Wkanl

Hoe je je wenkbrauwen te plukken

Bent u bezorgd over het plukken je wenkbrauwen voor het eerst? Je voelt je een beetje knijpen, maar met behulp van de juiste techniek zal de pijn te minimaliseren. Leer hoe om uit te rukken en vorm je wenkbrauwen als een professional.

Stappen

Hoe je je wenkbrauwen te plukken. Hier krijg je een goede pincet.
Hoe je je wenkbrauwen te plukken. Hier krijg je een goede pincet.

Met behulp van de juiste techniek

 1. 1
  Hier krijg je een goede pincet. Gebruik fijne punt, schoon pincet om het werk te doen. Als de pincet die u gebruikt zijn te bot of onhandelbaar, kan het proces van het plukken veel langer duren en leiden tot onnodige pijn. Je moet in staat zijn om stevig vastpakken individuele haren en trek ze uit soepel.
 2. 2
  Verzachten de huid rond je wenkbrauwen. Wanneer de huid er zacht en soepel, de haren glijden veel gemakkelijker. Epileren huid die droog en stijf is zal de ervaring des te pijnlijker maken.
  • Plan om je wenkbrauwen plukken vlak nadat je een douche te nemen. Het warme water en stoom zal hebben verlaten uw huid vochtig en soepel.
  • Als u nodig hebt om uit te rukken op andere momenten van de dag, je gezicht wassen met warm water en dep het droog. U kunt ook een washandje en zet het in de heetste water je kunt omgaan, plaats het dan op je wenkbrauwen gedurende 2 minuten. Het zal de poriën te openen, waardoor het makkelijker om uit te rukken.
  • Doe wat lotion op je wenkbrauwen om ze zachter en gemakkelijker te plukken maken.
 3. 3
  Identificeer de richting waarin je wenkbrauw haar groeit. Voor de meeste mensen, het haar groeit naar buiten uit de neus in de richting van de haarlijn. In sommige gevallen wenkbrauwen van mensen haren groeien in meer dan een richting. Nemen zorgvuldig kennis, want je wilt de haren in de richting van hun groei te trekken wanneer je plukken, dit helpt hen komen netjes.
 4. 4
  Houd een pincet in je hand als een potlood. Het open uiteinde moet naar boven. Geef het een paar knijpt zodat je comfortabel met de beweging moet u gebruiken om uw wenkbrauwen plukken bent.
 5. 5
  Plaats de punt van de pincet aan de wortel van het haar dat u wilt plukken. (Volg de onderstaande aanwijzingen om erachter te komen welke haren je te plukken). Zo dicht mogelijk bij de wortel van het haar mogelijk te maken en trek, altijd trekken in de richting van de haargroei en het houden van de pincet hoek zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk.
  • Herhaal dit totdat u klaar bent met het plukken op voorhoofd, en herhaal aan de andere wenkbrauw.
  • Als u nodig hebt om te stoppen en een aantal pauzes, dat is ok. Hervatten plukken als je klaar bent.
  • Soms epileren wenkbrauwen zorgt ervoor dat de ogen te verscheuren en de neus te jeuken. Dat is volkomen normaal, gewoon blijven doorgaan tot je klaar bent.

Uitzoeken waar te rukken

 1. 1
  Identificeer de plaats waar je wenkbrauwen moet beginnen. Dit is verschillend voor elk gezicht, maar dezelfde techniek kan worden gebruikt om iemands voorhoofd lijn vinden. Neem een ​​wenkbrauw potlood of een andere lange-instrument en deze uitlijnen van binnenste hoek van je oog tot het puntje van je neus. Gebruik een wit potlood om een ​​punt te maken boven de plek waar het kruist je wenkbrauw. Dit is waar je wenkbrauw moet beginnen. Herhaal met het andere neusgat.
  • Voel je vrij om de punt naar voren of naar achteren te bewegen een beetje. Deze techniek geeft de algemene plek waar je wenkbrauwen zou moeten beginnen, maar uw persoonlijke voorkeuren kunnen ook een rol gaan spelen.
  • Zorg ervoor dat het instrument dat u gebruikt om startplaats van je voorhoofd te vinden is erg dun. Als je iets dik gebruikt, zal het enigszins verloren gaan waar u de stip te plaatsen.
 2. 2
  Erachter te komen waar je wenkbrauwen moet piek. Keurig verzorgde wenkbrauwen boog rond het oog, en de plaats waar ze piek een groot verschil in uw uiteindelijke look kan maken. Neem hetzelfde instrument, en dit keer deze uitlijnen vanaf de buitenste rand van je neusvleugel naar de buitenste rand van je iris. Markeer de plek waar het kruist je voorhoofd, en herhaal aan de andere kant.
 3. 3
  Markeren waar je wenkbrauw moet eindigen. Ditmaal line-up van het instrument van de rand van je neusgat naar de buitenste hoek van je oog. Markeer de plek waar het over je voorhoofd valt. Dit is waar je wenkbrauw moet natuurlijk eindigen; herhaal aan de andere kant.
 4. 4
  Erachter te komen hoe dik u wilt dat uw wenkbrauwen te zijn. Er is geen "perfecte" dikte voor wenkbrauwen, alles hangt af van je gezicht vorm en stijl keuzes. Je moet een dikte in gedachten hebben voordat je begint het plukken, dus je zult voorkomen dat het plukken te veel of te weinig. Overweeg de volgende factoren:
  • De grootte van uw ogen. Als u grote ogen, misschien wil je ze balanceren met dikkere wenkbrauwen. Als je kleine ogen, balanceren ze met dunnere wenkbrauwen.
  • De ruimte tussen je wenkbrauwen en je ogen. Als je wenkbrauwen hoog op je voorhoofd zijn ingesteld, kunt u om te gaan met zwaardere wenkbrauwen te helpen frame van uw ogen. Als u een laag-set browbone die iets uitsteekt over je ogen, ga met dunnere wenkbrauwen, zodat ze niet te zwaar over je ogen doen kijken.

