Wkanl

Hoe vrouwen aan te trekken zonder iets te doen

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom meisjes gewoon niet lijken te interesseren in u uitdrukken, hoewel je lijkt ze alles wat ze willen geven? Nou, er is een reden voor. Hier is gewoon wat advies en een paar tips die u kunt in gedachten houden om wat stof om je liefdesleven toe te voegen zonder het maken van een inspanning.

Foto de stereotype man die alle meisjes willen. Wat is hij voor iemand? Blond haar en blauwe ogen? Krullend haar? Je hebt het mis. Geen van die dingen daadwerkelijk een grote rol spelen. Het maakt niet uit wat uw oogkleur is, of hoeveel acne je hebt (nou ja.. als je zoveel je ziet eruit als een mutant, dat kan een probleem zijn), zolang je een paar belangrijke punten raken dat meisjes worden aangetrokken. Ik zal je laten zien hoe je veel aantrekkelijker geworden door te focussen op jezelf in plaats van de meisjes, waarvan ik denk dat is veel gemakkelijker te doen.

Stappen

Hoe vrouwen aan te trekken zonder iets te doen. Meisjes zijn van nature aangetrokken tot het alfamannetje.
Hoe vrouwen aan te trekken zonder iets te doen. Meisjes zijn van nature aangetrokken tot het alfamannetje.
 1. 1
  Meisjes zijn van nature aangetrokken tot het alfamannetje. Dit is de leider, de meest krachtige in de verpakking, en degene die kan zorgen voor de meest voor hen. Dit betekent sterkte. Niet per se fysieke kracht (hoewel het helpt), maar nog belangrijker is de emotionele stabiliteit. Een man moet sterk genoeg zijn om voor zichzelf te nemen om te zorgen voor haar, en een meisje kunnen gemakkelijk ter plaatse welke past het beeld.
 2. 2
  Onafhankelijk zijn. Vergeet niet die kerel ik had je je voorstellen in de intro? We zullen hem later op te bellen "De Alpha" voor eenvoudiger referentie. Zou hij gaan huilen in een hoekje als zijn vrienden waren er niet, of verkruimelen onder groepsdruk en doen wat iedereen vertelt hem om? Zeker niet. Sterk genoeg zijn om nee te zeggen, en sterk genoeg zijn om te overleven in je eentje. Als iemand je vertelt om crack roken of schieten heroïne of iets stoms dat je niet wilt doen, zeg dat dan. Uw oordeel is zo goed als iemand anders, en niemand heeft het recht om je iets wat je niet wilt doen.
 3. 3
  Be individu. Zou De Alpha gaan kopen en de schoenen en jeans en shirt dat 99% van de onzekere jongens koopt? Nee, hij niet schelen wat anderen over hem denken (niet overdrijven dit onderdeel, zoals u zult zien in het volgende punt) en geeft in zijn eigen gevoel voor stijl. Geen meisje zou willen een generieke kerel die kan worden vervangen door iemand anders en geen verschil zien.
 4. 4
  Respecteer jezelf. Dit is zeer belangrijk. Toen ik zei dat moet je niet schelen wat anderen denken over je uiterlijk, dat betekent niet dat toss op een willekeurige raggedy T-shirt en geen kam je haar alleen maar omdat je te lui om. Een meisje kan vertellen wanneer een man geeft om zijn uiterlijk, en dat laat hij weet hoe het verzorgen van zichzelf. Dat brengt ons terug naar een van mijn originele punten, die je niet zorgen voor iemand anders kan nemen zonder de zorg voor jezelf eerst. Scheren. Zet op een lichte geur of deodorant (niet overdrijven dit ook niet, lees de wanhoop punt). Bruidegom zelf. Rechtop staan. Pick nette kleding die je past. Ook vervloekt niet (of in ieder geval niet als je het kan helpen), maar 100% conservatief orthodox niet worden. Wees een heer en een leven tegelijk.
 5. 5
  Respect voor anderen. Behandel zowel de meisjes u geïnteresseerd bent in en degenen die je niet op dezelfde manier. Dit betekent niet dat flirten met elk meisje, maar niet negeren of afwijzend tegenover degenen die niet prikkelen uw fantasie zo veel. Ook moet je niet al te urgent zijn als het over persoonlijke dingen, en niet veroordelend van anderen (tenminste... niet stem is). Als je met een meisje, geven geen commentaar op hoe mooi of warme ander meisje is, want dat zal ze hun eigen uiterlijk ondervragen.
 6. 6
  Verschijnen niet wanhopig. Dit geldt ook voor het dragen van te veel stank. Een geur mag nooit worden gebruikt om een ​​meisje om u te brengen, maar alleen om haar dichter nadat u al haar aandacht hebt gekregen te brengen. Als iemand die je kunt ruiken vanaf 3 meter afstand, je bent te veel dragen.
 7. 7
  Niet klagen over dingen die je niet kan oplossen (zoals het weer). U kunt vermelden hoe somber het is of iets, maar niet voortdurend zeggen hoeveel je wenste de zon zou komen. Niet verspreiden geruchten of praten over mensen achter hun rug. Dit maakt de persoon die je bent met de vraag of je praat over hen op dezelfde manier als ze niet rond. Elegant verblijf.
 8. 8
  HET BELANGRIJKSTE: Heb geen verwachtingen. Wat? Waarom heb ik je dit allemaal vertel als je niet eens verondersteld om een ​​verandering te verwachten? Ik zal het je vertellen. Het hebben van een verwachting beïnvloedt je gedrag enorm. Als je begint te praten met een meisje, verwacht niet dat haar nummer te krijgen, of vraag haar uit, of wat dan ook. Dan voel je je druk, en u zult beginnen te ongemakkelijk worden, wat ervoor zorgt dat je niet helemaal jezelf te zijn. Je zult onvermijdelijk zeggen of doen onhandige dingen. Gewoon met haar praten. Behandel haar als een vriend. Denk na over alle dingen die ik zei het je zo dingen die je doet om jezelf te verbeteren, en niet om een ​​date te krijgen.

