Wkanl

Hoe de man elk meisje wil zijn

Ben je een man? Heb je ooit tegenkomt dat ene meisje dat je echt wilt zijn met, maar gewoon niet weten hoe dat te doen? Nou, dit artikel zou u enkel helpen!

Stappen

Hoe de man elk meisje wil zijn. Vergeet niet, ze is alleen maar een meisje.
Hoe de man elk meisje wil zijn. Vergeet niet, ze is alleen maar een meisje.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. De sleutel tot bijna alles is vertrouwen. Als je samen bent in ieder klassen / activiteiten, maak een kant opmerking naar haar toen verleden wandelen. Bij voorkeur een humoristische een. Iets dat haar aan het lachen zal maken en te reageren. Als ze zegt iets humoristisch, lachen. Of het nu grappig of niet. Lopen naast haar in de hal en praat met haar over een eerdere klasse of iets in die richting. Loopt haar huis als je kunt, of zelfs halverwege.
 2. 2
  Vergeet niet, ze is alleen maar een meisje. Ze kunnen agressief zijn, zou ze timide, of zij zou echt springerig en alert. Maakt niet uit wat ze doet alsof, ze is nog maar een meisje. Ze heeft nog steeds gevoelens, ze zal nog steeds verliefd zijn geworden, en ze zal nog steeds kapot van hebben gevoeld. Als ze ooit neerslachtig ziet, vraag haar of nog wat mis. Als ze niet wil vertellen, haar niet onder druk zetten, laat haar weten dat je er altijd als ze wil praten.
 3. 3
  Complimenteer haar. Meisjes houden van complimenten. Complimenteer haar persoonlijkheid, haar verschijning of een van haar prestaties. Wees voorzichtig, zou ze denken dat je leidt haar op, en als je hebt geen intenties van een relatie met haar kun je net haar hart breken.
 4. 4
  Probeer haar favoriete bands of tv-shows. Als ze wil dat je om te luisteren naar een band ze wil of bekijk een programma ze geniet, probeer ze uit. Als je eenmaal hebt, vertel haar je adviezen over hen. Als je ze niet leuk, een eenvoudige "Ze zijn oke, niet mijn favoriet." Zal doen. Wees voorzichtig met haar.
 5. 5
  Grappig zijn. Meisjes houden ervan om rond een man die haar aan het lachen kan maken. Het kan een grap zijn, of het kan gewoon in je acties. Probeer nooit om haar aan het lachen te maken door het beledigen van iemand anders, dat is gewoon niet cool.
 6. 6
  Delen dingen met haar. Als u een drank, bieden haar een drankje van het. Als je een reep chocolade, afbreken deel en bieden haar het. Als je een tas / pakje snoep, altijd bieden haar een paar. Bij het luisteren naar je iPod, vraag haar of ze wil een oortelefoon. Als ze houdt niet van de muziek, schakel het uit en zet het weg. Laat haar weten dat ze komt voor muziek.
 7. 7
  Vertel haar dingen. Niet vertellen haar iets te persoonlijk, voor het geval ze spreidt het rond. Laat haar weten dat je haar vertrouwt, en hopelijk zal ze niet misbruikt. Ze komt om u te vertrouwen, en als ze dat doet, niet ooit verspreid wat zij vertelt je rond.
 8. 8
  Gevoelig zijn. Als ze vertelt je iets persoonlijks, niet lachen. Niet altijd lachen om haar ongeluk, en als ze huilt altijd proberen om haar te troosten, ook al is het over iets belachelijk.

Tips

 • Je moet ook aan haar te steunen.
 • Liet haar haar stemmingen. Als ze vertelt u een probleem, probeer niet om het op te lossen voor haar, gewoon luisteren.
 • Wanneer een meisje vertelt iemand haar duwen om je heen moet om haar te troosten en laat haar huilen op je schouder.
 • Introduceer hem naar je vrienden. Toon haar je bent niet beschaamd om haar te leren kennen.
 • Proberen om haar een knuffel elke keer geven in de zoveel tijd, zorg ervoor dat ze niet ongemakkelijk voelen.

Waarschuwingen

 • Ze zou tekenen van verveling vertonen, wees niet persistent en laat haar alleen voor het moment.
 • Niet vastklampen aan haar. Dat ergert meisjes.