Wkanl

Hoe de achterkant van een bob kapsel knippen

Nadat u Prep en sectie voor een bob kapsel, is het tijd om te snijden. In dit artikel leert u de technieken van het snijden van de achterkant van bob kapsels.

Stappen

Hoe de achterkant van een bob kapsel knippen. Zorg ervoor dat je hebt gelezen en begrepen hoe prep en sectie voor een bob kapsel.
Hoe de achterkant van een bob kapsel knippen. Zorg ervoor dat je hebt gelezen en begrepen hoe prep en sectie voor een bob kapsel.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je hebt gelezen en begrepen hoe prep en sectie voor een bob kapsel.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw afdeling is correct, zeer recht, en schoon. Het moet lijken op de afbeelding rechts.
 3. 3
  Beginnen snijden. Als je rechtshandig bent, kam het linker gedeelte opzij, te beginnen met de rechter helft van je eerste sectie. Gebruik de middelste lijn als leidraad. Een diagram van deze wordt getoond aan de rechterkant. Na de hoek van uw afdeling, plaats je hand direct op de bovenkant van de haren op de nek.
 4. 4
  Snijd zo dicht mogelijk bij uw hand zo mogelijk, in een rechte lijn, omhoog van buiten naar binnen (rechts naar links). Gebruik de afbeelding rechts voor hulp (volg de instructies bijschrift).
 5. 5
  Doe hetzelfde voor de linkerkant van de eerste sectie. Na het snijden van beide zijden van het eerste deel, moet je haar knippen uitzien als de afbeelding aan de rechterkant, met gelijkaardige boog, die afstuderen zal bieden.
 6. 6
  Halve tot een centimeter boven de eerste sectie lijn, neem een nieuw gedeelte van dezelfde hoek. Een beeld wordt rechts aangegeven. Snijd de aanwijzingen in de vorige twee stappen.
 7. 7
  Herhaal dit totdat u de ontmoetingsplaats van de kroon en de achterkant van het hoofd, aangegeven door de afbeelding rechts te bereiken. Dit is dezelfde oor-tot-oor deel over het midden van de kop die u gebruikt in uw vier-kwadrant snijden. Zorg ervoor dat al het haar knippen in de rug is gericht achter het oor, zodat de rug-en zijdelen goed kunnen worden aangesloten.
 8. 8
  Nu, ga dan naar het volgende artikel, hoe je de zijkanten van een bob kapsel knippen.

Tips

 • Gebruik schone secties.
 • Haast u niet.

Waarschuwingen

 • Schaar zijn scherp. Wees voorzichtig of je jezelf snijden.

Dingen die je nodig hebt

 • Scherpe haircutting schaar (niet keukenschaar. Zorg ervoor dat de schaar worden SPECIFIEK VOOR haircutting ONTWORPEN)
 • Een snijden kam
 • Een kapsel cape
 • T-Rex clips
 • Een cliënt