Vormgeven van je wenkbrauwen

 1. 1
  Gebruik een wenkbrauw borstel om de haren borstelen recht omhoog. Bestrijk ze lichtjes in de richting waarin ze groeien. U zult meteen zien wat lange, weerbarstige haartjes die moeten worden geplukt.
 2. 2
  Pluk de haren die buiten de puntjes hebt gemaakt valt. Plukken zorgvuldig een haar per keer, het vormgeven van je wenkbrauwen volgens het plan die u hebt gemaakt.
  • Pluk de haren die dichter bij je neus dan de punten die u over uw innerlijke wenkbrauwen trok.
  • Vorm de boog gebieden door het plukken van een paar haren rond de toppen hen een meer gedefinieerde vorm te geven.
  • Pluk de haren die dichter bij je slapen dan de puntjes je trok aan de buitenkant van je wenkbrauwen vallen.
  • Pluk meer haartjes vanaf de onderkant van je wenkbrauwen om ze zo dun of dik als je zou willen maken.
 3. 3
  Niet overpluck. Als je het vormgeven van je wenkbrauwen, neem het langzaam. Een stap terug en kijk in de spiegel om de paar minuten om je vooruitgang te controleren. Zorg ervoor dat je niet te veel plukken; wenkbrauw haartjes kan 6 weken duren om terug te groeien, en soms zijn ze niet terug groeien helemaal.
 4. 4
  Eindig met brow gel. Kam je wenkbrauwen in de richting van hun groei en toepassen wat wenkbrauw gel (of haargel) om ze op hun plaats te houden.

Tips

 • Niet een wenkbrauw helemaal tweeze en doe dan de andere. U zult in staat zijn om evenwicht te creëren door het doen van een paar haren op een oog en daarna afwisselend de ogen van daar.
 • Zorg ervoor dat wanneer je plukken van de haren, dat u de vorm of contour van uw gezicht structuur te volgen, het maakt echt een verschil.
 • Als je merkt dat er roodheid waar je plukken, gebruik gewoon een beetje aloë vera gel of tea-tree olie om het te verminderen.
 • De beste tijd om je wenkbrauwen te plukken is vlak nadat je hebt gedoucht. Het zal veel minder pijnlijk zijn.
 • Trim je wenkbrauwen voor de perfecte afwerking. Borstel je wenkbrauw, eerst omhoog. De echt lange haren zal zeer zichtbaar. Gebruik een paar kleine trimmen schaar de uiteinden die boven het dikste deel van de wenkbrauw te bereiken weg te knippen. Herhaal dit met een neerwaartse borstelen en knip uiteinden die onder het dikste deel van de wenkbrauw te bereiken. Beëindig de stap omhoog weer borstelen.
 • Probeer deppen je wenkbrauwen met wat verdovende crème, zal dit verdoven en neemt de pijn weg.

Waarschuwingen

 • Epileren een haar herhaaldelijk kan de follikel te vernietigen en het kan niet terug groeien. Zeker niet te overpluck.
 • De hoek van de pincet is belangrijk voor pijnvrij verwijderen en te voorkomen ingegroeide haren en irritatie. Trekken in de richting van de haargroei bij een ondiepe hoek (een hoek kleiner dan 45 graden), maar trek nooit recht omhoog.