Wkanl

Hoe de gemeenschappelijke tekenen van veroudering te verbergen

Terwijl we allemaal graag denken dat we er jong, moeder natuur heeft andere plannen voor ons uiterlijk. Naarmate we ouder worden, onze huid verandert. Lachen markeringen rond onze ogen, ouderdomsvlekken op onze huid, rimpels rond de mond zijn alle duidelijke tekenen van veroudering. Met de hulp van een aantal cosmetische producten, kunnen we deze tekenen die wijzen op hoge leeftijd te verbergen en brengen de focus terug naar de functies die je van een individu te maken.

Stappen

Hoe de gemeenschappelijke tekenen van veroudering te verbergen. Bereid de huid met een doekje dat reinigt en tonen.
Hoe de gemeenschappelijke tekenen van veroudering te verbergen. Bereid de huid met een doekje dat reinigt en tonen.
 1. 1
  Bereid de huid met een doekje dat reinigt en tonen. Volgen met een goede kwaliteit moisturizer die zonnescherm bevat.
 2. 2
  Breng een huid primer na de moisturizer is gedrenkt in. Dit zal helpen om de huid, zodat retexturise dat de stichting soepel en gelijkmatig kan verspreiden en blijven langer.
 3. 3
  Dep een groene concealer op je vinger. Meng het op de huid op je gezicht waar er sterke rode vlekken en aders (meestal de de wangen, kin of neus).

 4. 4
  Dep een stichting stok die je foundation past op de ouderdomsvlekken met uw vingers. Gebruik een concealer (een die ook past bij uw stichting) voor donkere ouderdomsvlekken - het is dikker en zal ze effectiever te verbergen. Meng het langzaam en gelijkmatig in de huid totdat de leeftijd plek is niet merkbaar.


 5. 5
  Bevochtig een latex spons en verwijder eventueel overtollig water door droog met keukenpapier deppen.
 6. 6
  Schud je flesje foundation goed voor het gieten een beetje op de rug van je hand. Dep het met je vinger op het voorhoofd, neus, kin en wangen voordat glad het binnen met een vochtige spons in zelfs, vegen moties.


 7. 7
  Dekking onder de ogen zakken en donkere kringen met een licht reflecterende concealer pen (niet normale concealer, die ziet er zwaar en benadrukken eventuele rimpels). Dot sommige op elke zak en meng voorzichtig met je vinger, en let niet op de huid te slepen.
 8. 8
  Geef je huid een warme gloed en jeugdige uitstraling door het gebruik van een vloeibare highlighter met lichtreflecterende deeltjes om je jukbeenderen en de brug van je neus. Blend met uw vingertoppen.
 9. 9
  Toepassing crème blush (wat beter is voor de oudere huid, zoals poeder blush kan laten de huid er droog en minder jeugdige) door te glimlachen en het mengen van de blush met je vingertoppen op de appeltjes van je wangen.


 10. 10
  Laad een grote poeder borstel met wat licht reflecterende poeder. Tik met uw vinger om overtollig poeder te verwijderen.
 11. 11
  Gebruik de borstel om een dun laagje over je hele gezicht om "" de stichting hulp verlenen een meer gelijkmatige uitstraling passen. Deze stap is optioneel - als uw huid is vooral droog, kan poeder zodat het lijkt erger.
 12. 12
  Gebruik een andere grote, ronde borstel om bronzer van toepassing op de neus, nek en jukbeenderen, die de vorm van uw gezicht zal verbeteren.


 13. 13
  Kijk in de spiegel en zorg ervoor dat alles wordt gelijkmatig gemengd en geplaatst. Verwijder de make-up hoofdband, op uw favoriete outfit, en geniet van een avondje uit.

Dingen die je nodig hebt

 • een groene concealer
 • een goede kwaliteit vloeibare foundation die je huidskleur past
 • een concealer of stok foundation die je huidskleur past
 • alcohol vrij reiniging & toning doekjes
 • moisturizer
  • wat huid primer
  • een latex make-up sponsje
  • wat vloeibare highlighter
  • een licht reflecterende concealer pen
  • wat poeder
  • bronzer
  • en een grote ronde borstel