Wkanl

Hoe zich te ontdoen van vrouwelijke gezichtshaar

Hirsuteness kan pijnlijk zijn voor vrouwen, zal dit artikel u helpen de verschijning van te verminderen, en te ontdoen van vrouwelijke gezichtshaar

Stappen

Hoe zich te ontdoen van vrouwelijke gezichtshaar. Ten eerste de schade te bepalen.
Hoe zich te ontdoen van vrouwelijke gezichtshaar. Ten eerste de schade te bepalen.
 1. 1
  Ten eerste de schade te bepalen. Waar is het haar? Hoe dik is het? Is het donker van kleur? Dikke, donkere haren op de wangen en de kin zijn vaak het meest merkbaar.
  • Uni voorhoofd. Als je overtollig haar, die een mono-of uni brow vormt, kan dit worden opgelost door rijgen, waxen of epileren het getroffen gebied. Dit is niet schadelijk voor je huid.
  • Lip en kin. Als de haartjes op de bovenlip of kin, draadsnijden, waxen en epileren zijn niet alleen geschikt, maar ook zeer pijnlijk. Voor haren op dit gebied, bleken een goede optie, die de haren niet te grof. Een grof haar toen gebleekt, met name op een gebruinde huid, zal wit zijn, dus net zo merkbaar als het vroeger was, maar dunnere haren zal vaak onopgemerkt blijven na het bleken.
  • Wangen. Overwegen nooit scheren, omdat dit zal duidelijk zijn voor leden van het publiek. Gezichtshaar verwijderen crèmes zijn ontwikkeld, die een subtielere manier. Nooit draad, plukken of waxen deze gebieden zijn, omdat de huid is te delicaat.
 2. 2
  Let, kan je het haar voelt. Uw haren misschien niet meer merkbaar, maar kan nog steeds het gevoel ruw en krassend. In dit geval, zorg ervoor dat je huid wordt gehydrateerd en zich te onthouden van het gebruik van toner, die de huid kan uitdrogen, en de haren. Overweeg het gebruik van conditioner op zeer lange haren, en het af te wassen grondig. Dit zorgt en zachter gevoel.
 3. 3
  Kijk in de spiegel. Als je donkere gezichtsbeharing en fles-blond haar, zal uw gezichtshaar te meer merkbaar in vergelijking. Als uw gezicht haren zijn iets merkbaar en bleek van kleur, verven van je haar donkerder zal de aandacht afleiden van deze haren. Omdat je natuurlijke haarkleur is vaak de veiligste optie maar, totdat het probleem verdwijnt.
 4. 4
  Weet dat make-up niet zal oplossen. Make-up zal het niet hebben haren, en zal patchen omheen, dus moet worden vermeden in gebieden met haar, omdat het alleen maakt het meer merkbaar. Make-up moet worden gedragen in gebieden waar je geen gezichtshaar, om aandacht af te leiden. Bijvoorbeeld, haartjes op de bovenlip, naakt lippenstift, en een smokey eye.
 5. 5
  Krijg een medische behandeling. Als na deze stappen, bent u nog steeds problemen ondervindt met gezichtshaar, ga naar je huisarts. Het starten van een geneesmiddel, zoals Dianette met hormonale controle zal het testosteron te verminderen in je lichaam, waardoor verminderde haargroei. Dit kan vaak 6-9 maanden door te voeren.

Tips

 • Vertrouwen is de beste manier om niet langer worden gehinderd door uw gezichtshaar, maar voor veranderingen in je uiterlijk, zie de bovenstaande stappen.

Waarschuwingen

 • Irritatie in het gezicht zal leiden tot meer merkbaar haartjes, zodat dit in gedachten houden met enige radicale behandeling.

Dingen die je nodig hebt

 • Wax of pincet draad, schoonheidsspecialiste's
 • Gezichtshaar bleken product
 • Gezichts ontharingscrème
 • Gezichtscrème
 • Conditioner
 • Assorti make-up
 • Dianette