft alle tijd.
 • Oefen het controleren van uw gelach, sommige mensen zijn verbaasd als je kunt stoppen met lachen op een bericht momenten.
 • Als je naast iemand zitten en ze hebben een hoofdpijn, probeer een beetje meer stil, zodat u niet hun hoofdpijn erger praten. Zorg er ook niet om je potlood tikken op de tafel, vooral wanneer iemand aan tafel of bureau heeft een hoofdpijn.
 • Weet de leraar niet te onderbreken wanneer ze praat aan de klas. Als ze is in gesprek met de klas niet je hand opsteken en roepen: "Mevrouw Zus-en-zo, ik heb een vraag..." en niet flappen uit uw vraag, tenzij ze roept je.
 • Niet opgaan naar mensen en hen vertellen dat ze hebben meer vrienden / je hebt meer vrienden dan hen.

Waarschuwingen

 • Als je de bonen over een crush overslaan naar iemand en hij / zij vertelt iemand anders, niet boos op hem / haar. Het laat zien hoe onvolwassen je bent. Net doen alsof er niets gebeurd was en niet een big deal over het niet maken. Ook niet boos als je geliefde is te praten met je vriend en niet je, dat is een andere manier om te laten zien je onvolwassen bent.
 • Verander uzelf niet voor iemand anders.
 • Toen rond je geliefde, lachen of twee keer wanneer ze vertellen een grap - niet meer dan dat. Als u lachen veel als je iets drinkt je zou riskeren spuitende water of wat drank je drinkt in je neus, en dat is helemaal niet leuk.
 • Als je geliefde je niet mag terug, wel volwassen over. Trouwens, het is zijn / haar verlies, niet de jouwe.