Wkanl

Hoe te zijn als personages uit " Mean Girls "

We hebben allemaal gezien dat de film 'Mean Girls'. En we hebben allemaal zeiden: "OMG! Ze zijn zo gemeen! Ik zou nooit zo zijn!" Eigenlijk hebben we allemaal te beschaamd om toe te geven dat we allemaal willen zijn als de Plastics... Hier is uw gids over hoe om te zijn zoals zij!

Stappen

Hoe te zijn als personages uit " Mean Girls ". Allereerst moet je een paar dingen weten.
Hoe te zijn als personages uit " Mean Girls ". Allereerst moet je een paar dingen weten.
 1. 1
  Allereerst moet je een paar dingen weten:
  • Deze "gemene meisjes" waren alleen populair op school, omdat ze waren prachtig en stijlvol, maar toch mensen zouden stiekem haat ze voor hun houding... als zij waren niet zo stijlvol en mooi, maar had nog steeds een gemiddelde houding, zouden mensen gewoon zeggen en laten zien dat ze hen haten.
  • In werkelijkheid, het zijn schitterende niet per se je populair maken, die dezelfde gemiddelde houding, echter, zal je gehaat door veel mensen, ongeacht je uiterlijk.
  • Als je wilt populair als hen te zijn, zijn SCHITTEREND en stijlvol als hen... maar niet eens te zijn dom genoeg om ACT dat bedoel... want alles wat je gaat om te winnen is haat.
 2. 2
  Je hebt een kliek. De leden moeten zijn je beste beste vrienden, die je heel goed kent en je volledig vertrouwt. Ze moeten mooi zijn, met een liefde voor schoonheid en mode en een goede persoonlijkheid. Verkies een "Queen Bee", de leider van uw exclusieve kliek. De rest van je haar bevelen op te volgen en ze in het midden moet staan ​​wanneer u door de gang die andere tegengestelde studenten vertelt dat jullie draaien de plaats lopen.
 3. 3
  Iedereen op school heeft om te weten wie je bent. Wezen als de Plastics moet een partij zoals het beroemd zijn. Wees aardig tegen mensen als je wilt dat ze je aardig vinden. Maar pas op, want hoewel iedereen zich aan Regina, niet veel mensen eigenlijk als haar. U kunt een brandwond boek hebben als je wilt, net als in de film, maar je moet ervoor zorgen niemand het ziet of die ramp kon spellen.
 4. 4
  U kunt hebben een dresscode voor iedereen in uw kliek. In de film Mean Girls, ze had veel regels te volgen. Bijvoorbeeld, nooit meer hetzelfde dragen twee keer per week. Slijtage roze op woensdag, jeans of trainingsbroek op vrijdag, draag nooit een tank top twee dagen in een rij, zet je haar in een paardenstaart een keer per week... etc.
 5. 5
  Kijk eens foutloos te allen tijde. Draag nooit dezelfde outfit twee keer na als je kunt helpen. Als je niet genoeg kleren om dit te doen hebben, mix en match je outfits of lenen iets uit een van je beste vrienden. Krijg je nagels en haren gedaan met of zonder je vrienden, regelmatig sporten, eet veel fruit en drink veel water.
 6. 6
  Zorg ervoor dat uw kliek is exclusief en dat je maximaal 6 meisjes erin, 3 zijnde de minimum zal hebben. Vriendjes zijn altijd welkom. Stel jezelf en je kliek een handelsmerk ruimte om te zitten in de cafetaria. Zorg ervoor dat u en uw kliek veel tijd samen door te brengen!

Tips

 • Kies een meisje uit de kunststof-als een 'rolmodel. "
 • Watch "Mean Girls" en lees Queen Bees en Wannabees (de film werd gebaseerd uit dit boek) om meer van een idee over de meisjes in het te krijgen.
 • Bij het kiezen van uw PLASTIC rolmodel, probeer het nemen van online quizzen over welk teken u het beste uitkomt.

Waarschuwingen

 • Dit kan leiden tot veel mensen je haten. Ze haat je niet, ze jaloers op je. Vergeet niet dat.
 • Sta niet toe dat deze gids regel je leven compleet.