Wkanl

Hoe om te kijken asian (voor een toneelstuk, overeenkomst, enz.)

Er zijn vele redenen waarom je zou willen Aziatische kijken: misschien heb je speelt een Aziatische persoon in een toneelstuk op school, misschien zul je een anime conventie en willen uitzien als een bepaald karakter, misschien ben je verkleden voor een kostuum partij of voor Halloween, of misschien wilt u gewoon om je uiterlijk te veranderen voor de lol, of om je uiterlijk te vermommen om de wet te omzeilen. In ieder geval, zal dit artikel u toelaten om (soort van) gaan van kijken White naar op zoek Aziatische, zonder veel poespas of geld nodig.

Stappen

Hoe om te kijken asian (voor een toneelstuk, overeenkomst, enz.). Veranderen (of alter) je haar.
Hoe om te kijken asian (voor een toneelstuk, overeenkomst, enz.). Veranderen (of alter) je haar.
 1. 1
  Veranderen (of alter) je haar. Deze (afgezien van de ogen) is de meest voor de hand liggende verandering. Ga naar Target, Walmart, of een CVS / Rite Aid / Elke apotheek in uw buurt en koop een stijltang en een fles haarkleur. Heb je haar strijk het dan. Je ziet er dramatisch meer Aziatische. Je hoeft niet te verft je haar zwart, Kyo, bijvoorbeeld heeft rood haar, en veel Aziatische vrouw (en mannen) verven hun haar een kleur naast zwart (of donkerbruin). Het kan het een beetje meer voor de hand te maken dat je niet bent Aziatische als u verft je haar zwart (of donkerbruin).
 2. 2
  Verander je oogkleur. Als je blauwe of groene ogen, moet u contactlenzen die zijn bruin te krijgen. Afhankelijk van waar u woont, kan dit wel of niet een pijn in de achterkant. Sommige staten vereisen dat je door dit hele proces betrokken voordat je lenzen. In andere staten, je gewoon oprollen op een lenzenvloeistof plaats en kan gekleurd, zonder recept lenzen in een uur te krijgen. Toch, als je wilt overtuigend uitzien, krijg contacten. OPMERKING: Als het mogelijk is, deze stap overslaan. Serieus. Als uw ogen zijn hazelaar, doe geen moeite, ze zijn in de buurt van bruin. En als uw ogen zijn heel, heel donkerblauw, kunt u waarschijnlijk ook voorkomen dat het hele dure puinhoop van contactlenzen. Ook als je net als ik en kan geen contactpersonen zetten voor het leven van je, bedenk dan dat sommige Aziaten dragen gekleurde lenzen, en het kan ook zijn meer voor de hand dat je doet alsof als je de oogkleur en haarkleur.
 3. 3
  Krijg je wenkbrauwen waxen. Dit is zeer belangrijk. Zelfs jongens moeten hun trots inslikken en dit doen. Waxen zal de illusie van dat er meer ruimte tussen je oog en je wenkbrauw te creëren, dit is een gemeenschappelijk kenmerk in Aziatische gezichten. Stylisten hebben ook manieren van vormgeven van de wenkbrauw die kunnen maken dat de ogen lijken meer schuine, of kleiner. Ook belangrijk, veel Aziatische vrouwen dragen hun wenkbrauwen heel dun.
 4. 4
  Hier krijg je een grote fles stichting die is MINSTENS een tint lichter dan je natuurlijke huidskleur. Zet foundation op je jukbeenderen, en op het puntje van je neus en je neusgaten. BLEND de randen van de stichting, zodat u er natuurlijker uitzien. Zet dan blozen direct onder je jukbeenderen. Dit zal je gezicht contour, en je zal zien als je hebt een bredere neus, en meer Aziatische botstructuur. U kunt ook foundation gebruiken als dekmantel voor sproeten, die zeer niet-Aziatische op zoek zijn.
 5. 5
  Werk aan je ogen. Gebruik oogschaduw of eyeliner om je ogen een meer Aziatische uitstraling te geven.
 6. 6
  Maak uw oog vorm te geven meer aziatische door het nemen van zwarte oogschaduw of wenkbrauw poeder in zwart, antraciet of zeer donkerbruin, en uit te breiden een zeer kleine lijn onder je traanbuis. Het ziet eruit als een uitbreiding van de natuurlijke kromming van het ooglid, en niet meer dan 3 mm zou moeten zijn. Dunne lijn de rest van je ogen een verblijf op de wimperlijn, en waardoor het een lichte vleugel naar boven op de andere kant. Wanneer goed uitgevoerd, het lijkt erop dat je oog wordt lichtjes gevouwen naar de hoek, en in combinatie met een zwakke vleugel aan de andere kant van uw deksel, zal uw ogen zeer Aziatische verschijnen.
  • Opmerking: het moet vloeibare eyeliner zijn, anders kom je uiteindelijk uit als Amy Winehouse. Breng de eyeliner op je bovenste ooglid ONLY. Probeer om de lijn zo dicht mogelijk bij de wimperlijn mogelijk te maken. Wanneer u het einde van je ooglid bereiken, flick de eyeliner brush iets omhoog, zodat de lijn omhoog kantelt. Vervolgens, zet op mascara, op de bovenste wimpers alleen. De eyeliner zal de indruk dat uw ogen zijn schuin geven, en zal de dubbele klep minder opvallend te maken. De mascara maakt je gewoon over het algemeen goed uit. Het maakt ook de eyeliner kijken dichter bij je wimpers, en dus meer natuurlijk. Niet smudge de eyeliner. Het zal het er natuurlijker uitzien, maar minder Aziatische.
 7. 7
  Werk aan je lippen. Draag geen lippenstift, en dit zal waarschijnlijk uw mond kijken als Aziatische als het kan worden maken. Nee, ik zeg niet dat Aziaten draag nooit lippenstift, veel van hen doen. Maar White monden zijn anders gevormd dan de Aziatische monden, en lippenstift zullen meer aandacht te vestigen op deze verschillen.
  • Als u een bijzonder lange mond, of als uw lippen zijn van nature erg rood, probeer dan het dragen van een beige-achtig of zeer licht roze lippenstift, om het te minimaliseren. Als je lippen zijn erg dun, probeer dan met behulp van een vollere lippen met lippenstift. U kunt deze kopen bij de meeste apotheken of op make plaatsen zoals Sephora.