Tips

 • Kortom, het betekent niet een dating interesse in iemand niet hebben. Het is moeilijker dan het klinkt. Je moet het gewoon terug te houden totdat u vertrouwd bent met het meisje zijn, en dan zal het makkelijker voor jullie beiden.
 • Als een man kwam om u in het winkelcentrum en probeerde om vrienden te maken met u, wat zou u doen? Blozen en stotteren en doen onhandige dingen? Waarschijnlijk niet. Als een meisje naar je toe komt, zelfs als ze de drop-dead gorgeous, behandel haar op dezelfde manier. Het zal haar terugkomen voor meer te hebben.

Waarschuwingen

 • Te trotseren, opkomen voor jezelf, en veilig zijn.
 • Als je toevallig begin te praten met een meisje en je wankelen, en dingen onhandig of je begint opraken van de dingen te zeggen, weg te lopen. Niet grof hoor. Vermijd lastige momenten ten koste van alles, dus als het gebeurt, maken een excuus om weg te gaan. Dan kunt u uw kalmte te herwinnen en te verzilveren jezelf de volgende keer.
 • Vergeet niet, hou dat Alpha mentaliteit. Wees een leider en een grote figuur. Dat betekent niet dat de baas mensen rond, maar om te handelen alsof je de natuurlijke leider.
 • Kortom, wat ik naar hier met dit hele artikel is hoe je jezelf kunt veranderen om een ​​beter vrijgezel zijn. Volg mijn advies, en je zult waarschijnlijk meer aandacht vinden. MAAR je niet opgewonden. Houd je hoofd koel, herinneren wie je bent, hoe je moet handelen, en je zult de meeste kans om succesvol te zijn.
 • Niet verzanden op je onzekerheden of dingen die je niet kunt veranderen. Veel jongens weten dat ze zijn mooi, maar worden fysiek onzeker, maar het is belangrijk om dit te vermijden, omdat het pijn doet je spel.

Dingen die je nodig hebt

 • Gezond verstand
 • Een goed hart
 • Een stijlvolle mindset