Wkanl

Hoe je arm haren dunner maken

Arm haar kan een lelijke ongemak voor degenen die liever een gladde en haarloze look. Getting dunne arm haar is een kwestie van het combineren van een tijdelijke ontharingsmethode met het reguliere onderhoud ervan. Lees de volgende tips om te leren hoe arm haar, trage haargroei te verwijderen, en maak arm haren lijken dunner dan het werkelijk is zijn.

Stappen

Hoe je arm haren dunner maken. Gebruik een ontharingscrème.
Hoe je arm haren dunner maken. Gebruik een ontharingscrème.
 1. 1
  Wax je haar.
  • Waxen van de haren op de armen leidt tot volledige verwijdering van het haar. Om haarloze armen te houden, dan moet je het wassende proces herhalen om de 2 of 3 weken. Een voordeel van waxen je armen is dat na herhaalde waxen sessies, je haar dunner zal groeien. Dit kunt u met veel minder natuurlijke haargroei dan wat je begonnen bent. Voor sommigen zijn de wortels van de haren vernietigd of beschadigd met herhaalde waxen sessies, en ze kunnen vinden dat hun haar uiteindelijk stopt met groeien.
 2. 2
  Gebruik een ontharingscrème.
  • Ontharingscrème crèmes zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen, en werken door het oplossen van haar op contact. Als je een ontharingscrème gebruiken, zal je haar langzaam terug en dunner dan het vroeger groeien. Resultaten kunnen ook de laatste weken.
 3. 3
  Denk aan het bleken van de haren op je armen.
  • Hoewel bleken niet, technisch, uitdunnen haar, maakt het het toch minder opvallend. Toen bleken plaatsvindt, worden de haartjes zo verlicht dat ze lijken bijna onzichtbaar op de huid. Als je liever om pijn te vermijden en willen een snelle oplossing die u kunt uitvoeren thuis, denken over het kopen van een aantal producten voor het bleken en de toepassing daarvan op de haren op je armen volgens de instructies van het product.
 4. 4
  Probeer laser ontharing.
  • Laser ontharing kan arm haren te verwijderen en vertragen de groei. Terwijl velen hebben de indruk dat het een permanente manier om zich te ontdoen van haar arm, het is eigenlijk een tijdelijke ontharingsmethoden, net als al het andere. Echter, kunnen verschillende onderhoud sessies maken haargroei lijkt alsof het vertraagt ​​tot stilstand.

Tips

 • U kunt de kleur van je haar bepalen wanneer bleken het. Om de lichtste kleur van het haar mogelijk te krijgen, houd het bleekmiddel op je haar voor de maximale hoeveelheid tijd voorgesteld op het bleekmiddel kit doos. Om een ​​donkerdere haarkleur te behouden, verwijdert u eenvoudig het bleekmiddel na een paar minuten.
 • Als je een haar-remmende crème dagelijks gebruiken nadat u een ontharingsmethode hebt ondergaan, kunt u in staat om haarloze armen voor een langere periode dan wanneer je niet had gebruikt de crème te behouden. Bovendien, wanneer de haren op je armen doet groeien terug, het kan weer dunner dan is het vanzelf.

Waarschuwingen

 • Vermijd het scheren van de haren op je armen. Hoewel het misschien u tijdelijk gladde huid, moet je regelmatig scheren je armen - misschien elke dag - om stoppels te vermijden. Daarnaast kan de hergroei van het haar in de vorm van stoppels je arm haar de schijn van dikker dan het werkelijk is te geven. Dit kan het doel van het proberen te dun uit de haren op je arm door het scheren te verslaan.