Tips

 • In tegenstelling tot wat velen denken, een aanzienlijk deel van Aziaten die niet voldoen aan stereotype hebben dubbele oogleden.
 • Als je wilt echt overtuigend haarverf, hebben een Aziatische vriend te vragen om hun familie en vind een oudere tante, oma, ongeacht wie kleurstoffen haar haar. Dat de relatieve kunt u haak je met Aziatische haarverf die speciaal zijn ontworpen om de natuurlijke Aziatische haarkleuring nabootsen, en ziet er levendiger dan apotheek "black-brown". Als u niet beschikt over een Aziatische vriend met grijzend familieleden, dan ga je gewoon naar een Aziatische supermarkt door jezelf en probeer iets te vinden (hoewel, om u te waarschuwen, de instructies zou kunnen zijn in het Chinees / Japans / Vietnamese / Cambodjaanse / enkele andere Aziatische taal). Een haarverf die populair is bij Aziatische meisjes is Kao Liese Bubble Haarkleur. Mogelijk moet u deze online bestellen als je niet wonen in Azië.
 • Als je haar is erg resistent en is licht golvend, zelfs als je het recht te allen tijde, buy clips en clip onderaan delen van je haar dat zou kunnen steken. Maak je haar perfect recht. Maar houd in gedachten dat Aziaten meisjes krullen vaak hun haar, dus als je het hebt golvend of krullend haar haar niet al te verschrikkelijk, maar je moet de krullen te perfectioneren om het een meer "Aziatische" gevoel (je kunt opzoeken Aziatisch haar 'hoe te geven 'op youtube voor hulp).
 • Als je een man en toch willen gaan voor de oog make-up, na te denken over het krijgen van bruine eyeliner in plaats van zwart. Dit verschijnsel minder opvallend.

Waarschuwingen

 • Verwacht niet dat je echt Aziatische kijken. Afhankelijk van je etnische achtergrond en de natuurlijke structuur van het gezicht, kan de wijzers in dit artikel produceren zeer verschillende resultaten.
 • Je hoeft niet te gaan dragen Aziatische traditionele kledij, maar hey, als je het goed kunt doen (doe je onderzoek! Voor Japanse kimono, ga naar immortalgeisha.com 's forums).
 • U kunt uw haar krullen. Krul het kort, afgezien van twee lange stukken aan de voorkant van je haar, zoals pony. Maak ze recht en dit ziet er ook Japans.