Wkanl

Hoe je het meisje alle jongens droom van zijn

Dus u krijgt geïnteresseerd in jongens op uw school, maar je weet niet hoe te handelen om hun aandacht te krijgen. Hier zijn een paar tips over hoe te kleden en te handelen om hun blik te vangen.

Stappen

Hoe je het meisje alle jongens droom van zijn. Aandacht besteden aan de manier waarop je je kleedt.
Hoe je het meisje alle jongens droom van zijn. Aandacht besteden aan de manier waarop je je kleedt.
 1. 1
  Aandacht besteden aan de manier waarop je je kleedt. Jongens zijn eigenlijk aangetrokken tot bescheiden kleding. Ook u wilt een man om je om wie je bent, niet alleen het lichaam dat je hebt.
 2. 2
  Draag geen gescheurde jeans of shirts. Skinny jeans zijn ok, maar niet de beste. Draag geen te weinig of zeer onthullende kleding. Deze trekken jongens, maar niet altijd op de juiste manier.
 3. 3
  Houd je haar geborsteld en netjes. Jongens als meisjes met zijdeachtig stromend haar, NIET de knopen en rommelig kroeshaar dat sommige meisjes willen dragen. Proberen om het zacht te houden.
 4. 4
  Glimlachen en lachen, maar overdrijf het niet. Je wilt niet te kijken als je geen controle over jezelf, zodat grijns en giechelen hebben, maar niet gaan allemaal uit met een hilarische lach.
 5. 5
  Doe niet zo onaardig. Sommige jongens als meisjes die terug te plagen, maar overdrijf het niet of hij zal ongeïnteresseerd geworden, als hij plaagt je, komen met een geestige comeback dan lachen, zodat hij weet dat je niet ernstig waren. Wees aardig en geestig te zijn vrienden en hij zal beginnen om u wilt. Hij zal niet willen zijn vrienden om u voor het eerst.
 6. 6
  Kijk hem veel en toen hij vangt je hem een stralende glimlach en kijk vervolgens weg. Soms is het goed (vooral met verlegen jongens) om snel te schakelen en blozen. Schuwe blozen en vinden het schattig als je te blozen. Dit zal hem vertellen dat je hem leuk.
 7. 7
  Na een tijdje hem te controleren. Is hij geïnteresseerd of heeft hij je negeren? Als hij negeert je dan dat hij waarschijnlijk niet de zorg en is een verspilling van tijd.
 8. 8
  Zorg ervoor dat je niet gebruikt vloekwoorden om hem heen. Dat is erg middel en onaantrekkelijk. Het is ok om je vrienden, maar laat hem niet hoor.
 9. 9
  Maak oogcontact! Er is wetenschappelijk bewijs dat wanneer mensen kijken in elkaars ogen, zijn ze meer kans om gevoelens van aantrekking te ontwikkelen. Ga niet te lang, het is natuurlijk om weg te kijken tijdens een gesprek, en haar griezelige als je staren naar hen, maar probeer hun ogen meer dan je zou ontmoeten van een vriend te ontmoeten.
 10. 10
  Niet te hard concentreren op hem of hij zal denken dat je bent aanhankelijk en zullen hun belangstelling verliezen. Optreden als je helemaal kunt leven zonder hem en hij vindt het moeilijk om te weerstaan ​​te willen hangen met je. het is alsof je niet kon rondhangen met hem en zelfs niet missen een beat, zal het rijden hem gek dat je goed kan zijn zonder hem.

Tips

 • Wanneer je langs hem zachtjes tegen het lijf loopt hem en zeggen: "Oh ik ben zo droevig..." en dan glimlachen en stevig wandelen weg... Na ongeveer 7 stappen terug kijken om te zien of hij is op zoek terug, ook... Als hij het is een goed teken.
 • Veel plezier plagen en concurreren met hem. Jongens hou van meisjes die kunnen op zichzelf staan ​​of niet weet hoe om te concurreren. Gewoon de concurrentie niet overdrijven, want als je dat doet, dan in plaats van als een love interest hij zie je als een zus of een van de jongens.
 • Besteed aandacht aan hoe lang je oogcontact kunnen houden met hem, is het makkelijker om de lengte te vertellen of hij is een beetje verlegen. Hoe langer je houd oogcontact met hem, de meer geïnteresseerd je zult lijken. Als hij breekt het eerste, hij is ofwel verlegen en je bent hem te intimideren of hij niet echt zoals jij. Wees wel voorzichtig, jongens met een goed bedeeld ego hebben de neiging om oogcontact te houden goed.
 • Jongens als een uitdaging, dus niet altijd zijn, als je altijd daar zal hij geen tijd om je missen en vraag me af of hij moet achter je aan hebt.
 • Krijg hem te praten over zichzelf - jongens liefde die en hebben de neiging om het te doen als ze nerveus toch.
 • Niet dragen te veel make-up, of hij zal denken dat je probeert om iemand die je niet bent, en dan zal hij niet in u geïnteresseerd zijn.
 • Raak hem elke keer in een tijdje, een 'ik loop om je heen en wil niet dat je een back in me "borstel op zijn schouder werkt goed.
 • Zorg ervoor dat u niet overkomen als wanhopige, of het kan het einde van je geliefde te zijn!
 • Weet iets over jezelf dat je ongemakkelijk zult maken niet wijzigen.
 • Niet te veel liefde niet zien want dat zou hem te laten denken dat je niet kunt leven met uit hem.
 • Als je rond andere meisjes, flirten met hem - bijvoorbeeld, raak hem of leunen op hem. Zitten naast hem veel. Dit zal hem markeren als jou om andere meisjes en zal hem vertellen dat je geïnteresseerd bent. Hij zal zich speciaal voelen en mannelijk.
 • Wees vrolijk.
 • Bij het zoeken hem in de ogen, glimlach een beetje of bijt je onderlip.

Waarschuwingen

 • Als je hem niet krijgen, niet duwen. Het is oke, want als hij je niet mag, moet je niet de moeite hem aardig vinden.
 • NIET burp of scheet om hem heen. (Dat moet gelden voor mensen in het algemeen, niet alleen wij meisjes.)
 • Probeer dit niet als hij een vriendin heeft.